Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην μέση κατηγορία για πυρκαγιά την Παρασκευή η Ημαθία - Ανάκληση απαγόρευσης κυκλοφορίας στα Άλση Βέροιας και Τριλόφου


Στην ανάκληση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο Άλσος Παπάγου, στο Άλσος Βικέλα και Τριλόφου του Δήμου Βέροιας, προχώρησε η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, λόγω της πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που δείχνει τον νομό μας στην μέση κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Π.Ε. Ημαθίας:

Με βάση την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όπου προβλέπεται για αύριο Παρασκευή 16-08-2024 ότι η κατηγορία κινδύνου θα είναι 2 (μέση) για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βέροιας καθώς και για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Νάουσας, ανακαλείται η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας (ΑΔΑ: ΨΔ0Υ7ΛΛ-Χ01) περί απαγόρευσης κυκλοφορίας που αφορούσε το Άλσος Παπάγου, το Άλσος Βικέλα και Τριλόφου του Δήμου Βέροιας, μέχρι νεωτέρας.

3 σχόλια:

  1. Και που έχει απαγόρευση,για το νοσοκομείο περνάνε και κόβουμε την κορδέλα,σεβασμός και τήρηση του νόμου μηδέν σαν το μυαλό τους , αλλά κάποιοι πρέπει να μεριμνήσουν να κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ενώνει ο καθένας μας την κορδέλα οταν έχει απαγόρευση και την βλέπει κομμένη. Δεν είναι κακό.

      Διαγραφή
  2. ναι ρε θα θελω εγω να παω εκτακτα στο νοσοκομειο και θα κανω ολοκληρο κυκλο γιαυι εσυ εχτισες μεσα στο αλσος το σπιτι σου. τραβα απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ