Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγωνία τέλος - Ανακοινώθηκαν οι πίνακες Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών


Καλή τοποθέτηση σε όλους!
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων εκπαιδευτών έβαλε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανακοινώνοντας του πίνακες με τις προσλήψεις συνολικά 14.641 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινοί αναπληρωτές, για το διδακτικό έτος 2024-2025.

Οι 10.830 εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και οι 3.811 εκπαιδευτικοί στην Γενική Εκπαίδευση, έμαθαν σήμερα επιτέλους, πού θα... ξεχειμωνιάσουν φέτος. Πολλοί είναι οι Ημαθιώτες που διάβασαν «Ημαθία» και πανηγύρισαν, ενώ κάποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για τα -κοντινά ή μακρινά- ξένα. Καλή τοποθέτηση σε όλους!

Οι αναπληρωτές καλούνται να παρουσιαστούν στις νέες τους Διευθύνσεις έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές:

(α) 10.830 εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και

(β) 3.811 εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 στη Γενική Εκπαίδευση.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 05 έως και την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέχουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου θα αναρτηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

1. Ο πίνακας με τους 10.830 εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ-70 και ΠΕ- 60 στην Ειδική Αγωγή κι Εκπαίδευση εδώ

2. Ο πίνακας με τους 3.811 εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ-70 και ΠΕ-60 στη Γενική Εκπαίδευση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ