Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (26/8 - 1/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Όλοι επιστρέφουν εκεί που ανήκουν και αξίζουν από την τρέχουσα εβδομάδα και στο εξής, με το σημαντικότερο γεγονός του μήνα να συμβαίνει: ο Ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία. Όπως καταλαβαίνετε, η περίοδος των επανασυνδέσεων ‘σχόλασε’ και πλέον μας συγκινεί περισσότερο το καινούριο. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι ικανή να δωρίσει κεραυνοβόλους έρωτες στα τρίτα δεκαήμερα των Ταύρων, Παρθένων, Ιχθύων και Σκορπιών ως την Τρίτη, 27 Αυγούστου. Θέλει, όμως, μεγάλη προσοχή, αφού η αντίθεση Αφροδίτης και Ποσειδώνα την επόμενη ημέρα φέρει είτε εξιδανικεύσεις, είτε ερωτικές απογοητεύσεις στην ίδια ζωδιακή ομάδα. Καλά νέα φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό, παραμένοντας για λίγο καιρό στη θέση κυριαρχίας της. Μοναδικές αισθηματικές κατακτήσεις και μάλιστα, με επιτυχημένους ανθρώπους, δίνει, με το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα. Το πάθος αναγεννιέται στις σχέσεις ή οι γνωριμίες είναι πολλά υποσχόμενες για τους Ζυγούς, τους Κριούς, τους Υδροχόους και τους Λέοντες του 1ου δεκαημέρου. Τέλος, την ηρεμία τους βρίσκουν οι σταθεροί (Λέων, Ταύρος, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος, ανατρέποντας τυχόν απερίσκεπτες αλλαγές που σκέφτονταν να κάνουν. Πάμε, όμως, να δούμε περισσότερα παρακάτω, για το κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε και τον ωροσκόπο σας.

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη δυναμική και εξελίξεις για εσένα, Κριέ. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά, η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις σου ανακτούν σαφήνεια. Οι παρεξηγήσεις και οι αναποδιές του παρελθόντος διορθώνονται και οι αποφάσεις σου γίνονται πιο συνειδητές. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και νέες προοπτικές στα επαγγελματικά. Ωστόσο, η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ψευδαισθήσεις ή απογοητεύσεις σε θέματα συνεργασιών. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, η Αφροδίτη στο Ζυγό φέρνει ισορροπία και αισθηματική ανανέωση. Είναι καλή περίοδος για να ακολουθήσεις νέες ιδέες και να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κριέ, αυτή η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο Λέοντα και η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά στον Λέοντα φέρνει φρέσκο αέρα στην ερωτική σου ζωή. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου ή με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν γίνεται πιο άμεση και ανοιχτή. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με θάρρος και ειλικρίνεια. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, περνώντας στο Ζυγό, φέρνει ισορροπία και γαλήνη στις σχέσεις σου. Η τάση σου να αναζητάς την αρμονία και την δικαιοσύνη στις σχέσεις γίνεται πιο έντονη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στο Λέοντα, η επικοινωνία στον επαγγελματικό σου τομέα βελτιώνεται και μπορείς να κάνεις σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τα σχέδιά σου για το μέλλον. Η Αφροδίτη στο Ζυγό φέρνει νέες συνεργασίες και ενισχύει την ικανότητά σου να διαπραγματεύεσαι ευνοϊκούς όρους. Οικονομικά, είναι καλή περίοδος για να αναδιαρθρώσεις τον προϋπολογισμό σου και να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή φέρνει ανανέωση και ανακατατάξεις για εσένα, Ταύρε. Ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή φορά ενισχύει την ικανότητά σου να κατανοήσεις τα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου επιφυλάσσει ξαφνικές, ευχάριστες αλλαγές και προοπτικές, ενισχύοντας τη δημιουργικότητά σου. Ωστόσο, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρανοήσεις ή ψευδαισθήσεις σε θέματα οικονομικών ή προσωπικών σχέσεων. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου για ισορροπία και βελτίωση εργασιακών συνθηκών και φυσικής κατάστασης

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στο Λέοντα, έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες του παρελθόντος για να χτίσεις νέες βάσεις στη συναισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη, που βρίσκεται στην Παρθένο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας μια συναρπαστική δόση ονειρικών και απρόβλεπτων στιγμών στον έρωτα. Η σύνθεση αυτή ενισχύει την τάση για ξαφνικές και αναπάντεχες ερωτικές εξελίξεις, που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η ένταση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει στιγμές υψηλής συναισθηματικής έντασης, με όνειρα και ιδανικά που φαίνονται πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός με την πραγματικότητα και τα παραμύθια – ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις που δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην αλήθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να αναλύσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με μεγαλύτερη σαφήνεια και να διορθώσεις τυχόν στρατηγικά λάθη. Η Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σου μέσω συνεργασιών ή νέων συμφωνιών. Μην παραμελείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για να αποφύγεις απρόβλεπτες δαπάνες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα προσφέρει καθαρότητα και προοπτικές για εσένα, Δίδυμε. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, προσφέροντας σου την ευκαιρία να διευκρινίσεις και να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ανανεωτικές ιδέες και ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση και ασάφεια, κυρίως σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου για έρωτα και θα φέρει ευχάριστες ! Επωφελήσου από αυτή την περίοδο για να επεκτείνεις το κοινωνικό σου δίκτυο και να ενισχύσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στον Λέοντα, η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με μεγαλύτερη ευκολία και σαφήνεια. Η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται, γεγονός που σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με περισσότερη σιγουριά. Η Αφροδίτη περνώντας στον Ζυγό φέρνει μια νότα ρομαντισμού και αρμονίας στην αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή σε ορθή φορά στο Λέοντα, η επικοινωνία με ανώτερους ή συνεργάτες βελτιώνεται, διευκολύνοντας την επίλυση επαγγελματικών ζητημάτων. Η Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει ευκαιρίες για βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης μέσω νέων προτάσεων ή επενδύσεων. Δώσε προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες που κάνεις και μην διστάσεις να ζητήσεις συμβουλές για τις καλύτερες επιλογές.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή είναι καθοριστική για εσένα, Καρκίνε. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, επιτρέποντάς σου να διευκρινίσεις θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις που θα σου προσφέρουν ανακούφιση και αισιοδοξία. Ωστόσο, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση ή απογοητεύσεις σε οικονομικά θέματα ή σχέσεις. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, η Αφροδίτη στο Ζυγό φέρνει μια ανανέωση στη διάθεσή σου και ενισχύει την ανάγκη σου για ανανέωση στο χώρο του σπιτιού και βελτίωση οικογενειακών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά στο Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου και να κατανοήσεις καλύτερα τι έχει πραγματική αξία για σένα. Θα έχεις την ικανότητα να βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη σαφήνεια και να κάνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα συναισθηματικά σου θέματα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας ξαφνικές και απρόβλεπτες συναντήσεις που μπορεί να εκπληρώσουν επιθυμίες σου. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από συναισθηματική ένταση και μπορεί να σου φέρει μοναδικές ευκαιρίες για να ζήσεις πάθος και συγκίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από το Ζυγό σε ενθαρρύνει να κάνεις αποφασιστικά βήματα για την καριέρα σου, ενώ ο Ερμής σε ορθή φορά στο Λέοντα μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Εξετάστε προσεκτικά τις οικονομικές σου στρατηγικές και επενδύσεις. Μην διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη άλλων για να βελτιώσεις τη χρηματοοικονομική σου κατάσταση.

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει ευκαιρίες για επανεκτίμηση και ανανέωση, Λέων. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, επιτρέποντάς σου να αναδιοργανώσεις τις σκέψεις σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει αναπάντεχες ευκαιρίες στα επαγγελματικά - οικονομικά Ωστόσο, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες και εξαπατήσεις, κυρίως σε θέματα οικονομικών. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου για ισορροπία και κοινωνικές επαφές. Ακολούθησε την έμπνευση της στιγμής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στο δικό σου ζώδιο, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου γίνονται πιο ξεκάθαρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες βελτιώνονται και μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις επιθυμίες και τις ανησυχίες σου στο ταίρι σου. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λύσεις παρεξηγήσεις και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό φέρνει μια αίσθηση αρμονίας και ρομαντισμού στην ερωτική σου ζωή. Η διάθεσή σου για φλερτ αυξάνεται και η γοητεία σου ενισχύεται. Αυτή η εβδομάδα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ενδυναμώσεις την αισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή να σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και την Αφροδίτη να σε κάνει πιο γοητευτικό

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά στο ζώδιό σου φέρνει νέες προοπτικές και καθαρότητα στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό τονίζει την ανάγκη για ισορροπία στις οικονομικές σου αποφάσεις, βοηθώντας σε να κάνεις καλές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Επωφελήσου από αυτή την περίοδο για να αναπτύξεις τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για εσένα, Παρθένε, καθώς ο Ερμής – κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου - επιστρέφει σε ορθή φορά, φέρνοντάς σου ευκαιρίες για ξεκαθάρισμα και οργάνωση. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ουρανό ενισχύει την ευκαιρία για ανανεωτικές και δημιουργικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει εξαπατήσεις σε μία σχέση. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για τόνωση των οικονομικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στην Παρθένο, έχεις την ευκαιρία να αναγνωρίσεις και να διορθώσεις παλαιά σφάλματα που επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Αυτή η περίοδος σου επιτρέπει να κατανοήσεις καλύτερα τις δικές σου αδυναμίες και λάθη, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις θετικές αλλαγές. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας στην επιφάνεια ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις αλλά και μια τάση για αποπλάνηση και απιστία. Θα βιώσεις στιγμές πάθους και γοητείας που μπορεί να αλλάξουν τη διάθεσή σου και να σε οδηγήσουν σε ξαφνικές ερωτικές συναντήσεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο Λέοντα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διορθώσεις παρεξηγήσεις και λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Η Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να επιφέρει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, κυρίως μέσω των συνεργασιών σου. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και φρόντισε να έχεις καθαρή εικόνα των οικονομικών σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή είναι σπουδαία για εσένα, Ζυγέ. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για προσωπική ανανέωση και ανάπτυξη. Ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή φορά στον Λέοντα βοηθά να ξεκαθαρίσεις επαγγελματικά ζητήματα και να προχωρήσεις σε νέες διαπραγματεύσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες αλλαγές και ανανεωτικές ευκαιρίες. Ωστόσο, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις ή παρανοήσεις σε θέματα σχέσεων ή οικονομικών. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη από το ζώδιο σου ενισχύει τη γοητεία σου και προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στον φιλικό για εσένα Λέοντα, τα σχέδια και οι σκέψεις που είχες για την αισθηματική σου ζωή μπορούν επιτέλους να προχωρήσουν. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα σε ενθουσιάσουν. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, περνά στο ζώδιό σου, ενισχύοντας τη γοητεία και τον μαγνητισμό σου. Νιώθεις πιο ελκυστικός και η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται. Αυτή η διέλευση σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και οι άλλοι έλκονται από την θετική σου ενέργεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και θετικής ενέργειας στα επαγγελματικά και οικονομικά σου ζητήματα. Με τον Ερμή στον Λέοντα, μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αναπτύξεις νέες στρατηγικές για την καριέρα σου. Η επικοινωνία και η δικτύωση θα είναι κρίσιμες για την επιτυχία σου αυτή την εβδομάδα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή προσφέρει ευκαιρίες για εσωτερική ανανέωση και στρατηγική ανασκόπηση, Σκορπιέ. Ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή φορά σου δίνει τη δυνατότητα να επιλύσεις παλαιά ζητήματα και να αναδιοργανώσεις τους στόχους σου. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και νέες προοπτικές μέσω νέων γνωριμιών που προκύπτουν τώρα. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου για εσωτερική ισορροπία και ενίσχυση των προσωπικών σου σχέσεων. Χρησιμοποίησε αυτή την περίοδο για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στον Λέοντα, είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείς στους μελλοντικούς στόχους μιας σχέσης. Αυτή η περίοδος σου δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείς σοβαρά και με καθαρό μυαλό για το πώς θέλεις να εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή και να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας στην επιφάνεια ευχάριστες και ξαφνικές εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα. Αυτή η ευνοϊκή συνθήκη μπορεί να εκπληρώσει ένα μεγάλο αισθηματικό σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου, προσφέροντάς σου μοναδικές ευκαιρίες

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή στον Λέοντα, μπορείς να επικεντρωθείς σε μακροπρόθεσμους στόχους και στρατηγικά σχέδια για την καριέρα σου. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ενδέχεται να φέρει οικονομικές προκλήσεις ή ανατροπές. Μην παραμελείς τις λεπτομέρειες και φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για οποιεσδήποτε απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη δυναμική και εξελίξεις για εσένα, Τοξότη. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επανεκτιμήσεις επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες αλλαγές και νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά . Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και προσφέρει ευκαιρίες για νέες κοινωνικές επαφές και προσωπικές σχέσεις. Επωφελήσου από αυτή την περίοδο για να επενδύσεις σε νέες ιδέες και να αναπτύξεις το κοινωνικό σου δίκτυο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στον φιλικό σου Λέοντα, η αισιοδοξία σου ανανεώνεται και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου. Έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια και να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, περνά στο Ζυγό, φέρνοντας ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ και κοινωνική δικτύωση. Η φυσική σου γοητεία και η ευκολία σου στην επικοινωνία θα είναι στα καλύτερά τους. Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα βρουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα μέσα από τα social media.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής σε ορθή φορά στο Λέοντα ενισχύει την ικανότητά σου να αναλύσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών μέσω δικτύωσης και νέων επαγγελματικών ευκαιριών. Επωφελήσου από αυτή την εβδομάδα για να επενδύσεις σε νέες ιδέες και προοπτικές.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες για επιτυχία και ανανέωση, Αιγόκερε. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, επιτρέποντάς σου να ξεκαθαρίσεις επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και να κάνεις προόδους. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές, ευχάριστες εκπλήξεις στον τομέα των σχέσεων . Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου για κοινωνική διάκριση και κατάκτηση στόχων! Το διάστημα είναι άκρως κατάλληλο για να θέσεις νέους δημιουργικούς στόχους !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στον Λέοντα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσεις ερωτικές πληγές του παρελθόντος. Αυτή η διέλευση σου επιτρέπει να αφήσεις πίσω λόγια και καταστάσεις που σε πίκραναν και να κλείσεις κεφάλαια που σε στιγμάτισαν. Θα βρεις την ικανότητα να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις με ανανεωμένη διάθεση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας έντονη συναισθηματική αναταραχή και ξαφνικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Το τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει έναν ξαφνικό έρωτα σε ταξίδι ή να δημιουργήσει μια ευχάριστη μετακίνηση με το ταίρι σου, ενισχύοντας την ερωτική σας σχέση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στο Λέοντα, ξεμπλοκάρει το οικονομικό κλίμα και μπορείς να πάρεις ανάσα. Η Αφροδίτη στο Ζυγό φέρνει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη μέσω συνεργασιών ή επενδύσεων. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με στρατηγικό τρόπο και να αποφύγεις ρίσκα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή προσφέρει ευκαιρίες για ανανέωση και αναδιοργάνωση για εσένα, Υδροχόε. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, βοηθώντας σε να διορθώσεις θέματα που μεσολάβησαν το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σου, όμως κάνεις και αγορές που εξανεμίζουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου για ταξιδάκια και φλερτ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στο Λέοντα, οι επικοινωνιακές σου ικανότητες ανακάμπτουν, επιτρέποντάς σου να λύσεις αισθηματικές παρεξηγήσεις που μπορεί να σε είχαν προβληματίσει. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να επανασυνδεθείς με άτομα που είχες απομακρυνθεί ή να λύσεις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον σου προς το διαφορετικό και το πρωτότυπο. Είσαι σε μια περίοδο όπου οι ερωτικές σου προτιμήσεις στρέφονται προς νέα και ασυνήθιστα μονοπάτια. Το άνοιγμά σου σε νέες εμπειρίες και η έλξη για ανθρώπους με διαφορετικές προσεγγίσεις και κουλτούρες μπορεί να σου φέρει ανατρεπτικές και ενδιαφέρουσες σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά στο Λέοντα επιτρέπει την επίλυση επαγγελματικών θεμάτων και την προώθηση νέων σχεδίων. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την ικανότητά σου να κάνεις καλές συμφωνίες και να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με προσοχή. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις κοινωνικές σου επαφές για να βρεις νέες ευκαιρίες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για εσωτερική ανανέωση και προσωπική ανάπτυξη, Ιχθύ. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, επιτρέποντάς σου να αναδιοργανώσεις τις σκέψεις σου και να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό προσφέρει άκρως ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου ιδιαίτερα έχεις γεννηθεί 15-20 Μαρτίου! . Στη συνέχεια, η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει τη συναισθηματική σου ισορροπία και προσφέρει ευκαιρίες για οικονομική άνοδο. Κάποιος κρυφός πόθος εκπληρώνεται και ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στον Λέοντα, βρίσκεσαι σε μια ευνοϊκή θέση για να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή. Αυτή η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία να αναλύσεις τις σχέσεις σου με μεγαλύτερη σαφήνεια και να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο δημιουργεί τρίγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσφέροντας έντονες στιγμές συντροφικότητας και μεγάλου ρομάντζου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή στον Λέοντα, επικεντρώνεσαι στο να οργανώσεις και να βελτιώσεις την επαγγελματική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο Ζυγό φέρνει ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη μέσω των συνεργασιών σου ή μέσα από νέες επενδύσεις. Να είσαι προσεκτικός με τις οικονομικές σου αποφάσεις και να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις προτάσεις που σου γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ