Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμή υποδοχή της Άννας Διαμαντοπούλου στη Βέροια - Ποιοι ήταν στην ομιλία της στην Ελιά;


Τη Βέροια επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2024 η Άννα Διαμανατοπούλου, στο πλαίσιο περιδείας που πραγματοποιεί στην Ελλάδα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Βέροιας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», όπου συνομίλησε με την διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.


Η επίσκεψη της Άννας Διαμαντοπούλου στη Βέροια ολοκληρώθηκε στην Ελιά, όπου πραγματοποίησε ομιλία σε φίλους και στελέχη του κόμματος.




Η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στα αγροτικά θέματα και προβλήματα της περιοχής μας και της χώρας γενικότερα, στην οικονομική κρίση, την παιδεία, την παραγωγική Ελλάδα, ενώ εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως κατεβαίνει υποψήφια για να νικήσει τον Μητσοτάκη, να γίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, ώστε να μπορέσει να ανεβάσει και πάλι τον περήφημο ήλιο πάνω από την Ελλάδα.

«Θέλουμε ο επόμενος πρωθυπουργός να είναι σοσιαλδημοκράτης. Μπορούμε να το πετύχουμε, να κρατήσουμε την ενότητά μας και αν δεν είμαι πρόεδρος θα είμαι εκεί να βοηθήσω προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να ανεβάσει και πάλι τον περήφημο ήλιο πάνω από την Ελλάδα», ανέφερε η κ. Διαμαντοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες:
























































23 σχόλια:

  1. Το 95% των παρευρισκομένων συνταξιούχοι. Ωραία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.ΣΕΚΟΝΤ ΧΕΝΤ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ιδιος και ο ιδιος, οπως τα λεγαμε, αποτυχημενος πολιτικος θιασος. Ποζες, υφος, τουπε, και ψευτικα χαμογελα και ελπιδες σε καθε υποψηφιο που ερχεται. Το γνωστο παραμυθι ολων αυτων, χρονια τωρα, με σκοπο οποιοδηποτε κερδος στο αποτερο μελλον. Και ο Μαρκος Σεφερλης να ερθει, πρωτοι θα τρεξουν να τον υποδεχτουν και να φωτογραφηθουν μαζι του. Απο ολους τους < επισκεπτες >, η μονη περιπτωση που υπαρχει ολοι αυτοι να κερδισουν κατι, και να κανουν τα προσωπικα τους ονειρα πραγματικοτητα, ειναι να τους προσλαβει ο Σεφερλης για περιοδευον θιασο. Γιατι δεν εχουν παρι < χαμπαρι > ολοι τους, οτι, οπως τους δουλευουν ετσι τους δουλευουν και οι < επισκεπτες > . Και το κυριοτερο. Ολοι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, δεν καταλαβαν το πιο αυτονοητο που εχει καταλαβει και ο τελευταιος πολιτης. Οτι, ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟ. ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΓΙΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΙ.ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ. Αγαπητοι συντροφοι. ORIGINAL και γιαλαντζι ντολμα. Η συνεχης και κουραστικη παρουσια σας σε ολα τα < πανηγυρια >, φανερωνει γιατι απεχουν λογω πολιτικης αηδιας χρονια τωρα, οι πολιτες που καποτε σας εμπιστευτηκαν. Γιατι απλα, και χωρις να το θελετε, αποδεικνυεται αυτο που ο κοσμος εχει καταλαβει και νιωσει στο < πετσι > του. Οτι, ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ χειροτερο ομως ειναι, οτι το ΠΑΣΟΚ μετεξελιχθηκε απο το ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. Και επειδη ο καιρος ειναι κοντα, θα διαπιστωσετε για αλλη μια φορα αυτο που λεει ο σοφος λαος. ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο καιρό θα πονάς περισσότερο!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΝΑΕΙ αυτος που συμμετεχει σε αρπαχτες, και στο τελος δεν γινετε και η δουλεια του. Αυτος που δεν συμμετεχει σε αρπαχτες, απλα καθεται και γελαει με αυτα τα χαλια που βλεπει. Και κατι ακομα, σε λιγο καιρο θα πρεπει να ξανα αποφασισετε που θα πατε. Με το ΠΑΣΟΚ του εσωτερικου, η με το ΠΑΣΟΚ του εξωτερικου.

      Διαγραφή
    3. Να μας πεις εσύ πρώτα που θά πας και μετά θα σου πούμε κι εμείς

      Διαγραφή
  4. Όποιος πιστεύει σε ανάσταση νεκρών πηγαίνει στην εκκλησία, όχι στην εληα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι λάτρεις του σοσιαλισμού με προσωπικό πρόσημο και οι ρομαντικοί αναφέρατε στην κα για τα χρέη του κόμματος η δεν την ενδιαφέρει πλέον ποιος θα τα εξωφλησει....κοινή γραμμή με την ΝΔ για το θέμα ....Άσε τον λαό να αγγίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την άκουσα 1-2 φορές σε συνεντεύξεις στην τηλεόραση. Ουσιαστική κ καθαρή στο λόγο της χωρίς συνθήματα κ φανφάρες με επιχειρήματα πού σπάνια βρίσκεις σε πολιτικό, και προπαντός ενημερωμένη σε όλα τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για κλάματα. Κανένας άνθρωπος από αυτούς που παραβρέθηκαν στην ομιλία δεν μπορεί να εμπνεύσει την κοινωνία. Κλείστε το μαγαζί ΠΑΣΟΚ να τελειώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουδείς ασχολείται πλέον με όλους αυτούς και απ όλους τους χώρους. Ο λαός σας γυρνάει την ...πλάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γεμάτος ο χώρος από χαρούμενες νεανικές φατσούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πετσέτα ξέχασες Άννα. Για τον ίδρωτα. Δεν με ακούς. Και να ήξερες σε ποιους μιλούσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η νεολαία του ΘΑ ΣΟΚ, πάντα μπροστά. Ναι αλλα δεν ξέρεις το παλιό κρασί. Ξέρω πως γίνεται το κρασί ξύδι. Όλοι όσοι καλοπεράσανε με τα δανεικά, παρόντες. Θέλουν κι άλλο. Συνήθειες βλέπεις. Και θέλουν στον σκληρό αγώνα, να τους αντικαταστήσουν τα παιδιά τους. Καλόμαθε η γριά στα σύκα, τρώει και τα συκόφυλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτοι που κραζουν ειναι ενεργοι πολιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στέργιο και Παντελή ίδιο χρώμα κάλτσα βλέπω φοράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Ο πεθαμένος δεν κλ@@@
      το ΠΑΣΟΚ όμως από 4,68% το 2015 έφτασε 12% το 2024 και η άνοδος συνεχίζεται. Τα καλύτερα όμως έρχονται.
      Τώρα μπορείς να κλ@@σεις εσύ, από το κακό σου.

      Διαγραφή
  15. Οι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας Βέροιας, πρωτοπαλικαρα του ΠΑΣΟΚ ....Μπράβο κάνετε δυνατό team σαν τον Bolec με τον Lolec...Παντού μαζί!!! Σας καμαρώνουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσαι φοβερός...όντως ο Μπόλεκ και ο Λολεκ κλαίω...τέτοιο χιούμορ Βεροιωτη θέλουμε...κλαίω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ