Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (15/7 - 21/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Άρης και Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζουν την μεταξύ τους σύνοδο στην 26 μοίρα, επηρεάζοντας κυρίως τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν στο τέλος του 3ου δεκαημέρου.

Δεν παύει όμως η μέρα όλων μας, να έχει μία έντονη, εκρηκτική ενέργεια, με την οξυθυμία, την αντιδραστικότητα, τα νεύρα, να οδηγούν σε ακαριαίους καβγάδες και σε απρόβλεπτα γεγονότα! Οι ανθρώπινες συμπεριφορές χαρακτηρίζονται σήμερα από αναίδεια και ξεφεύγουν από τον έλεγχο … Κυριαρχεί η αμφισβήτηση και η ανυπομονησία! Αυτή την ημέρα όμως θα χρειαστεί να αποφύγουμε τα ατυχήματα βιασύνης, τα μεγάλα ρίσκα και να είμαστε ψύχραιμοι στις δυσάρεστες εκπλήξεις δονήσεων που μπορεί να προκύψουν! Τα ξαφνικά γεγονότα θα έχουν την τιμητική τους!

♈ Κριός

Γενικά

Περνάς μια μεταβατική περίοδο αυτήν την εποχή, κατά την οποία είναι ενδεχόμενο να αλλάξουν τόσο οι καταστάσεις όσο και οι ιδέες γύρω από τη σχέση σου. Είναι ανάγκη να εργαστείς συλλογικά για να φθάσεις τους στόχους σου. Ανάμεσα σε φίλους θα βρεις την αγάπη. Μελέτησε προτάσεις για συνεργασίες. Θα πρέπει να φανείς ευέλικτος , πρόσεξε τη συμπεριφορά σου με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος, που ξέρεις ότι, παρόλη τη φιλικότητα που δείχνουν, έχουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Βρίσκεσαι σε περίοδο που η επιθετικότητα των άλλων μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιτυχία των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα φροντίζει για την πλήρη αναγέννησή σου σε αυτό τον τομέα, ενώ το εξάγωνο της με τον Δία σου επιφυλάσσει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε κάνει να βρίσκεσαι σε αναβρασμό για τα επαγγελματικά σου ενώ αναγκαστικές θα είναι κάποιες τελικές αποφάσεις για την πορεία της καριέρας. Στα οικονομικά είναι εύφλεκτο το κλίμα με αρκετά έξοδα να εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Ο Ιούλιος συνεχίζει να έχει αρκετή κίνηση, δραστηριότητα και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς κοινωνικά και επαγγελματικά. Συζητήσεις, μετακινήσεις, προτάσεις και γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν κάνεις μια σωστή επιλογή στα ενδιαφέροντά σου και φροντίζεις για την ανάπαυση και την ψυχαγωγία σου, είναι σίγουρο πως κάτι καλό θα βγει από όλη αυτή την ένταση που θα σου ανοίξει καινούριους δρόμους. Αισθηματικά, όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και αρχίζεις να νιώθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γκρίνιες, παράπονα και καβγαδάκια προκύπτουν αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Συνειδητοποιείς ότι με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει ως σύντροφο, δεν έχετε τις ίδιες ιδέες ή τα ίδια ζητούμενα. Μην βιαστείς να αντιδράσεις ή να αποφασίσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλάζουν τα πλάνα σου στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι απαραίτητο για κακό, απεναντίας φαίνεται ότι απελευθερώνεσαι από καταστάσεις που σε βάραιναν, έστω και αν οι αλλαγές δεν σου αρέσουν και θα αποσυντονιστείς θα σου βγει σε καλό! Η εβδομάδα είναι άκρως αποδοτική για τον οικονομικό σου τομέα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Τα φεγγάρια του Ιουλίου συνωμοτούν έτσι ώστε να μην είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς σου συμβαίνει. Μερικές απρόβλεπτες οικογενειακές δυσκολίες θα ξεπεραστούν μέχρι τα μέσα του μήνα και ύστερα έχεις πολλή δουλειά με τον εαυτό σου για να μπορέσεις επιτέλους να ηρεμήσεις επαγγελματικά και οικονομικά. Άλλοι ξεκινάτε καινούργια επαγγελματική καριέρα και άλλοι έχεις αποφασίσει να τακτοποιήσεις οριστικά ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να είναι και η αγορά ενός σπιτιού, μια μετακόμιση ή η διευθέτηση κάποιων περιουσιακών θεμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά υπάρχει ένα ωραίο κλίμα όπου δεν θα πρέπει να το χαλάσεις επηρεαζόμενος από λεπτομέρειες ή βλέποντας κάποιες καταστάσεις εντελώς μονόπλευρα! Το πάθος, η ζήλεια και η επιμονή να υποστηρίζεις ως σωστές τις δικές σου αποφάσεις μπορεί να σε παρεκκλίνει από την εύνοια των υπόλοιπων αστρολογικών όψεων

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα προκαλεί κάποιους φόβους για τα οικονομικά, ίσως γιατί νιώθεις ότι κάποιοι πάνε να βάλουν τρικλοποδιά στα σχέδιά σου! Στον επαγγελματικό τομέα η δημιουργικότητά σου αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Είναι καιρός να ανασυγκροτηθείς και να διοχετεύσεις τη δραστηριότητά σου σε κάτι δημιουργικό που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σου σχέδια. Άλλωστε, έχεις ξεκουραστεί, τα μεγάλα άγχη έχουν περάσει και νιώθεις αρκετά αισιόδοξος και ευχαριστημένος από τον εαυτό σου και τους άλλους. Ξεπέρασε λοιπόν την τάση να συνεχίσεις την ψυχαγωγία και τα όνειρα και δούλεψε σκληρά για κάτι που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τις επαγγελματικές σου συνθήκες ή ακόμα και την εργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην Πανσέληνο της Κυριακής όπου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα αισθηματικά σου! Μοιραίες στιγμές και καρμικές εξελίξεις έρχονται για τον τομέα των σχέσεων, γίνονται ξεκαθαρίσματα που είναι για το καλό σου, γιατί θα συνειδητοποιήσεις τι έχει μέλλον και εξέλιξη και τί όχι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά σχέδια τροποποιούνται παίρνουν μία νέα μορφή ή και αλλάζουν, δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά το γεγονός αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι απόλυτα κερδοφόρα, αξιοποίησε την τύχη σου στο έπακρο!

♌ Λέων

Γενικά

Τα γεγονότα προχωρούν γρήγορα και τα θέματά σου μπαίνουν σε τάξη, και έτσι αισιοδοξείς για το μέλλον. Είναι γεγονός πως έχεις λιγάκι «μπλέξει» την κατάσταση στα προσωπικά σου και πως τα θέλεις όλα, χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι και πώς, και αυτό σε εκνευρίζει! Είναι άδικο να ξεσπάς σε πρόσωπα και πράγματα άσχετα με το κυρίως πρόβλημα. Ευτυχώς, είτε το θέλεις είτε όχι, τα γεγονότα θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο της επιλογής, πράγμα που συνήθως γίνεται με εσένα όταν χρησιμοποιείς τη λογική αντί του εγωισμού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε κάνει να αισθάνεσαι ο «κατακτητής» στα αισθηματικά φίλε μου Λέοντα! Έχεις τα φλερτ, τους θαυμαστές σου ενώ μία νέα ερωτική περιπέτεια μπορεί να σε συνεπάρει εκεί που δεν το περιμένεις !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκρηκτικές αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά, αγχώνεσαι, αποσυντονίζεσαι και προσπαθείς να βρεις την άκρη σου και να προσαρμοστείς στα νέα εργασιακά δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω σου! Στα οικονομικά κρίνεσαι τυχερός, αρκεί να κάνεις το κομπόδεμά σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αντί να αφήνεσαι στις ανησυχίες και στην υπερένταση, φρόντισε να δραστηριοποιηθείς όσο γίνεται γρηγορότερα γιατί ο χρόνος περνά και δεν είσαι τόσο δημιουργικός όσο θα μπορούσες. Άλλωστε, στο επαγγελματικό και στο κοινωνικό σου περιβάλλον υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να διακριθείς, ξεκινώντας καινούρια πράγματα ή αξιοποιώντας αυτά που μέχρι τώρα έχεις πραγματοποιήσει. Μια ηθική ή υλική αναγνώριση σου ανήκει και είναι σίγουρο πως θα την έχεις αν είσαι λιγάκι συνεργάσιμος και δημιουργικός με τους ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την πρόοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος ή αλλιώς απελευθερωμένος από ότι σε καταπίεσε ή σε έκανε να νιώσεις άβολα το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος της Κυριακής φουντώνει το ερωτικό πάθος και την προσμονή! Έρχονται καυτές εξελίξεις στα αισθηματικά ή και μία επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα επαγγελματική πρόταση είναι πολύ πιθανή αυτή την εβδομάδα ενώ διερευνάς και αναζητάς νέες προοπτικές. Ο Άρης περνά στους Διδύμους το Σάββατο και μπαίνεις σε περίοδο επαγγελματικής δράσης και εξελίξεις! Στα οικονομικά βρίσκεσαι τυχερός μέσα από τις συνθήκες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αρκετά έντονο προβλέπεται αυτό το διάστημα για σένα. Πολλή δουλειά και επαγγελματικά προβλήματα. Μετακινήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες και οικονομικά θέματα θα σε κουράσουν. Είναι σκόπιμο να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου ώστε να μπορείς να ξεκουράζεσαι και να ηρεμείς. Λειτούργησε προσεχτικά στον οικονομικό τομέα. Είναι πιθανό να μην μπορέσεις να εκπληρώσεις κάποιες επιθυμίες σου λόγω δυσκολιών, αλλά το σημαντικότερο είναι να είσαι συντηρητικός και προβλεπτικός για να μην βρεθείς σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην παρεξηγείσαι άνευ λόγου και αιτίας ενώ προσπάθησε να μην μένεις προσκολλημένος σε μία ερωτική κατάσταση του παρελθόντος που σε πλήγωσε και ξέρεις ότι δεν θα βγάλει πουθενά το μεταξύ σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης / Δία σε προετοιμάζει για μία νέα ερωτική περιπέτεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι ξαφνικά ακάλυπτος γιατί προκύπτει κάποια ξαφνική εξέλιξη που προκαλεί ταραχή! Στα επαγγελματικά σου , έντονος θα είναι ο φόβος και η ανασφάλεια για το αύριο αυτή την εβδομάδα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μην αφήνεις το άγχος να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση, τη διάθεση και τη δημιουργικότητά σου και ασχολήσου ψύχραιμα με τα οικονομικά σου ζητήματα που δεν είναι και λίγα! Θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να τακτοποιήσεις μερικές εκκρεμότητες, αρκεί να αποφύγεις ανοιχτές αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σου. Αισθηματικά, η κατάσταση δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο. Προσπάθησε μόνο να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να δημιουργεί προβλήματα συνεννόησης με τον άνθρωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι ήρεμη η εβδομάδα στα αισθηματικά, ξαφνικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως και προκαλούν ένταση και νευρικότητα. Διακρίνεις ότι ο σύντροφός σου έχει αλλάξει προθέσεις και διαθέσεις απέναντί σου και αυτός ο νέος τρόπος που έχει απέναντί σου είναι αγνώριστος! Προσοχή σε καβγαδάκια ή και … χωρισμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναγκαστικές αποφάσεις θα παρθούν αυτή την εβδομάδα για επαγγελματικές συνεργασίες, όμως είσαι και σε στάδιο που μπορείς να δεις ουσιαστική διευκόλυνση στις προσπάθειές σου και θα κάνεις ανοδικά βήματα στην καριέρα σου! Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε περίοδο … απαιτήσεων!

♐ Τοξότης

Γενικά

Είναι σκόπιμο να οργανώσεις σωστά τη δραστηριότητά σου, να μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου και να έχεις υπομονή με τους άλλους και τα προβλήματά τους. Θα πρέπει ακόμα να μην αφήσεις τα οικογενειακά σου προβλήματα να επηρεάσουν τη διάθεση και τη δημιουργικότητά σου και να μην ξεχνάς ότι γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Φρόντισε να διαθέσεις κάποιες μέρες για να ξεκουραστείς και να αλλάξεις περιβάλλον, κάτι που θα σε ανανεώσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε συναρπάζει, σε απογειώνει , σου προσφέρει νέες εμπειρίες και σε κάνει να το διασκεδάζεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη! Μάλιστα μπορεί να αποτελέσει και την δραπέτευση από άλλα προβλήματα που σε ταλανίζουν! Πες το ναι σε μία νέα γνωριμία που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά αλλά θα έχει μία ωραία πλοκή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες στις συνεργασίες σου αναμένονται από αυτή την εβδομάδα… Γίνονται μάχες συμφερόντων αλλά και ευθυνών και η δική σου η πλάτη είναι αρκετά φορτωμένη με πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα! Άγχος για τα οικονομικά φέρνει η νέα εβδομάδα και είσαι διαρκώς με το χέρι στο πορτοφόλι γεγονός που σε αγχώνει σημαντικά! Ξαφνικές αναποδιές και αλλαγές στο εργασιακό πρόγραμμα σε γεμίζουν με έντονο στρες!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου προβλήματα ώστε να προχωρήσεις αργότερα στις ουσιαστικές αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Τώρα είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν και να είσαι πολύ προσεκτικός στο χειρισμό των περιουσιακών σου. Απόφυγε περιττά έξοδα, δάνεια και ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Να είσαι συνετός στις συζητήσεις και τις μετακινήσεις σου. Αισθηματικά, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά τίποτα δεν σου δίνει την ασφάλεια και την ικανοποίηση που θα σε ξεκουράσει πραγματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά αλλάζουν στην ζωή σου από αυτή την εβδομάδα, ακόμα και στον αισθηματικό σου τομέα! Μεταμορφώνεις την ζωή σου, κλείνουν κύκλους, αλλάζεις τα δεδομένα γύρω σου ενώ στον έρωτα παθιάζεσαι από εκεί που δεν το περιμένεις. Μία νέα ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει αιφνίδια …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά κερδοφόρα είναι η νέα εβδομάδα, βασική προϋπόθεση είναι να μην ρισκάρεις με το χρήμα αλλά να λειτουργήσεις συνετά! Στα επαγγελματικά μπαίνεις σε μία αγχώδη και ταραχώδη περίοδο …

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να αντέξεις την πίεση που γίνεται από παντού. Μην εγκαταλείπεις τον αγώνα για τα σχέδιά σου! Απόφυγε τις πολλές άσκοπες μετακινήσεις και διάλεξε με προσοχή τις παρέες σου. Ακόμη, μην συζητάς για τα σχέδια και τα προσωπικά σου και απόφυγε διαφωνίες και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σου. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εργασία σας, δείξτε υπομονή και μην κάνετε αλλαγές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ριψοκίνδυνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαφνικά συναισθηματικά ξεσπάσματα προκύπτουν έως και την Τετάρτη στα αισθηματικά σου, στην συνέχεια το κλίμα χαλαρώνει και το εξάγωνο Αφροδίτης / Δία σου εγγυάται ένα απολαυστικό σαββατοκύριακο ερωτικής ανανέωσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα κύκλος κλείνει στα επαγγελματικά σου και το γεγονός αυτό σου προκαλεί απογοήτευση, πικρία και άγχος γιατί πολλές αλλαγές γίνονται τώρα στην ζωή σου! Στα οικονομικά είσαι σε στασιμότητα και δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές τις ημέρες που ακολουθούν!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την περίοδο προετοιμάσου για κάποιες αντιξοότητες σχετικές με ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα και μην αφήνεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τις σχέσεις σου με τους άλλους και πρέπει να προσέξεις να μην δημιουργηθούν αντιθέσεις και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σου. Μια σημαντική για εσένα σχέση μπορεί να κινδυνέψει προς τα τέλη Ιουλίου. Ακόμη, οργάνωσε το χρόνο σου έτσι ώστε να ξεκουραστείς και να ψυχαγωγηθείς μερικές μέρες κοντά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλογερές επιθυμίες ικανοποιούνται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά, βασική προϋπόθεση ωστόσο είναι να μην πιέζεις τις καταστάσεις και να μην βιάζεσαι να πεις λόγια που λίγο αργότερα θα τα μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνονται ευκαιρίες και πραγματοποιείς συζητήσεις για ένα νέο εργασιακό σχέδιο που διεγείρει την δημιουργικότητά σου! Στα οικονομικά ζορίζεσαι από ξαφνικά χρήματα που πρέπει να φύγουν από τα χέρια σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ