Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/7 - 28/7)


Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει τη θετική γωνία τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, σκορπίζοντας πάθος, ερωτισμό, και εξελίξεις που θα φέρουν την κατάκτηση και την αναμόρφωση στην ζωή μας.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου  δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-5 μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα ενισχύει τον δυναμισμό σου και σε κάνει πιο αποτελεσματικό σε ό,τι καταπιαστείς φίλε Κριέ . Στο διάστημα αυτό θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου σχέσεις και οι οικονομικές σου συναλλαγές. Προσπάθησε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, να μην υποχωρήσεις σε αντιξοότητες και να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου αλλά και τις θέσεις που θέλεις να διαφυλάξεις. Στα αισθηματικά σου η επιτυχία εναλλάσσεται με την δοκιμασία και θα κριθεί από εσένα ποια από τις δύο θα επικρατήσει στο τέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ωραίο καλοκαιρινό κλίμα στα αισθηματικά συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα φίλε Κριέ, ενώ καθώς περνά ο Ήλιος στο Λέοντα και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα διψάς για ερωτική αναγέννηση και πάθος, δεν λείπει όμως και η ίντριγκα και η εξάρτηση από μία σχέση που σε εξιτάρει! Ο Άρης από τους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο φέρνουν μία νέα εκρηκτική γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο της Παρθένου και εφιστά την προσοχή σου στην οργάνωση και διαχείριση του χρόνου και της εργασίας σου προκειμένου να περάσεις έναν πιο ανέμελο Αύγουστο. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για τον επαγγελματικό τομέα καθώς ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σε προτρέπει να λειτουργείς αρκετά πιο παρορμητικά, κάτι το οποίο θα το μετανιώσεις λίγο αργότερα. Στον οικονομικό τομέα βελτιώνονται οι συνθήκες και είσαι έτοιμος να εφαρμόσεις τις αποφάσεις εκείνες που θα βοηθήσουν ιδιαίτερα την οικονομική σου ανάπτυξη.

♉ Ταύρος

Γενικά

Καθώς προχωρά ο Ιούλιος, το ενδιαφέρον σου μεταφέρεται στο στενό περιβάλλον εξαιτίας κάποιου έκτακτου ζητήματος. Δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά δεν πρέπει να αμελήσεις είτε την εκδήλωση ενός γεγονότος είτε μια επιθετική συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου. Ο Ερμής δεν βοηθά την συνεννόηση και εκτός από το οικογενειακό περιβάλλον θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός/ή και με το επαγγελματικό αντίστοιχο. Η Αφροδίτη στον Λέοντα δημιουργεί νέες πιέσεις και νέες αντιξοότητες. Ωστόσο, ο Ερμής μαζί με τον Δία στους Διδύμους παραμένουν σύμμαχοι των επιδιώξεών σου, παρέχοντάς σου την ασφάλεια που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το έκρυθμο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή αρχίζει και υποχωρεί χωρίς να σημαίνει ότι οι συνθήκες είναι άκρως κατάλληλες ή απόλυτα ερωτικές αυτή την περίοδο. Αρκετά πιο ευνοημένος στα αισθηματικά σου θα βρεθείς σε αυτή την εβδομάδα εσύ που γεννημένος 18 με 20 Μαΐου να αναμένεις τρυφερές συναντήσεις και λόγια καρδιάς που θα σε κάνουν να νιώσεις ιδιαίτερη ζεστασιά. Ο Ερμής καθώς περνάει στο ζώδιο της Παρθένου διεγείρει την ανάγκη σου για ερωτική επικοινωνία και για φλερτ πολύ πιθανό και με μία σχέση του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μη εβδομάδα που δεν θα λείψει η ανταγωνιστικότητα στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Ταύρε. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τέταρτης που σχηματίζεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, επιμένεις και δίνεις τη δική σου μάχη προκειμένου να αναρριχηθείς και να πετύχεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου. Στα οικονομικά οι ευκαιρίες ανάπτυξης είναι υπαρκτές δεν παύει ωστόσο αυτή την περίοδο να τρέχουν ιδιαίτερα και τα έξοδα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Σε αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής συναντά τον Ήλιο καθώς ο δεύτερος περνά στο Λέοντα. Οι θετικές όψεις αυτών των δύο με τον Δία στο ζώδιό σου τονίζουν την πειθώ σου, εξυπηρετούν τα σχέδιά σου αλλά και την αξιοσύνη σου στην διεκπεραίωση ακόμα και των πιο δύσκολων υποθέσεων. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι λίγο. Απέφυγε αρνητικούς ανθρώπους και μην χασομεράς την ώρα που δεν πρέπει. Το πρόγραμμά σου προβλέπεται φορτωμένο αλλά είσαι άξιος/α να κάνεις δύσκολους συνδέσμους ασχολιών και συναντήσεων. Η επιτυχία σου στα ερωτικά συνεχίζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ φίλε Δίδυμε, ο Άρης έχει κάνει το πέρασμά του στο δικό σου ζώδιο και σε διακρίνει το πάθος και ο ερωτισμός σου είναι ασυγκράτητος, βιάζεσαι με ενθουσιασμό να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις και βλέπεις όμως τις καταστάσεις στο παιχνίδι του έρωτα λίγο πιο επιφανειακά. Απολαμβάνεις το καλοκαιράκι χωρίς να υπάρχουν εμπόδια σε αυτό το τομέα της ζωής σου. Μία αισθηματική γνωριμία θα εξιτάρει το μυαλό και της αισθήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με ευκαιρίες να εκπληρώσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που ονειρευόσουν και οραματιζόσουν εδώ και αρκετό καιρό αγαπητέ φίλε Δίδυμε. Ανοίγονται νέες προοπτικές, που διεγείρουν την δημιουργικότητά σου και είσαι ιδιαίτερα πεισματάρης να βάλεις μπροστά νέα σχέδια. Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να ενδυναμωθείς σε επαγγελματικά αλλά και για να προχωρήσεις ένα θέμα εργασιακής επέκτασης που περίμενες. Στα οικονομικά δεν είσαι ακάλυπτος απεναντίας ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές και λαμβάνεις ειδήσεις που σε χαροποιούν

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φρόντισε καλύτερα τα οικονομικά σου ή εκμεταλλεύσου τυχόν ευκαιρίες για τη βελτίωσή τους αγαπητέ μου Καρκίνε. Πολλές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν, κυρίως σχετιζόμενες με το χρήμα ως μέσο τακτοποίησής τους. Σε περίπτωση που το ρευστό δεν επαρκεί, χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητα σου και ζήτησε πίστωση χρόνου από τους δανειστές σου. Μπορείς να το πετύχεις. Στο μεταξύ, κάποιο νέο πρόβλημα θα παρουσιαστεί στον οικογενειακό χώρο εξαιτίας μιας έκτακτης ανάγκης που θα εμφανιστεί στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι συμπαθητική καθώς ξεκινά η αρμονία του Άρη με την Αφροδίτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με το Ποσειδώνα εκπληρώνοντας ένα όνειρο, μία προσδοκία στα αισθηματικά σου και δημιουργώντας ένα πιο τρυφερό και συναισθηματικό κλίμα στη σχέση σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφραστείς και να πεις αυτά που αισθάνεσαι και είναι βέβαιο ότι θα βρεις την πλήρη ανταπόδοση. Επικεντρώνεσαι σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα και φροντίζεις να δείξεις άνευ όρων την αγάπη και τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα είναι σαν να κατεβάζεις διακόπτη και να ξεκουράζεσαι από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ φίλε Καρκίνε. Η οικονομική ανταμοιβή που δέχεσαι είναι μεγάλη και βεβαίως από οικονομικής άποψης έχεις την άνεση και μπορείς να οργανώσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές ακριβώς έτσι όπως επιθυμείς.

♌ Λέων

Γενικά

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σου τονίζει τις επιθυμίες σου, ενώ ο Ερμής βοηθά στην προβολή σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου την ώρα των μεταβολών, όποια μορφή και αν έχουν αυτές, ή την ώρα των διαφωνιών. Συνέχισε να υποστηρίζεις τις πάγιες θέσεις σου με λίγο πιο διαλλακτικό τρόπο. Κάνε έξυπνους συνδυασμούς και απόφυγε ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείς να συνεννοηθείς για κοινά ενδιαφέροντα. Τόλμησε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε απαλλάξουν από διλήμματα ή θα ανοίξουν το δρόμο σε μια κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις. Ερωτικά η περίοδος παραμένει συμπαθητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ μου Λέοντα από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνοντας την ολοκληρωτική μεταμόρφωση στον τομέα των σχέσεων σου. Το πάθος είναι ασυγκράτητο και τώρα αντιλαμβάνεσαι καλύτερα από κάθε άλλη φορά ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις προκειμένου να αναγεννήσεις την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο επομένως οι κατακτήσεις και οι έρωτες έχουν την τιμητική τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην επαγγελματικό τομέα ηρεμούν οι συνθήκες και από αυτή την εβδομάδα μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδέες σου καθώς και τις γνωριμίες σου προκειμένου να βρεθείς κερδισμένος. Θυμήσου ωστόσο ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν αρκετοί αντίπαλοι που θα θέλανε να βρίσκονται στη θέση που είσαι εσύ. Προσπάθησε να μη σε καταβάλει ο επαγγελματικός ανταγωνισμός. Στον οικονομικό τομέα φρόντισε αυτή την περίοδο να κάνεις έξυπνες επιλογές αλλά και αποταμίευση προκειμένου η περίοδος του ανάδρομου Ερμή να είναι ανώδυνη.

♍ Παρθένος

Γενικά

Σε αυτή την εβδομάδα του Ιουλίου παρουσιάζεται μια επιτάχυνση εξελίξεων από τη μια και από την άλλη μια καθυστέρηση, κυρίως στις οικονομικές σου συναλλαγές. Αυτή θα φέρει μια αργοπορία στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών σου. Εδώ θα πρέπει να φανείς ψύχραιμος/η, να μην αφήσεις τον πανικό να σε κυριεύσει, ούτε όμως και την απογοήτευση. Μην ξεχνάς ότι αυτό το καλοκαίρι έχει συνεχείς μεταβολές των καταστάσεων. Και εσύ, ως ευμετάβλητο ζώδιο, μπορείς να αναπροσαρμόζεις το πρόγραμμα σου ή τις δυνάμεις σου σε αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά σε τρυφερούς ζεστούς ρυθμούς για τα αισθηματικά σου ιδιαίτερα να έχεις γεννηθεί 20 με 22 Σεπτεμβρίου όπου λαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά του συντρόφου σου, όπου σου παραδίνεται άνευ όρων και κανόνων δείχνοντας την αμέριστη συμπαράστασή του σε οποιοδήποτε ζήτημα περνάς. Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιό σου κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και ανοίγονται καλές ευκαιρίες για να αποκατασταθεί το επικοινωνιακό κλίμα στη σχέση σου ενώ αν είσαι ελεύθερος βρίσκεσαι σε μία φάση αναλογισμού και δεύτερων σκέψεων αναφορικά με την πορεία της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης και ο Δίας από την κορυφή του ωροσκοπίου σου σε ενεργοποιούν να δώσεις το καλύτερο δυνατό εαυτό σου προκειμένου να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να αναρριχηθείς. Βρίσκεσαι όμως σε περίοδο που υπάρχει πολύ έντονο στρες και ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι δεν μπορείς να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην εργασία και στην προσωπική ζωή. Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα είναι καθοριστική είτε για την πραγματοποίηση μιας προσωπικής σου επιθυμίας είτε για το τελικό αποτέλεσμα μιας υπόθεσης που σε απασχολεί. Ο Άρης από τους Διδύμους φέρνει ευκαιρίες για αποκατάσταση σχέσεων με αδέλφια, ενώ η δύσκολη όψη του με τον Κρόνο θα φέρει νέους τριγμούς στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτή η εβδομάδα θα σου δείξει ποιες σχέσεις θα διαταραχτούν και εσύ θα μπορέσεις να αναλάβεις θέσεις κάποιων πραγμάτων που δεν θέλεις το γενικότερο κλίμα να ανατρέψει. Η αρωγή τρίτων δεν θα λείψει όπως και οι καλές στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Βασίσου σε αυτές έξυπνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αισθηματική σου ζωή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 22 έως και 28 Ιουλίου αγαπητέ φίλε Ζυγέ. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει την ένωση που πάντα προσδοκούσες, ιδιαίτερα τυχερός στα αισθηματικά θα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 23 με 25 Σεπτεμβρίου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, φροντίζει να σε κοινωνικοποιεί και είναι βέβαιο ότι αυτή την περίοδο έχεις τις κατακτήσεις σου αλλά και μία μεγαλύτερη ρέντα σε νέες αισθηματικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα εργασιακά σου αρχίζουν και γίνονται πιο ομαλές, ηρεμείς και το πρόγραμμα σου είναι πολύ πιο ανάλαφρο γεγονός που σου επιτρέπει να αφήσεις πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Στον οικονομικό τομέα συνεχίζουν και είναι ακάλυπτες κάποιες ανάγκες σου παρόλα αυτά κάποιες κινήσεις που θα γίνουν στις τρεις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να βρεις τις ισορροπίες σου.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Τελειώνοντας ο Ιούλιος δίνεται έμφαση στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σε μια νέα αναστάτωση στον προσωπικό ή τον οικογενειακό σου χώρο. Τα γεγονότα σε βγάζουν ακόμα μια φορά από τα νερά σου, αλλά επειδή έχεις συνηθίσει, μπορείς να επανέλθεις εύκολα. Κινήσου διακριτικά χωρίς να προκαλείς ή να παρεμβαίνεις εκεί που δεν θα έπρεπε. Φρόντισε τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και επιμελήσου τις δημόσιες εμφανίσεις σου. Όσο και αν σε αναστατώσει η συμπεριφορά ενός ανθρώπου, μην βιαστείς να απαντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να πω ότι ζεις την πιο ερωτική περίοδο της ζωής σου αγαπητέ φίλε Σκορπιέ απεναντίας έχουν υπάρξει αρκετές εντάσεις το τελευταίο διάστημα που δεν σου επιτρέπουν να είσαι χαλαρός και ικανοποιημένος. Πιο όμορφες αναμένετε να είναι οι συνθήκες στην ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα αν είχες γεννηθεί 20 με 22 Νοεμβρίου που ευνοείσαι από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σε ευεργέτη για νέες αισθηματικές γνωριμίες και για αξιοποίηση του κοινωνικού σου κύκλου προκειμένου να περάσεις πιο χαλαρές στιγμές καλοκαιριού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλεις ή έχεις θέσει ως στόχο στα επαγγελματικά σου αγαπητέ φίλε Σκορπιέ. Η εργασία σου αποδίδει αυτά που ήθελες και νιώθεις επαρκής και σίγουρος. Ειδικά αυτή την εβδομάδα αν βάλεις τα δυνατά σου μπορείς να δεις πολύ καλές αποδόσεις στον οικονομικό τομέα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Σε σύγκριση με άλλους, φαίνεται ότι ευνοείσαι με το πέρασμα του Ήλιου στο Λέοντα, καθώς ανοίγονται νέες προοπτικές στις υποθέσεις σου. Αρκετοί θα μετακινηθείτε, θα ταξιδέψετε ή θα ξεκινήσετε καλοκαιρινές διακοπές. Με εξαίρεση τα οικονομικά σου και κάποιες επαγγελματικές αντιξοότητες, όλοι οι τομείς φαίνεται να λειτουργούν σχετικά ομαλά και ήρεμα για εσένα. Αλλά και εκεί που θα έχεις ένα πρόβλημα, θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις και να βρεις μια λύση. Αισθηματικά εξακολουθείς να ευνοείσαι παρόλο που κάποιες στιγμές αναστατώνεσαι με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα έρχονται γρήγορες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή που σε παθιάζουν και σε κάνουν να βιάζεσαι να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που έχεις βάλει ως ερωτικό στόχο. Παρόλο που οι μέρες σου είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για τα ερωτικά, καλό είναι να συγκρατείς κάποια στιγμές την βιασύνη και τον ενθουσιασμό, για το λόγο του ότι μπορεί να λειτουργήσεις εξαιρετικά επιπόλαια

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις και κάνεις μία αγορά που την είχες βάλει στο μάτι εδώ και καιρό το γεγονός αυτό σου προκαλεί ικανοποίηση και νιώθεις ότι οι προσπάθειες σου έπιασαν τόπο γιατί ικανοποιείς μία βασική σου ανάγκη. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στις επαγγελματικές συνεργασίες για το λόγο του ότι δημιουργούνται αρκετές κόντρες αυτό το διάστημα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αλλάζει ο ρυθμός αυτής της εβδομάδας και μετακινούνται τα ενδιαφέροντά σου. Υποχωρεί η ένταση στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά αρχίζει στις οικονομικές σου συναλλαγές. Πρόσεξε αυτό τον τομέα ιδιαίτερα για αρκετές εβδομάδες ακόμα. Προσπάθησε να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου ή να τις διευθετείς. Γίνε πιο εκφραστικός/ή και απόφυγε κάθε μορφή εσωστρέφειας. Την εποχή αυτή πρέπει να δίνεις καθημερινά το παρόν σε όλους εκείνους τους τομείς που βρίσκονται όχι μόνο σε εξέλιξη αλλά και σε μια μικρή φάση κρίσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικό πάθος έρχεται στον ορίζονται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου φίλε μου Αιγόκερε. επιμένεις να γίνουν όλα έτσι όπως τα θες εσύ και λειτουργείς με αρκετό πείσμα και με πολύ ανυποχώρητη στάση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εκρήξεις ζήλιας και την απόλυτη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τρέχουν οι εξελίξεις και φαίνεται ότι σου δίνονται ευκαιρίες για να νιώσεις πιο σίγουρους στον οικονομικό τομέα. Παρόλα αυτά δεν είναι κατάλληλη η εβδομάδα για να προχωρήσεις σε οικονομικά συμφωνητικά δεδομένου ότι υπάρχουν κάποιες παγίδες που θα χρειαστεί να αποφύγεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα δίνεις νέα έμφαση στην αισθηματική σου ζωή, ή και στα κοινωνικά ενδιαφέροντα πιο άμεσα και περισσότερο επιτυχημένα. Συναισθηματικά εξακολουθείς να είσαι ευνοημένος, αλλά και εξαρτάται το πώς εσύ χειρίζεσαι το όλο θέμα, διότι από το δικό σου χειρισμό εκπορεύεται το αποτέλεσμα της τελικής επιτυχίας ή αποτυχίας. Επαγγελματικά δεν αλλάζει τίποτα, το ίδιο όμως δεν αλλάζει το όραμα και η ελπίδα που πάντα καλλιεργείς για το μέλλον της ζωής σου αλλά και του κόσμου ολόκληρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι στα καλύτερά σου σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή φίλε μου Υδροχόε. Ο Ήλιος και Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα αναγεννούν την προσωπική σου ζωή και αναθερμαίνουν την επιθυμία σου για συντροφικότητα. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σε παρακινεί να απολαύσεις το αντικείμενο του πόθου σου και σαφέστατα υπάρχουν αρκετές ερωτικές εξελίξεις που σε παθιάζουν και σε συναρπάζουν μέσα στις επόμενες μέρες. Απόλαυσε το και ζήσε το καλοκαιράκι στην αισθηματική σου ζωή

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία καλύτερη περίοδο και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Δευτέρας ανακουφίζεσαι από μία εξέλιξη που δημιουργείται. Στον επαγγελματικό τομέα ο επιμένων νικά και είναι φανερό ότι οι προσπάθειες σου δεν θα πέσουν στο βρόντο αρκεί να μην είσαι τόσο ευάλωτος από τις διαθέσεις των συνεργατών σου.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα Ιχθύ μου έρχονται μερικές αναστατώσεις από γεγονότα που ενδεχομένως δεν είχες υπολογίσει. Ωστόσο, διατηρώντας την ψυχραιμία σου και μην φοβούμενος τις καθυστερήσεις στα οικονομικά σου, μπορείς να αντιμετωπίσεις γενναία την όποια κατάσταση και να την τακτοποιήσεις ανάλογα. Η παρουσία κάποιων καλών ανθρώπων στο πλευρό σου παραμένει σταθερή, όσο και αν κάποιες φορές την αγνοείς εσύ από κεκτημένη ταχύτητα. Πάντως προέχει να μην κάνεις λάθη στον επαγγελματικό τομέα τώρα. Να μην εμπλακείς σε νέες συνεργασίες αν δεν είσαι βέβαιος για την αντοχή σου μακροπρόθεσμα και να μην αναλάβεις κοινωνικές υποχρεώσεις αν δεν μπορείς να τις τηρήσεις όχι τόσο συναισθηματικά, όσο οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κινείς εσύ τα νήματα αυτή την εβδομάδα και καταφέρνεις να λάβεις ικανοποίηση και να εκπληρώσεις ένα σχέδιο και μία προσδοκία που είχε στο μυαλό σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17 με 19 Μαρτίου. Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο της Παρθένου και εσύ που είσαι Ιχθύς γεννημένος κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου μπαίνεις σε μία πολύ καλή περίοδο που έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος για τα επαγγελματικά σου αλλά και με έλλειψη συνεννόησης με το εργασιακό περιβάλλον. Μην παίρνεις τις καταστάσεις τόσο προσωπικά και χάνεις το θάρρος σου για το λόγο ότι πολλά πράγματα μπορούν να πάνε πίσω αν δεις τις καταστάσεις με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι ευεργετική και με καλές προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ