Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρέ-καρέ η επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Βέροια - Συνάντηση με Δήμαρχο και βόλτα στην αγορά


Την Ημαθία επισκέπτεται σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.


Ο πρόεδρος του κόμματος, έφτασε από βραδίς στη Βέροια, όπου συνάντησε για ένα χαλαρό ποτό τοπικά στελέχη. Το πρωί μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου αρχικά είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και ακολούθησε συνάντηση - συζήτηση με μέλη της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου και στελέχη του κόμματος στην Ημαθία.


Ακολούθησε περιοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη στην αγορά και στα καφέ του πεζοδρομημένου κέντρου της Βέροιας, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει, να ανταλλάξει απόψεις και χειραψίες με αρκετούς πολίτες και καταστηματάρχες. Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνόδευε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Η περιοδεία του συνεχίζεται σε συνεταιρισμούς της Ημαθίας, ενώ θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια, όπου θα μιλήσει σε φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


























































































12 σχόλια:

  1. Καλά που δεν βγήκα σήμερα στην αγορά ...θα πάθαινα δηλητηρίαση από κάποιους παρατρεχαμενους του Ανδρουλάκη που το παίζουν σε όλα τα ταμπλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουίζ, πόσα χρόνια έχει τά ίδια ακουστικά ο Δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λογος που δεν ψηφιζουμε χρονια τωρα και απεχουμε απο το ΠΑΣΟΚ. Ολοι αυτοι οι καλο βολεμενοι και καλο ταισμενοι στις φωτογραφιες. Οι ιδιοι και οι ιδιοι. Τακτοποιημενες οικογενειες για μια ζωη. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Και αυτος ο ΤΙΠΟΤΑΚΗΣ που παριστανει τον αρχηγο, αντι να ζητησει ευθυνες απο ολο αυτον τον κακο θιασο, για τις 8.768 ψηφους στις Βουλευτικες εκλογες, οταν μετα απο λιγους μηνες πηραν 18.720 ψηφους στις Δημοτικες, καθεται και χασκογελα μαζι τους. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Αγαπητε Βεροιωτη. Θα σε παρακαλεσουμε, να κρατησεις ολες αυτες τις φωτογραφιες με ολους αυτους, και να τις ξαναδημοσιευσεις διπλα διπλα και στους υπολοιπους υποψηφιους που θα ερθουν. Για να μαθουν επιτελους καποιοι εντος και εκτος του Νομου, γιατι παιρνει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογες το τεραστιο νουμερο των 8.768 ψηφων. ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κάψει πολύ φαιά ουσία , στα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 , το πασοκ κυβέρνησε μόνο τα 10% , τα υπόλοιπα 90% χρόνια ποιος ?

      Διαγραφή
  4. Όλοι αυτοί, που πίνουν καφέ και δεν είναι συνταξιούχοι, από τι ζούνε; Πότε εργάζονται;
    Αυτό είναι το κουίζ νούμερο 2 .😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα θυμάσαι στην "ταινία Μαυρογιαλούρος" ο Κωνσταντάρας προς το Παπαγιανόπουλο , ερώτημα , πως έκανε αυτή την περιουσία , απάντημα , από το κόμμα , από τόσο δα παιδάκι !

      Διαγραφή
    2. Δεν κοιτας γυρω σου τα "μαυρα" να πηγαινουν συννεφο δεν κοιτας την συλλογικη ευθυνη που πηγε στον αγυριστο;;; θελει πολυ δουλεια ακομα

      Διαγραφή
    3. Έχει λιγδα απο το ΠΑΣΟΚ ακομη.....οι συνταξεις ΖΟΥΝ

      Διαγραφή
  5. Οι Νεοδημοκράτες δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι άλλοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που στήριξαν τον «ανεξάρτητο» δήμαρχο γιατί δεν παραβρέθηκαν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε βρε δήμαρχε ετοιμάζεσαι βλέπω για ανώτερα πολιτικά κλιμάκια…. Δεν κατεβαίνεις υποψήφιος με τους ομοίους σου μπας και ανασάνει η πόλη μας?🙏🙏🙏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δημαρχε φανταζομαι στην κατ'ιδιαν συζητηση να εχεις υποψιν οτι το πρεντατορ τα ακουσε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού το Πασοκ εξακολουθεί να ειναι πίσω από τον Σύριζα του Κασέλ έτσι όπως τον κατάντησε ο ...περίεργος, πότε θα πάρει (;;;;;;) τα επάνω του;;;;;; οεο!!!
    Κουίζ νούμερο 3!
    Α ρε Κυριάκο μπαγάσα τέτοια τύχη ( με όλους αυτούς που σου έλαχε) ούτε στα όνειρά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ