Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/7 - 14/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι λαμπερή και σίγουρα όσοι έχουν γεννηθεί με αυτή τη θέση ξέρουν να κάνουν εντύπωση! Γνωρίζουν τι αξίζουν και δεν παζαρεύουν τα ‘θέλω’ τους. Κάπως έτσι θα μεταβληθεί η ενέργειά μας από τις 11 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου όπου θα αφήσει αυτό το ζώδιο για να προχωρήσει στην Παρθένο. Στο μεταξύ, κορυφώνει πολλές κι ενδιαφέρουσες όψεις. Η πλειοψηφία αυτών φέρουν πάθος, αλλά και διασπάσεις. Με απλά λόγια, το σύμπαν λέει ‘χαλαρώστε και ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ολοκληρώνεται στις 12 Ιουνίου, όπου θα προκαλέσει προβλήματα ζήλιας ή εξουσίας κι ελέγχου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά των Λεόντων, των Υδροχόων, των Σκορπιών και των Ταύρων του 1ου δεκαημέρου. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 20 Ιουλίου, το τρίγωνο της θεάς του έρωτα με το Βόρειο Δεσμό υπόσχεται καρμικές εξελίξεις στα ζώδια της φωτιάς του 1ου και 2ου δεκαημέρου (Κριός, Λέων, Τοξότης) καθώς και τους Ζυγούς και Υδροχόους.


♈ Κριός

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για σένα, αν και αυτές τις μέρες σε απασχολούν πάρα πολύ τα θέματα της οικογένειας αλλά και τα επαγγελματικά σου. Κυρίως κάποιες συμφωνίες που ενδέχεται να προχωρήσεις. Ακόμα σε ενδιαφέρουν οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες με κάποιο ακίνητο και έχεις προβληματιστεί για την τελική σου απόφαση. Όμως, οι μέρες αυτές είναι πολύ ευνοϊκές και μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σου μέσα στο σπίτι γιατί πολλές φορές έχεις άγχος και ξεσπάς στο στενό σου οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους μπαίνεις στην ιδανική περίοδο του έτους για τα ερωτικά σου! Εκτός από τον Ερμή που έχει περάσει στο Λέοντα και σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία την Δευτέρα, φέρνοντας την πολυπόθητη είδηση, το μήνυμα, ή την πρόταση που περιμένεις στα αισθηματικά, την Πέμπτη περνάει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και ποιος σε πιάνει! Μπαίνεις στην «χρυσή εποχή» για φλερτ, ερωτική ικανοποίηση και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθά να κάνεις κάποιες εργασιακές ανακατατάξεις που θα σε στηρίξουν ιδιαίτερα στο επαγγελματικό αύριο. Βρίσκεις λύσεις για θέματα εργασίας και παίρνεις ουσιαστική ανάσα! Στα οικονομικά αυξάνεται το εισόδημα, αυξάνονται όμως και τα έξοδά σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Τα οικονομικά σου είναι και πάλι στο προσκήνιο. Κάποια πρόσθετα έξοδα εμφανίζονται αλλά φταις μόνο εσύ για αυτά. Καλό θα ήταν να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση. Έχεις αρχίσει πάντως να φροντίζεις τον εαυτό σου και κυρίως την εξωτερική σου εμφάνιση, γεγονός που θα σου κάνει πολύ μεγάλο καλό στην συνολική σου ψυχολογική διάθεση. Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο αν και θα πρέπει να προσέξεις γιατί μάλλον έχεις έναν άσπονδο αντίπαλο που θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει. Δείξε στο σύντροφό σου πόσο τον αγαπάς και δώσε του αγάπη και τρυφερότητα. Είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσει και ότι θα κάνει καλό στη σχέση σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέχρι και την Τετάρτη οι συνθήκες είναι άκρως ιδανικές για να παίξεις, να επιβεβαιωθείς αλλά και για να ανανεωθείς στον αισθηματικό τομέα! Ο σύντροφός σου σε αιφνιδιάζει ευχάριστα με τον όμορφο τρόπο που σε προσεγγίζει! Μην αφήσεις την αμφιβολία, την ανασφάλεια, την ζήλεια και τον φόβο να δηλητηριάσουν την καρδιά σου ή και την σχέση σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 21-23 Απριλίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις που σε βοηθούν να τονώσεις τα οικονομικά σου αλλά και να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες στα επαγγελματικά! Λειτουργείς άκρως ανταγωνιστικά, όμως αυτό δεν σε πάει πίσω!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η δεύτερη εβδομάδα του φετινού Ιουλίου προβλέπεται ενδιαφέρουσα για σένα. Το παρασκήνιο δουλεύει σε όλο του το μεγαλείο. Για να τα καταφέρεις λοιπόν, καλό θα ήταν να συνεργαστείς με άλλους ανθρώπους, να μην φοβηθείς να μιλήσεις μαζί τους και να κάνεις ανοίγματα, γιατί αυτή την εβδομάδα είσαι πάρα πολύ προβληματισμένος. Τα οικονομικά σου δεν είναι τα καλύτερα αλλά σίγουρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Φρόντισε να βρεις δραστηριότητες που θα γεμίσουν το χρόνο σου, θα σε ξεκουράσουν και θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής από το Λέοντα, ενισχύει τις επικοινωνίες στα αισθηματικά και φαίνεται ότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας στέκεσαι απόλυτα τυχερός για να κανονίσεις κάτι που το ήθελες πολύ στα ερωτικά σου! Από την Πέμπτη η Αφροδίτη στο Λέοντα φέρνει ερωτικές ικανοποιήσεις αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική εύνοια συνεχίζεται και μέσα από αιφνίδιες εξελίξεις που θα υπάρξουν στα επαγγελματικά θα δεις κάποιο έξτρα κέρδος! Η Πέμπτη είναι η πιο σταθεροποιητική ημέρα της εβδομάδας όπου θα σιγουρευτείς σημαντικά για ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Πολλές επαγγελματικές συναλλαγές και συναισθηματική φόρτιση χαρακτηρίζουν το διάστημα αυτό. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι περίεργη αλλά όχι απαραίτητα άσχημη. Απλώς συμβαίνουν πολλές αλλαγές που ίσως και εσύ ο ίδιος δεν προλαβαίνεις να ελέγξεις. Αυξάνεται η ανάγκη σου για ελευθερία και πολλές φορές θέλεις να μείνεις μόνος σου. Μερικές φορές προκύπτουν σοβαρά θέματα και εσύ επιλέγεις τον συμβιβασμό. Όμως, καλό είναι να πάρεις και κάποιο ρίσκο. Καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο την υγεία σου, να μην κουράζεσαι και να φροντίσεις τη διατροφή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Δευτέρα φέρνει την αιφνίδια ερωτική έκπληξη, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 17-22 Ιουλίου! Αντίστοιχα την Παρασκευή εκπληρώνεται ένα σχέδιο και μία επιθυμία για τα αισθηματικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20-22 Ιουλίου! Σε ένα γενικότερο πλαίσιο η εβδομάδα είναι ευοίωνη για να υπάρξει μία σταθερή ροή όμορφων εξελίξεων στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα μπαίνεις στην κατάλληλη περίοδο για να επιδιώξεις ένα καλύτερο μέλλον στα οικονομικά σου! Η εβδομάδα προσφέρει συζητήσεις – επαφές – νέα που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για τα οικονομικά! Όσο για τον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν ευχάριστες δημιουργικές αλλαγές που σε ανεβάζουν πολύ!

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα εστιάζεις περισσότερο στην προσωπική σου ζωή και στις φιλοδοξίες σου. Κάνεις τα πάντα προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου και μόλις τους εκπληρώσεις, αμέσως αρχίζεις να ψάχνεις για κάτι καινούριο. Σε ενδιαφέρει ακόμα να αποδώσεις δικαιοσύνη σε καταστάσεις που θεωρείς άδικες. Όμως, πρόσεξε γιατί πολλές φορές δεν είναι στο χέρι σου να σώσεις τον κόσμο. Ασχολήσου με την προσωπική σου ευτυχία και άφησε στους άλλους τα προβλήματα που τους απασχολούν. Καλοί φίλοι ή και ο σύντροφός σου, αν φυσικά δεν τον έχεις πανικοβάλλει και αυτόν, θα είναι στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την Πέμπτη έχεις φιλοξενούμενη την Αφροδίτη η οποία κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σου φροντίζοντας να απολαύσεις ένα άκρως καυτό ερωτικό καλοκαίρι! Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα την Παρασκευή φουντώνει ωστόσο τα πάθη αλλά και τα ερωτικά σκάνδαλα! Προσοχή λοιπόν στις επιλογές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε βοηθά να αντιμετωπίσεις και να λύσεις ζητήματα στα οικονομικά και στα εργασιακά σου! Είναι ένα διάστημα που αν κινηθείς κάπως κρυφά και παρασκηνιακά θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα στην δουλειά σου! Ευοδώνονται με επιτυχία και οι οικονομικές συζητήσεις αυτό το διάστημα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η δεύτερη εβδομάδα του φετινού Ιουλίου έχει πάρα πολλές αλλαγές για σένα. Ευνοούνται κυρίως οι συναισθηματικές σου σχέσεις αλλά και οι οικογενειακές. Η οικογένειά σου σε χρειάζεται και πρέπει να είσαι δίπλα τους. Μην παρασύρεσαι από το άγχος σου γιατί μπορεί να το μεταφέρεις και στους άλλους. Πολύ ισχυρές συγκινήσεις και απρόοπτες, αλλά θετικές εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν αυτές τις μέρες. Ηρέμησε και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Αν περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος χωρίς πολλές απώλειες, σίγουρα θα ανταμειφθείς στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φίλε μου Παρθένε, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σου επιφυλάσσουν αυτή την εβδομάδα εκπλήρωση προσδοκιών και ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-22 Σεπτεμβρίου όπου είναι μία εβδομάδα που τα αδύνατα γίνονται δυνατά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό άγχος αναμένεται στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δέχεσαι πιέσεις να γίνουν κάποια πράγματα όπως σου τα επιβάλουν και αυτό σε ζορίζει σημαντικά! Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι άκρως απαιτητική!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η δεύτερη εβδομάδα του φετινού Ιουλίου φαίνεται να είναι αφιερωμένη στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Έχεις αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες και ασχολείσαι με τόσο πάθος που πολλές φορές ξεχνάς και όλα τα άλλα. Ακόμα, έχεις αρχίσει να κοιτάζεις κάθε λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνεις την ουσία και ορισμένες υποθέσεις να μην τελειώνουν ποτέ. Καλό θα ήταν να βάλεις κάπου μια τελεία και να προχωρήσεις παρακάτω. Ακόμα, καλό θα ήταν να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι και για την προσωπική σου ζωή, την οποία έχεις παντελώς παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίψα για ερωτική περιπέτεια έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ! Η πιο καυτή και παθιασμένη ημέρα για σένα είναι η Πέμπτη, ωστόσο μπαίνεις σε περίοδο όπου η Αφροδίτη από το Λέοντα, θα φέρει κάτι νέο – συναρπαστικό στην ζωή σου! Αν είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, βρίσκεις νέους – εναλλακτικούς τρόπους για να την βελτιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις βήματα αναρρίχησης στα επαγγελματικά σου φίλε μου Ζυγέ και δεν συναντάς κανένα εμπόδιο! Στα οικονομικά σου βγαίνουν έκτακτα έξοδα που δεν σου επιτρέπουν να είσαι τόσο ήσυχος και ανάλαφρος!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η περίοδος αυτή, και συγκεκριμένα η εβδομάδα αυτή, χαρακτηρίζεται από την φοβερή κοινωνικότητα που έχεις. Η προσωπική σου διάθεση έχει ανέβει και πραγματικά διασκεδάζεις. Ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους έρχεται να σε βοηθήσει και δεν πρέπει να το αποφύγεις σε καμία περίπτωση. Η διάθεσή σου σε βοηθά ακόμα στην καλλιτεχνική σου φύση και καλό θα ήταν αν σκέφτεσαι να διακοσμήσεις το σπίτι σου να το κάνεις τώρα. Ορισμένα γεγονότα όμως με αφορμή τη νέα Σελήνη της προσεχούς τρίτης ίσως γίνουν η αφορμή για να πάρεις κάποιες βιαστικές αποφάσεις, όχι και τόσο σωστές. Μην αρχίσεις κάτι καινούριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέχρι και την Πέμπτη οι μέρες σου είναι υπέροχες για να τονωθεί το αίσθημα της συντροφικότητας αλλά και για να νιώσεις σιγουριά – ασφάλεια – σταθερότητα από την συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση! Βασική προϋπόθεση αυτό το διάστημα είναι να μην επιμένεις να γίνονται όλα στους ρυθμούς τους δικούς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά ευεργετική για νέες – συμφωνίες, προτάσεις και διερεύνηση νέων επαγγελματικών προοπτικών! Κάποιες συνεργασίες σου φαίνεται ότι κινούνται με αστάθεια! Στα οικονομικά λαμβάνεις χαρούμενα νέα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το νόμο σου σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Οι ψυχολογικές πιέσεις που δέχθηκες μέχρι τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στο παρελθόν και εσύ ηρεμείς. Μπαίνεις σε μια περίοδο που ευνοούνται οι μεγάλες ιδέες, η παροχή βοήθειας σε άλλους και φυσικά η υλοποίηση όλων όσων ονειρευόσουν και δούλευες όλον αυτό τον καιρό. Αν κάποια πράγματα ακόμα αργούν να γίνουν, μην είσαι ανυπόμονος. Όλα θέλουν το χρόνο τους. Παρόλα αυτά, στη δουλειά σου έχεις πάρα πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Ο χρόνος κυλά υπέρ σου και για το καλό όλων. Ο άνθρωπός σου θα είναι το στήριγμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά ανακτάς τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία αλλά και την επιθυμία για περιπέτεια – πειραματισμό και νέες εμπειρίες! Σε όλα τα παραπάνω θα συμβάλει θετικά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα ξυπνήσει για τα καλά από τον ερωτικό λήθαργο και θα εξιτάρει τις αισθήσεις σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετική συνεχίζει να είναι η εύνοια στα οικονομικά σου και μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε ανεβάσουν και θα σε σταθεροποιήσουν. Το συνεχές τρέξιμο στα επαγγελματικά δεν σταματά – οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι άκρως απαιτητικές -!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Παρατηρείται γενικά μια αλλαγή την περίοδο αυτή. Όλη η ένταση που πέρασες τον τελευταίο καιρό αρχίζει να ελαττώνεται. Εστιάζεσαι περισσότερο στις εργασιακές σου σχέσεις και κάποιες συμφωνίες και συνεργασίες εκτός προγράμματος έρχονται στο προσκήνιο. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι πρωτοβουλίες σου και η καλή σου διάθεση. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ίσως και απογοητεύσεις, όμως μην το βάζεις κάτω γιατί και εκεί σε λίγο θα διορθωθούν όλα. Πρόσεξε όμως τις επιθυμίες σου, που σε παροτρύνουν να αλλάξεις πολλά στην ερωτική σου σχέση και σε κάνουν να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, πράγμα που θα σε κάνει να το μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέχρι και την Πέμπτη η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να υπάρξουν αυτά τα όμορφα, ξαφνικά, απρόοπτα που θα φέρουν την ικανοποίηση των ερωτικών σου επιθυμιών! Λειτουργείς πιο συναισθηματικά αυτό το διάστημα, το γεγονός αυτό σε βοηθά να έλξεις κοντά σου το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες αναπτύσσονται και ξυπνούν την δημιουργικότητά σου και σε βοηθούν να είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στα επαγγελματικά σου φίλε μου Αιγόκερε. Στα οικονομικά δημιουργούνται καλές συνθήκες για να βρεθείς ωφελημένος, προσοχή όμως γιατί ισχύει ο κανόνας πως όποιος θέλει τα πολλά, γρήγορα και με τον εύκολο τρόπο, μένει τελικά με τα λίγα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο φετινός Ιούλιος έχει κάνει μια πολύ θετική είσοδο για εσένα. Αλλάζεις, εξελίσσεσαι, ολοκληρώνεσαι, όσο και αν δεν το πιστεύεις. Πάρα πολλές γνωριμίες, νέες καταστάσεις, οικονομική άνοδος, ευχάριστες εκπλήξεις και συναισθηματική ασφάλεια χαρακτηρίζουν την εβδομάδα αυτή. Βέβαια, όλα εξαρτώνται και από την προσωπική σου στάση. Σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως πρέπει να τις δεις και να τις αξιολογήσεις. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός ώστε να μην χάσεις διερχόμενες ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και είσαι πιο ανοιχτός να ακούσεις το σύντροφό σου και να βελτιώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη που εισέρχεται και η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, μπαίνεις στην καλύτερη περίοδο για τα ερωτικά σου! Η σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας αναζωογονείσαι μέσα από μία νέα ερωτική ιστορία που τώρα ξεκινά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί στα επαγγελματικά σου χαλαρώνουν ενώ φαίνεται ότι ανταμείβεσαι ουσιαστικά για τον κόπο που έχεις κάνει ως σήμερα. Το επαγγελματικό πρόγραμμα είναι πιο ευέλικτο για να μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Όλα πάνε σχετικά καλά, όμως αν θες να πάνε καλύτερα πρέπει να βελτιώσεις τη ζωτικότητά σου. Υπάρχουν πολλές νέες καταστάσεις και μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές. Αισθάνεσαι αρκετό άγχος γιατί περιμένεις απαντήσεις σε σοβαρά θέματα. Πρόσεχε λίγο τους υποτιθέμενους φίλους γιατί είτε θα σε ανεβάσουν ψηλά είτε θα σε υποβιβάσουν τελείως. Καλό θα ήταν να είσαι ειλικρινής με όποιον θέλει να σε βοηθήσει και να μην του κρύψεις τίποτε, γιατί κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια και τότε μόνο εσύ θα έχεις να χάσεις. Γι’ αυτό αλλάξε στάση για να μπορέσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει και ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου και ως την Πέμπτη οι όψεις που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες, στα όνειρα και στα σχέδια που φαντασιωνόσουν στον ερωτικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργασιακές συζητήσεις σου προσφέρουν σιγουριά και εξασφάλιση, ενώ από τις 11 του μήνα δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά είσαι ίσα βάρκα – ίσα νερά λίγο προσοχή λοιπόν τις επιλογές σου!

ΠηγήΠηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ