Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

1η στάση στα Ριζώματα έκανε το «Μουσικό Περίπτερο»

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι μέσα στα Πιέρια Όρη
Από το ορεινό χωριό των Ριζωμάτων ξεκίνησε το ταξίδι του το 5ο Μουσικό Περίπτερο, η κινητή σκηνή της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, που φιλοξενεί και συστήσει στο κοινό, νέα μουσικά ταλέντα και μικρά μουσικά σχήματα.


Το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου, με την υποστήριξη της τοπικής Κοινότητας, τα Ριζώματα υποδέχθηκαν τους «Λακιρντί». Πρόκειται για ένα τετραμελές λαϊκορεμπέτικο σχήμα που δημιουργήθηκε το 2020, με βάση του τη Θεσσαλονίκη. Οι «Λακιρντί» κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, καθώς παρουσίασαν ένα υπέροχο λαϊκό και ρεμπέτικο ρεπερτόριο, ενώ ερμήνευσαν και παραδοσιακά τραγούδια.


Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η Ηλέκτρα Καράλη (τραγούδι), ο Παντελής Μπατής (μπουζούκι, τραγούδι), ο Κωνσταντίνος Γκρανόπουλος (κιθάρα) και η Λένα Καραγιαννίδου (ακορντεόν).


Η διαδρομή του «Μουσικού Περίπτερου» θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη στις 11 Σεπτεμβρίου. Και φέτος θα σταθμεύει, με επτά συναυλίες και 22 μουσικούς, σε πεζόδρομους, σε στέκια της πόλης και σε πλατείες χωριών και συνοικισμών (8:30 μ.μ.).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ