Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (29/7 - 4/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Μία ιδανική εβδομάδα για να κάνουμε τις διακοπές μας, ή για να περάσουμε όμορφες στιγμές, δραπετεύοντας από ότι μας καταπιέζει! Ο Ιούλιος ολοκληρώνει τον κύκλο του, προσφέροντας μία σημαντική «ανάσα» και προσφέροντάς εγρήγορση, θάρρος και ενθουσιασμό! Το τετράγωνο Αφροδίτης / Ουρανού που κορυφώνεται το Σάββατο θα προκαλέσει ωστόσο κάποια ξαφνικά «ρίχτερ» ανατροπών σε οικονομικά – ερωτικά. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα που γεννιέται την Κυριακή, θα δώσει τον δικό της ευχάριστο ρυθμό για την εβδομάδα που θα ακολουθήσει στην συνέχεια! Σημαντικό: Ο Ερμής θα είναι στάσιμος στο ζώδιο της Παρθένου από το Σαββατοκύριακο, προνοήστε λοιπόν από αρχές εβδομάδας στο κλείσιμο εγγράφων, εισιτηρίων, επικοινωνιών, σημαντικών επαφών!

♈ Κριός

Γενικά

Η δύσκολη εποχή συνεχίζεται ρίχνοντας το βάρος των εξελίξεων στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ιούλιος δίνει τη σκυτάλη του χρόνου στον Αύγουστο μέσα από ποικίλα γεγονότα που ανατρέπουν συμφωνίες και αλλάζουν προγράμματα. Κινήσου μεθοδικά και διαλλακτικά, αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, ζήτησε την δέουσα πίστωση χρόνου και απόφυγε αντιθέσεις τόσο στην αισθηματική σου ζωή όσο και στον επαγγελματικό χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις την πιο τυχερή περίοδο της χρονιάς για τα αισθηματικά σου, αφενός έχουμε την Αφροδίτη στο Λέοντα, αφετέρου στο τέλος της εβδομάδας σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία ανοίγει μία ολοκαίνουργια προοπτική στα αισθηματικά σου! Φλερτ, νέες γνωριμίες και ατέλειωτο ερωτικό παιχνίδι είναι μέσα στα τυχερά σου για τις ημέρες που ακολουθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου «τρέξε» αυτή την εβδομάδα για να τακτοποιήσεις προγράμματα και εκκρεμότητες αλλά και για να συντονίσεις όλα όσα πρέπει να γίνουν, γιατί από το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα κινείται στάσιμος στο ζώδιο της Παρθένου προκαλώντας μπελάδες στα επαγγελματικά! Στον οικονομικό τομέα το τετράγωνο Αφροδίτης / Ουρανού σε παρασύρει σε σπατάλες, συμμαζέψου αν δεν θες να δεις δυσάρεστα επακόλουθα!

♉ Ταύρος

Γενικά

Και αυτή η εβδομάδα απαιτεί προσοχή στη διαχείριση των υποθέσεών σου και στον έλεγχο των εξόδων σου. Πρόσεξε το παιχνίδι των εντυπώσεων που παίζεται αυτή τη στιγμή στον οικονομικό τομέα. Όσο και αν κάποιος ή κάτι σε καλύπτει, απόφυγε να κάνεις έξοδα ή κινήσεις που θα είχαν ασύμφορη έκβαση μετά. Υπερασπίσου το αντικείμενο της δουλειάς σου επιδεικνύοντας συνέπεια στις ευθύνες που συνεπάγεται. Όσοι μετακινηθείτε, οργάνωσε το πρόγραμμά σου υπολογίζοντας σε ενδεχόμενες μετατροπές που θα επέβαλαν κάποια γεγονότα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν την λες και ευχάριστη την εβδομάδα για τα ερωτικά σου φίλε Ταύρε… Το τετράγωνο Αφροδίτης / Ουρανού προκαλεί τις ανατροπές και τις διασπάσεις του στην αισθηματική σου ζωή! Την προσοχή σου αν είσαι σε σχέση γιατί είναι πολύ πιθανός ένας χωρισμός εντελώς ξαφνικά! Αν δεν έχεις σχέση, τα φλερτ της περιόδου δεν θα έχουν διάρκεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κυνηγήσεις νέα οικονομικά σχέδια αλλά και για να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες, το χρήμα φεύγει γρήγορα από τα χέρια σου όμως κλείνεις τρύπες! Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η αλλαγή του μήνα σε βρίσκει σε μια έντονη κινητικότητα. Απόφυγε υπερβολές στη συμπεριφορά σου και υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Επίσης πρόσεξε τη συμπεριφορά σου αποφεύγοντας προκλητικές συμπεριφορές προς αυτούς τους δύο τομείς. Διατήρησε μια σειρά προτεραιοτήτων και μην παρασύρεσαι από τη γοητεία άλλων, από ευχάριστες συζητήσεις και ονειροπόλες στιγμές. Αυτό είναι το τελευταίο δύσκολο στάδιο για εσένα. Μην σταματάς στην ψευδαίσθηση και μπες πιο βαθιά στην ρεαλιστική πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νευράκια; Ένταση; Τα θέλεις όλα εδώ και τώρα;; Κάπως έτσι θα είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε … Ωστόσο η διέξοδος στα αισθηματικά για να μην γίνουν όλα σαλάτα είναι να πάρεις το ταίρι σου και να φύγετε για λίγο μακριά από όλους και από όλα! Αν δεν έχεις σχέση, μην βιάζεσαι και πέφτεις με τα μούτρα στο πρώτο άτομο που γνωρίζεις … Ξεχώρισε την ερωτική περιπέτεια από την σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές συζητήσεις γίνονται στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα και η δημιουργικότητά σου θα αποτελέσει τον άσσο στο μανίκι για να δεις κάτι καλό να προκύπτει! Στον οικονομικό τομέα ούτε κλαις, αλλά ούτε και γελάς!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η κατάσταση γύρω σου είναι ρευστή, εξελίξεις σημειώνονται στις σχέσεις και στις συναλλαγές σου, και φρόνιμο είναι να αποφύγεις λάθη επιλογής ή λάθη διαχείρισης σε οποιονδήποτε τομέα που από μόνος του θεωρείται σημαντικός για εσένα τώρα. Διόρθωσε ό,τι πήγε στραβά την προηγούμενη εβδομάδα και φανερώσου ψύχραιμος σε στιγμές που ένα γεγονός δημιουργεί αναστάτωση γύρω σου. Υπερασπίσου σχέσεις στοργής και εργασίας και μετάθεσε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα για μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Που πήγαν τα αισθηματικά; Γιατί δεν συμβαίνει τίποτα; Γιατί υπάρχει στασιμότητα; Τρώγεσαι με τα ρούχα σου αυτή την εβδομάδα και τα υπεραναλύεις όλα αγαπητέ μου Καρκίνε… Αν είσαι δεσμευμένος λύσε τις διαφωνίες τώρα, κουβέντιασε και δες κάποιες καταστάσεις αλλιώς, προπάντων όμως αφιέρωσε χρόνο! Αν δεν έχεις σχέση;;; Μην το παίρνεις βαριά, αξιοποίησε το επικοινωνιακό χάρισμα για νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να βάλεις στα σκαριά νέα οικονομικά σχέδια αλλά και για να κάνεις συζητήσεις για χρήματα και εργασία! Ότι κανονίσεις καν' το τώρα, βάζοντας κατά νου ότι ο Αύγουστος θα είναι λίγο ζόρικος!

♌ Λέων

Γενικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου προκειμένου να αντιμετωπίσεις ένα καταιγιστικό Αύγουστο. Ανεφοδιάσου όπου είχες απώλειες και προσπάθησε να διατηρήσεις βασικές ισορροπίες στους τομείς των σχέσεων και των συναλλαγών σου. Μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις της στιγμής και από μνήμες του παρελθόντος. Η περίοδος έχει κακοτοπιές που δεν φαίνονται και στις οποίες δεν σε συμφέρει να πέσεις. Μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και μην τάζεις «λαγούς και πετραχήλια» σε κάποιους που θέλεις να κατακτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή στα αισθηματικά, να πέσεις με τα μούτρα σε έναν νέο έρωτα που δεν σου δίνει εγγυήσεις για το αύριο, όμως σε εξιτάρει και σε ξυπνάει από το λήθαργο. Αν είσαι ελεύθερος θα το απολαύσεις και θα ανανεωθείς! Αν είσαι σε σχέση, διακρίνεις ότι δεν κοιτάς προς την ίδια κατεύθυνση με το σύντροφό σου και αυτό σε ενοχλεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έλξεις κοντά σου νέους πελάτες, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου αλλά και να κυνηγήσεις περισσότερο το όνειρο και την φιλοδοξία σου! Τα οικονομικά καλά πάνε, μην βάζεις όμως τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη… ξέρω ότι είσαι «κουβαρντάς» όμως αυτή την εβδομάδα θα κάνεις «ατσαλιές»!

♍ Παρθένος

Γενικά

Στην καρδιά του καλοκαιριού θα σε απασχολήσουν ποικίλα θέματα επαγγελματικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Ακόμα και αν λείπεις σε διακοπές θα έχεις έγνοιες και ανησυχίες. Όπως και οι υπόλοιποι του μεταβλητού σταυρού, έτσι και εσύ περνάς ένα δύσκολο στάδιο. Τόσο τις τελευταίες μέρες όσο και τον προσεχή μήνα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φανερώσου προσεκτικός και μην παρασύρεσαι ούτε από μια ενδεχόμενη δοκιμασία, ούτε ακόμα και από μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου. Προέχει να μην χάσεις την ψυχραιμία σου είτε απέναντι στο ευχάριστο είτε απέναντι στο δυσάρεστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ μιλάς, λίγο φιλάς αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε …. Σε πιάνουν οι καχυποψίες, οι αμφιβολίες μαθαίνεις και κάποια νέα που δεν σου αρέσουν και ότι προσπάθεια επικοινωνίας κάνεις, φαίνεται ότι δεν καταλήγει σε σαφή και ξεκάθαρα συμπεράσματα! Μην πιέζεις τις καταστάσεις προσπαθώντας να λάβεις απαντήσεις που δεν μπορούν τώρα να σου δοθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε εγρήγορση στα επαγγελματικά και οι κινήσεις που θα κάνεις θα είναι άκρως αποδοτικές και προσοδοφόρες. Η εβδομάδα έχει άριστες προοπτικές τόσο για τα εργασιακά όσο και για τα οικονομικά σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Προσπάθησε να κινηθείς με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Όσο και αν σε δελεάζει η εποχή του καλοκαιριού, οι προοπτικές να καλύψεις αυτά που θέλεις είναι περιορισμένες. Φανερώσου λιτός στα έξοδά σου και μην αφήνεις τα γεγονότα να σε παρασύρουν σε επιλογές ή αποφάσεις που δεν θα έπαιρνες κάτω από άλλες συνθήκες. Όσοι εργάζεστε, φανερώσου συνεπής, και οι ελεύθεροι επαγγελματίες αξιοποίησε τις ευκαιρίες που βοηθούν το εισόδημά σου ή την κινητικότητα της δουλειάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικοί πειραματισμοί, αισθηματικές εκπλήξεις και ανεμελιά έρχονται τη νέα εβδομάδα! Εσύ μπορείς να αξιοποιήσεις το όμορφο κλίμα υπέρ σου για να διασκεδάσεις και να τονώσεις την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος να αναμένεις μία γνωριμία από το διαδίκτυο ή από κοινωνικό κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα συνεργασία προκύπτει αυτή την εβδομάδα η οποία μάλιστα θα έχει καλή προοπτική. Εξέτασε λοιπόν κάθε πρόταση που θα δεχθείς τις επόμενες ημέρες. Στα οικονομικά υπάρχει ένα πιο άστατο και αγχώδες κλίμα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Στο τέλος του Ιουλίου και στο ξεκίνημα του Αυγούστου θα σε απασχολήσει η δουλειά σου και κάποιες έκτακτες κοινωνικές υποχρεώσεις. Επεισοδιακά προβλέπονται και τα ερωτικά σου, καθώς κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται ή επινοούν τρόπους για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου προς αυτούς. Μην αφήνεις τα γεγονότα να σε διαλύσουν συναισθηματικά και τους άλλους να επιβάλουν τη δική τους γνώμη στις δικές σου σκέψεις. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην πιστεύεις σε θαύματα ή σε ουράνιες σωτηρίες όσον αφορά αυτόν τον τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος, ερωτισμός και ζήλεια … Αυτές είναι οι τάσεις της εβδομάδας για τα αισθηματικά σου, ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης / Ουρανού ελλοχεύει κινδύνους και ανατροπές στον έρωτα γιατί το ταίρι σου έχει «μπουκώσει» από την απόλυτη συμπεριφορά σου και κάνει την επανάσταση του! Προσπάθησε να χαλαρώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει πρόοδος, ανάπτυξη και καταφέρνεις και πετυχαίνεις έναν σημαντικό στόχο! Πολύ πιθανή είναι αυτή την εβδομάδα και μία επαγγελματική αλλαγή! Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα αλλά καταφέρνεις και τονώνεις και τα έσοδά σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι επόμενες μέρες είναι επεισοδιακές, με επίκεντρο τον τομέα των σχέσεων σου σε όλο το εύρος της γκάμας τους. Πρόσεξε ιδιαίτερα πώς θα αντιμετωπίσεις τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σου, εκείνους που σε καταπιέζουν επαγγελματικά, τους φίλους σου και κυρίως τους παράγοντες της κοινωνικής σου ζωής, η οποία συντηρεί με έμμεσο τρόπο τις φιλοδοξίες σου. Δεν επιτρέπονται λάθη αλλά ούτε και υπερβολές σε οποιαδήποτε συμπεριφορά, είτε αγάπης είτε αντιπαλότητας. Όσοι έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις έχετε λίγο αμελήσει, κάποιο γεγονός θα επιστρατεύσει την προσοχή σου προς αυτές αναγκαστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και είσαι ενθουσιασμένος κάνοντας νέα σχέδια για την πορεία μίας σχέσης! Αν δεν τρέχει τίποτα στα αισθηματικά τότε η εβδομάδα αποτελεί εγγύηση για μία νέα αισθηματική περιπέτεια … Στολίσου, βγες και κάτι καλό θα προκύψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα δείξε προσοχή σε κόντρες και έριδες με συνεργάτες, διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας. Η εβδομάδα εξυπηρετεί επαγγελματικές συζητήσεις που αφορούν οικονομικά, έχεις την ευκολία να πετύχεις κάτι που το επεδίωκες εδώ και καιρό!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αν δεν εργάζεσαι εντατικά αυτή την περίοδο είτε γιατί λείπεις σε διακοπές είτε γιατί οι ανάγκες του ελεύθερου επαγγέλματός είναι μεγάλες, φρόντισε τουλάχιστον να ξεκουραστείς με σκοπό τον ανεφοδιασμό των δυνάμεών σου τον επόμενο μήνα. Επεισοδιακή θα αποδειχτεί και η αισθηματική σου ζωή καθώς ένα ευμετάβλητο κλίμα δεν θα ταιριάζει στο χαρακτήρα σου. Όσοι μετακινηθείτε ή ταξιδέψετε, διατήρησε εναλλακτικές λύσεις στην εκδοχή που ένα γεγονός ανατρέψει το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φουντώνει το ερωτικό πάθος αυτή την εβδομάδα και λειτουργείς έξω από τα συνηθισμένα, κάνεις τις προσωπικές σου ανατροπές, πέφτεις με τα μούτρα σε έναν έρωτα κάπως διαφορετικό από τα δικά σου «πρότυπα»! Το απολαμβάνεις και αναγεννιέσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι κερδισμένος, σου συνιστώ όμως να κινηθείς άμεσα και γρήγορα γιατί από το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα είναι στάσιμος στο ζώδιο της Παρθένου! Ευνοείσαι για μισθώσεις, πωλήσεις, επιδόματα, έξτρα κέρδη … Στα επαγγελματικά τρέχεις και δεν φτάνεις, κουράζεσαι λίγο παραπάνω αλλά τα καταφέρνεις!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Συμπαθητικές φαίνεται να είναι οι μέρες αυτές αλλά ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα. Ένα αιφνίδιο γεγονός ενδέχεται να διαταράξει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ενδεχομένως κάποιοι από εσάς να ζήσετε προκαταβολικά αυτή τη διαταραχή και εδώ θα πρέπει να φανείς συνετός και ψύχραιμος. Εκείνο που κυριαρχεί είναι η ασάφεια και η ρευστότητα και δεν σου επιτρέπονται λάθη εκτίμησης ή βιαστικές πρωτοβουλίες. Εργασιακά και οικονομικά να είσαι προσεκτικός, μεταθέτοντας περισσότερο φιλόδοξα σχέδια να εκπληρωθούν το προσεχές φθινόπωρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέα Σελήνη στο Λέοντα και από την Κυριακή γυρνάς μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά βρίσκονται στα καλύτερά τους! Μέχρι τότε, φαίνεται ότι αντιδράς και τσινάς γιατί διαισθάνεσαι ότι σιγά – σιγά χάνεις την ελευθερία και την αυτονομία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ειδήσεις στα οικονομικά θα σου δώσουν χαρά μέσα στην εβδομάδα! Στον επαγγελματικό τομέα προχωρούν επιτυχώς συζητήσεις και επαφές για την έναρξη μίας νέας συνεργασίας.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η αισθηματική σου ζωή εξακολουθεί να είναι έντονη και αρκετά περιπετειώδης. Κάποιοι άνθρωποι διαφωνούν σταθερά μαζί σου και για αυτό πρέπει να ρυθμίσεις ανάλογα το πρόγραμμα, τη συμπεριφορά και τα σχέδια. Όπως και τα άλλα μεταβλητά ζώδια, έτσι και εσύ περνάς το στάδιο των δυσκολιών από το οποίο μπορείς να βγεις αλώβητος αν πλοηγήσεις τον εαυτό σου, τα νεύρα σου και μαζί τα συμφέροντά σου σωστά, αποφεύγοντας σκοπέλους και «επικίνδυνα θαλάσσια ρεύματα». Προσοχή λοιπόν παντού και επιστράτευσε, μεταξύ των άλλων, την γνωστή αμυντική τακτική του ζωδίου σου, η οποία δεν είναι άλλη από τη σιωπή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σε καλεί να βάλεις νερό στο κρασί σου και να ακούσεις το ταίρι σου σε όλα αυτά που έχει να σου πει! Δείξε κατανόηση γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις! Αν δεν έχεις σχέση, για την ώρα είσαι αρκετά συγκρατημένος για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναπροσαρμογές γίνονται στα επαγγελματικά και λύνονται κάποιες υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα, ησυχάζεις και χαλαρώνεις βλέποντας να μπαίνει το νερό στο αυλάκι! Η εβδομάδα προσφέρει και την ικανοποίηση από την είσπραξη κάποιων χρημάτων!

ΠηγήΠηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ