Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στη Βέροια: 19χρονος σκοτώθηκε σε Λούνα Παρκ στη Χαλκιδική

Τραγική κατάληξη είχε η διασκέδαση ενός 19χρονου από τη Βέροια σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όταν το παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν έσπασε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο νεαρός Βεροιώτης, ο οποίος βρισκόταν στη Χαλκιδική για διακοπές με την οικογένειά του, πήγε στο λούνα παρκ το βράδυ της Δευτέρας και ανέβηκε μαζί με τον αδελφό του σε ένα από τα παιχνίδια, τις περιστρεφόμενες καρέκλες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το κάθισμα έσπασε και έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, δυστυχώς όμως ο 19χρονος υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας διεξάγει προκαταρκτική έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ