Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απογοητευμένοι οι Αγρότες της Βέροιας: «Παρ' όλες τις πιέσεις μας, η αδιαφορία επικρατεί»

Aπό τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Αποκορύφωμα της φετινής δύσκολης περιόδου για το ροδάκινο οι χθεσινές βροχοπτώσεις – χαλαζοπτώσεις.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας από το πρωί ενημέρωσε τημ Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας , τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη Κων/νο,  καθώς και τον τοπικό ΕΛΓΑ.

Οι επιπτώσεις στην φυτική παραγωγή μεγάλες και οι ευθύνες των κυβερνώντων ακόμη μεγαλύτερες. Μέχρι σήμερα και δεν έχει εκσυγχρονιστεί στα δεδομένα της κλιματικής κρίσης ο κανονισμός του ΕΛΓΑ. Παρ' όλες τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις, όλα αυτά έχουν αποδειχτεί κούφια λόγια.

Παρ' όλες τις πιέσεις μας, η αδιαφορία επικρατεί. Την ύστατη ώρα καλούμε την πολιτεία να πάρει μέτρα υπέρ των πληγέντων, να προχωρήσει σε καταγραφή των ζημιών και σε άμεσες αποζημιώσεις.»

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ