Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Bούλιαξε» η Κοζάνη στη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

6.000 άτομα αποθέωσαν τον τραγουδιστή - Αρκετός κόσμος και από Ημαθία
 
«Bούλιαξε» από κόσμο το κατάμεστο ΔΑΚ Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας, για τη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος ενθουσίασε… μικρούς και μεγάλους που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο.


Ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε, το βράδυ της, Δευτέρας 8 Ιουλίου 2024, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης. Περισσότεροι από 6.000 θεατές από την Κοζάνη, την Πτολεμαίδα, τη Βέροια, τη Νάουσα, την Αλεξάνδρεια, αλλά και από γύρω περιοχές, παρακολούθησαν τη συναυλία και είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χορέψουν μεγάλες μουσικές επιτυχίες του. 

Τη συναυλία άνοιξε λίγα λεπτά μετά τις 22:00 ο Sicario, ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα ανέβηκε στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα σε αποθέωση.

Δείτε φωτογραφίες του kozanimedia.gr:









































3 σχόλια:

  1. Με κάθε ψήφο τις εκλογές δώρο ένα εισιτήριο για τον Αργυρό !!!
    Συμμετοχή 70 % !!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πλήθος μέσα απ' το κλουβί, χειροκροτεί, χειροκροτεί! Μα έτσι και μάθει πώς και τι, αλίμονό μας, αλίμονο τί θα συμβεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιβανια Έλληνες... Η πατρίδα χάνεται και σεις τρώτε σανό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ