Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χώρισε ο Τσαρτσαρής - Αυτή η πανέμορφη ξανθιά του έχει κλέψει την καρδιά

Νέος έρωτας για τον Κώστα Τσαρτσαρή, μετά τον χωρισμό του από την Λίνα Παπαδημητρίου, μια σχέση που κράτησε για πάνω από 10 χρόνια. Ο Βεροιώτης πρώην μπασκετμπολίστας βρήκε τη νέα του αγάπη, στο πλευρό της όμορφη ηθοποιού και επιχειρηματία Έλενα Ασημακοπούλου.


Η γοητευτική καλλιτέχνης, μετά το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, το 2022, πρωταγωνιστεί πλέον σε ένα φρέσκο love story με παρτενέρ τον (επίσης διαζευγμένο) πρώην μπασκετμπολίστα και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κώστα Τσαρτσαρή.

Η είδηση για το ειδύλλιό τους έγινε γνωστή μέσω δεκάδων ιστοσελίδων της Αθήνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ότι η σχέση τους μετράει ήδη μερικούς μήνες. 


Low profile άνθρωποι και οι δύο, απολαμβάνουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν επιθυμούν να απασχολούν τα media για τίποτε άλλο πέρα από τις δουλειές τους. Παράλληλα ταιριάζουν και σε ένα βασικό θέμα: Eίναι και οι δύο γονείς ανήλικων παιδιών, που αποτελούν τη βασική προτεραιότητά τους.


Πριν από λίγες ημέρες, το νέο ζευγάρι της showbiz παρακολούθησε μαζί τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ελαφόνησο, κάτι που αποδεικνύεται και από μια φωτογραφία που δημοσίευσε το okmag.gr.


«Η ζωή είναι μοίρασμα. Ενα λεπτό χωρίς μοίρασμα ζωής είναι χαμένο λεπτό» έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου, ενώ ανάμεσα στα hastag που χρησιμοποίησε ήταν και το #fallinlove, το οποίο μαρτυρά πως η γνωστή ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ