Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (1/7 - 7/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου προσφέρει ευκαιρίες για σταθερές ενάρξεις! Ο Ιούλιος κάνει ποδαρικό με θετικούς οιωνούς, στο ξεκίνημά του ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ο μήνας ξεκινά με τρυφερά μηνύματα, ρομαντικές διαθέσεις, δημιουργικές ιδέες αλλά και με περισσότερη πίστη. Στην συνέχεια ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, ο τρόπος έκφρασης μας γίνεται πιο εγωιστικός, υπερβολικός, θεατρικός, μεγαλοποιούμε κάποιες καταστάσεις ενώ ειδικά αυτή την εβδομάδα δεν θα λείψουν τα σκάνδαλα, τα κουτσομπολιά και τα λόγια που θα στάζουν φαρμάκι! Στις 6 του μήνα ένα νέο φεγγάρι γεννιέται στον ουράνιο θόλο, στο ζώδιο του Καρκίνου και η θετική συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου στο φαινόμενο μας βοηθούν σημαντικά να κάνουμε ενάρξεις που θα έχουν ένα σταθερό πλαίσιο!

♈ Κριός

Γενικά

Έντονες και ενδιαφέρουσες θα είναι οι μέρες που ακολουθούν για εσένα. Θίγονται θέματα στενού περιβάλλοντος αλλά και ερωτικές επιδιώξεις. Προσοχή απαιτεί η διαχείριση των χρημάτων σου. Πρόσκαιρη έκτακτη εύνοια σε θέματα επαγγελματικά για εσένα. Γενικότερα, ο μήνας που ξεκινά θα κυλήσει με περισσότερη ένταση ίσως, αλλά και καλύτερα αποτελέσματα. Αξιολόγησε σωστά τη σπουδαιότητα των προβλημάτων σου και καταπιάσου με τη δέουσα σειρά προτεραιότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα και ενισχύει πολύ περισσότερο την διάθεση για φλερτ και ερωτική επικοινωνία! Ένα άτομο σε προσεγγίζει χωρίς να αφήνει ανοιχτές τις προθέσεις του, σίγουρα σε έχει βάλει στο μάτι! Οι ευκαιρίες για μία ερωτική επανασύνδεση είναι αρκετές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα σε βοηθά να αποκτήσεις ένα πιο σταθερό πλαίσιο στα επαγγελματικά σου ενώ οι δημιουργικές σου ιδέες θα αποτελέσουν το «κλειδί» για την επιτυχία σου! Στον οικονομικό τομέα κάνεις κάποιες «έξυπνες κινήσεις» που θα σε γλιτώσουν από οικονομικά έξοδα – ευτράπελα!

♉ Ταύρος

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει αποτελεσματικό αλλά και νευρικό, ερωτικό αλλά και πεισματάρη. Ωστόσο, ο Ιούλιος εξελίσσει μια ενδιαφέρουσα κίνηση και σου δίνει επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες για ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες και συζητήσεις. Ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεις μια ευκαιρία που θα επηρεάσει το μέλλον σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα κοντεύει να επιλυθεί και ένα αισθηματικό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και υπερένταση. Οι νεότεροι θα έχετε την ευκαιρία μιας συναρπαστικής περιπέτειας που βέβαια δεν πρέπει να την υπολογίσετε σαν μακροπρόθεσμης λειτουργίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκφράσου συναισθηματικά, πες αυτά που αισθάνεσαι αλλά και αυτά που θέλεις να βελτιωθούν στην σχέση σου, η εβδομάδα σε βοηθά να νιώσεις περισσότερη σταθερότητα και σιγουριά από τα αισθήματα του συντρόφου σου! Μία νέα γνωριμία θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις του καλοκαιριού για σένα που είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες επαγγελματικές προτάσεις φαντάζουν πολλά υποσχόμενες για την επαγγελματική σου πορεία και ότι συμφωνήσεις αυτή την εβδομάδα θα μπορέσει να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου! Το πείσμα και η επιμονή σου θα σε βοηθήσουν αυτή την εβδομάδα να πετύχεις στόχους! Στα οικονομικά αναδύονται ευκαιρίες ανάπτυξης!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Υπάρχει μια έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα αυτή την εβδομάδα στην ζωή σου φίλε μου Δίδυμε. Οι μέρες αυτές ενδεχομένως να ενισχύσουν την ηθική και την αισθηματική σου κατάσταση, αλλά θα δοκιμάσουν για λίγο ακόμα τα νεύρα σου μέσα από καθυστερήσεις ή αναβολές, τόσο υποθέσεων όσο και συναντήσεων που σε αφορούν. Το στενό περιβάλλον θα σε απασχολήσει. Υπάρχουν μικρές διέξοδοι, αλλά ακόμα ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για τις μεγάλες σου προσδοκίες. Οικονομικά πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε νέα ανοίγματα και γενικά μην βιαστείς να δεσμευτείς με υπογραφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) περνά στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την εβδομάδα ανοίγονται καλύτερες ευκαιρίες για φλερτ, νέες αισθηματικές γνωριμίες, ενώ η εξωστρέφειά σου και το χιούμορ σου θα σε βοηθήσουν σημαντικά να δεις βελτίωση στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 6 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου αποτελεί εγγύηση ότι τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αισθητά και ότι θα σου δοθεί μία σημαντική ευκαιρία στα επαγγελματικά σου προκειμένου να υπάρξει αναβάθμιση και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα! Άρπαξε τις ευκαιρίες!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Βάλε τα δυνατά σου και μην ντροπιάσεις τον Ερμή που τόσο κόπιασε για εσένα μέχρι τώρα. Ακολούθησε τον δικό του ρυθμό και μην αντιστέκεσαι στην ταχύτητα και στην εναλλαγή των περιστάσεων. Οι οικονομικές σου δυσκολίες οδεύουν προς το τέλος τους και γρήγορα αναμένεται η πρώτη ανάσα μιας ανακούφισης. Όσοι έχεις να διευθετήσεις προσωπικά θέματα να είσαι προσεκτικός και όσοι έχεις ευθύνες στα επαγγελματικά σου να είσαι συνεπής στην διεκπεραίωσή τους. Αιφνίδιες ευκαιρίες και προσφορές θα αποτελέσουν πηγή αισιοδοξίας και καλύτερης διάθεσης. Στα ερωτικά σου σκέψου μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα σελίδα, μία νέα αρχή υπόσχεται η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για τον τομέα των αισθηματικών σου! Τα λόγια που θα ακούσεις θα γαληνέψουν την ψυχή σου ενώ οι απαντήσεις που αναζητούσες εδώ και καιρό για μία ερωτική σου υπόθεση σου δίνονται τώρα και ηρεμείς – απολαμβάνεις στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις για ζητήματα οικονομικά! Δεν βάζεις νερό στο κρασί σου, αλλά ξεκάθαρα απαιτείς αυτό που σου αξίζει. Στα επαγγελματικά βελτιώνεται το επίπεδο εργασία!

♌ Λέων

Γενικά

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει πιο απαιτητικό, ευέλικτο, αλλά και αναγκαστικά πρακτικό και αρκετά καταπιεσμένο στην εργασία σου. Ο Δίας από τους Διδύμους σε εμπνέει και σε υποστηρίζει. Η Αφροδίτη επουλώνει πληγές του παρελθόντος και πληθαίνει τις χαρούμενες στιγμές. Έλεγξε τον ενθουσιασμό στην οικονομική σου διαχείριση και γίνε προνοητικός σε κάθε πρωτοβουλία! Ερωτικά θα υπάρχουν καλές στιγμές, αλλά θα υπάρχουν και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σου, συμβάλει σημαντικά να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τις διαθέσεις σου, με την αντίθεση Ερμή/Πλούτωνα την Τετάρτη γίνονται κάποιες συζητήσεις και αντιλαμβάνεσαι ότι ο σύντροφος σου προσπαθεί να σου επιβάλει τα δικά του θέλω… μην ενδίδεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετική στιγμή για τα επαγγελματικά σου έρχεται φίλε μου Λέοντα… Παρόλο που είσαι κουρασμένος και συνεχίζεις να τρέχεις σαν το άλογο να τα προλάβεις όλα, η εβδομάδα φέρνει απαντήσεις που περίμενες και .. οικονομική σταθεροποίηση!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αμβλύνονται για λίγο κάποιες δυσκολίες του περασμένου διαστήματος και σου δίνεται η ευκαιρία να υπερασπιστείς τα σχέδιά σου. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία διακοπών ή ταξιδιών μεγάλης απόστασης. Προσωπικά και οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν και θα αποτελέσουν τη βασική αιτία του άγχους σου. Ευτυχώς όμως δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές και οι πιστοί φίλοι που θα σε βοηθήσουν να τα ανταπεξέλθεις. Αισθηματικά η κατάσταση παραμένει ενδιαφέρουσα αλλά ρευστή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λύνεις διαφωνίες αυτή την εβδομάδα ενώ αντιλαμβάνεσαι με περισσότερη ζεστασιά και κατανόηση την θέση του συντρόφου σου, ο οποίος προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σε «πλανέψει» και να σε μαλακώσει! Μία ερωτική επιθυμία γίνεται πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δικτύωση και οι γνωριμίες σου θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις των επαγγελματικών σου! Δεν λείπει η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα εξαιτίας ειδήσεων / συζητήσεων που γίνονται στον εργασιακό χώρο! Στα οικονομικά είσαι σε αναμονή κάποιων χρημάτων!

♎ Ζυγός

Γενικά

Ο Ερμής επηρεάζει τις φιλοδοξίες σου και κάνει το διάστημα αυτό αγχώδες για εσένα. Πολλές προοπτικές υπάρχουν, αλλά είναι σε επίπεδο θεωρητικό, ενώ οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις μέρες θα αποδείξουν πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για εσένα. Δεν λείπουν ευκαιρίες για τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων, αν διαθέτεις την αντίστοιχη δύναμη. Στα αισθηματικά σου παραμένεις ακόμα μπερδεμένος. Ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά δεν αποφασίζεις να κάνεις τους άλλους να το πιστέψουν. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές προσκλήσεις και οι ευκαιρίες ψυχαγωγίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι ακόμα η εποχή σου για έρωτες, το ξέρεις και το ξέρω .. όμως αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τους στόχους σου, να βάλεις λίγο πιο ψηλά τον πήχη, να κατανοήσεις ότι δεν πρέπει άλλο να τυραννιέσαι για τον αδιέξοδο έρωτα που δεν βγάζει πουθενά! Βάζεις μυαλό λοιπόν και βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα γίνεται από αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου να δημιουργεί ένα νέο σταθεροποιητικό πλαίσιο στα επαγγελματικά σου! Παράλληλα, τα έξοδα τρέχουν, αγχώνεσαι και μαζεύεσαι στα έξοδα γιατί θέλεις να έχεις ένα πιο ήσυχο καλοκαίρι!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ετοιμάσου να ξεκουραστείς αν δεν θέλεις το χειμώνα να είσαι εντελώς έξαλλος. Συνειδητοποίησε την πραγματικότητα στα ερωτικά σου, υπερασπίσου αυτά που θέλεις και ελίξου για τα δικά σου συμφέροντα. Κάτι που πρέπει να αποφύγεις είναι η απομόνωση και κάτι που πρέπει να επιδιώξεις είναι τα ταξίδια. Σου υπενθυμίζω ότι πολλά απρόοπτα έρχονται που θα σε κάνουν να εκπλαγείς για τον ίδιο σου τον εαυτό. Μην είσαι απρόσεκτος στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην κάνεις απερισκεψίες στη θάλασσα. Θυμήσου ότι η καλύτερη εκτόνωση για έναν Σκορπιό είναι οι άνθρωποι που τον καταλαβαίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο Ερμή/Ποσειδώνα προσφέρει τα νέα και την συνάντηση που πάντα ήλπιζες ή περίμενες στα αισθηματικά σου ενώ με τη Νέα Σελήνη γίνεται ένα νέο πιο σταθερό ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σου πέφτουν αυτό το διάστημα στο τραπέζι των συζητήσεων ενώ γίνεσαι αρκετά πιο επίμονος στην κατάκτηση των στόχων σου! Στα οικονομικά βελτιώνονται οι συνθήκες και γίνονται συζητήσεις που σε ευνοούν!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αν και θερμό το καλοκαίρι, ο Άρης σε διατηρεί εξαρτημένο με την εργασία, η οποία συχνά είναι περισσότερη και λίγο άχαρη. Η Αφροδίτη βοηθά λίγο προκειμένου να ενισχύσει το ηθικό σου όταν τα γεγονότα σε απογοητεύουν ή σε κουράζουν. Το πιο σωστό, τουλάχιστον για το μήνα που ξεκινά, είναι να ισορροπήσεις το πρόγραμμα των υποχρεώσεων και να λειτουργήσεις με οργανωμένο ωράριο προκειμένου να είσαι πιο αποδοτικός. Ο Δίας βοηθά ώστε τα αισθηματικά σου να πηγαίνουν καλά, τουλάχιστον στην εξωτερική τους μορφή. Μέσα όμως βαθιά δεν νιώθεις ακόμα ευχαριστημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανάγκη για ερωτική περιπέτεια έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη ενώ πολύ πιθανό να σε τρώει η ακατανίκητη επιθυμία να πειραματιστείς με μία νέα ερωτική γνωριμία που σου εξιτάρει τώρα το ενδιαφέρον! Αν είσαι σε σχέση ένα ταξιδάκι θα λειτουργήσει ανανεωτικά για την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πορτοφόλι γεμίζει και η εβδομάδα είναι άκρως ευεργετική για τονώσεις τις πηγές εσόδων σου και να δεις παραπάνω «ρέντα» στο χρήμα! Στον επαγγελματικό τομέα εξελίσσονται κάποιες νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα σταθούν αποδοτικές!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ο Ιούλιος ξεκινάει με ενδιαφέρον αλλά και με ανακυκλωμένες θύελλες εντάσεων, με επίκεντρο τον τομέα των σχέσεων. Μια ερωτική ιστορία παίρνει μια καλύτερη πορεία, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία, ενώ άλλοι υποστηρίζεστε από έναν άνθρωπο στην υλοποίηση μιας προσδοκίας σας. Δεν θα λείψουν οι οικογενειακές σκοτούρες και το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τα πράγματα με τη σειρά στον τομέα αυτό. Στο μεταξύ, μια επαγγελματική τακτοποίηση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αισθηματικά, έχεις πολλές ευκαιρίες, όχι μόνο να βελτιώσεις τις σχέσεις αλλά και να βρεις και καινούργιους ανθρώπους μέσα στους οποίους θα βρεις αυτόν που θα σου μείνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου αποτελεί την καλοκαιρινή όαση για τα αισθηματικά σου φίλε μου Αιγόκερε! Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την σταθερή σου σχέση ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεται ο έρωτας που έχει διαθέσεις να παραμείνει στο πλευρό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις οικονομικών γίνονται αυτή την εβδομάδα και εσύ αγχώνεσαι αν θα τα καταφέρεις, αν θα μπορέσεις να δεσμευτείς σε ένα νέο οικονομικό σχέδιο! Μία επαγγελματική συνεργασία είναι άκρως ευνοϊκή για την πορεία σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Θα σε απασχολήσουν προσωπικά και εργασιακά θέματα. Υπάρχουν λύσεις και για τα δύο, αρκεί να ελιχθείς για να τις βρεις. Η Αφροδίτη ενισχύει αρκετά την ερωτική διάθεση κάποιου προς εσένα. Αν βρεις μια αξιόλογη προσφορά για ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία, διαπραγματεύσου την, αποφεύγοντας όμως να θυσιάσεις την ανάγκη σου για διακοπές. Οικονομικά πρέπει να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση ενώ κοινωνικά μάθε να λες και μερικά «όχι» στα αιτήματα των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να ακούσεις τα λόγια του συντρόφου σου και να αποφύγεις την σκληρότητα και την απολυτότητα στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σου, όμως συγκρατείσαι αρκετά να ενδώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργασιακές αναπροσαρμογές γίνονται αυτή την εβδομάδα και σε βοηθούν σημαντικά να χαλαρώσεις τους ρυθμούς, αλλά και να βρεθείς πιο ευεργετημένος στα οικονομικά σου! Μία είδηση για χρήματα που λαμβάνεις, θα σου προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αρχίζουν όλα να βελτιώνονται χωρίς όμως να πάψουν να εμφανίζονται και μερικά καινούργια προβλήματα τα οποία πρέπει να επιλύονται μόλις φανερώνονται. Θα διευκολυνθείς σε μετακινήσεις και ταξίδια, όπως και σε συζητήσεις και συμφωνίες. Στο μεταξύ, απόφυγε αντιθέσεις που θα σου τεντώσουν ακόμα περισσότερο τα νεύρα και προσπάθησε να φαίνεσαι λίγο βαρήκοος όταν οι άλλοι επιμένουν. Τα ερωτικά σου, με την ένταση που σε απασχολούν, δεν βρίσκονται στο στάδιο της άνθησής τους. Τι θα έλεγες για ήρεμες διακοπές τις επόμενες μέρες;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φίλε μου Ιχθύ η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου προσφέρει μία νέα προοπτική στα αισθηματικά σου, επομένως μπορώ να πω ότι ωριμάζουν οι συνθήκες στον έρωτα, ξεπερνιούνται τα ερωτικά στραβάδια και απολαμβάνεις την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, η σωστή επιλογή, θα σου προσφέρει αυτό το μήνα την σχέση που σου αξίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε το ένστικτο και την δημιουργικότητά σου στα επαγγελματικά και θα έχεις άριστα αποτελέσματα στις προσπάθειές σου! Μην μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις στην δουλειά! Οι μέρες σου θα αποδειχθούν κερδοφόρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ