Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

2η στάση... «Παπάκια» για το «Μουσικό Περίπτερο» - Βεροιώτικες μελωδίες σε μια αίσθηση εξοχής

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, το Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ έκανε στάση στα «Παπάκια», χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Το Βεροιώτικο μουσικό σχήμα SUS4, με το ρεπερτόριό του να περιλαμβάνει έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, κατάφερε να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα. 

Ο Δημήτρης, ο Άγγελος, ο Βαγγέλης και ο Παναγιώτης απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η πόλη μας διαθέτει εξαιρετικούς καλλιτέχνες, που αξίζουν κάθε ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική τους αξία.


Το μουσικό σχήμα αποτελούσαν ο Άγγελος Τεκίδης στην κιθάρα και στο τραγούδι, ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Βαγγέλης Τουλουμτζίδης στο μπάσο και ο Δημήτρης Δημάκος στα τύμπανα. 
Κάθε μουσική νότα που έπαιξαν αυτοί οι καλλιτέχνες ήταν μια απόδειξη του ταλέντου τους και της αφοσίωσής τους στη μουσική. 


Η βραδιά ήταν μαγευτική, με τους ήχους της ζωντανής μουσικής να ταξιδεύουν κάτω από τα πλατάνια, ενώ το κοινό απολάμβανε την καλοκαιρινή δροσιά και την υπέροχη μουσική. Η εκδήλωση αυτή ξεχώρισε ως μία από τις πιο επιτυχημένες καλοκαιρινές στάσεις του Μουσικού Περιπτέρου, χαρίζοντας σε όλους μια μοναδική, αξέχαστη βραδιά γεμάτη μελωδίες και όμορφες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ