Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βόμβα-Μεγατόνων»! Κλείνει πασίγνωστη καφετέρια στη Βέροια

Νέες ανατροπές έχουμε στην οικονομική ζωή της Βέροιας. Το φθινόπωρο που μας έρχεται, θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις όσον αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Άλλοι ανοίγουν, άλλοι κλείνουν, ενώ κάποιοι άλλοι αναζητούν «συμπαίκτες», προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στον συγκεκριμένο κλάδο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, σε λίγες εβδομάδες μια πολύ γνωστή καφετέρια στο κέντρο της Βέροιας, που το βράδυ γίνεται μπαράκι και μαζεύει πολύ κόσμο, ειδικά νεολαία, προετοιμάζεται να βάλει οριστικά «λουκέτο». 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διεύθυνση του καταστήματος και ο ιδιοκτήτης του χώρου, δεν ανανέωσαν την συνεργασία μεταξύ τους, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγήσει σε κλείσιμο της επιχείρησης. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία μαγαζιά της Βέροιας που το έχουμε επισκεφθεί όλοι!

32 σχόλια:

  1. Από Σεπτέμβριο δυστυχώς πολλά πράγματα δεν θα είναι ίδια πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεροιώτη έχεις πάει για κάνα μπανακι? Αντε παλικάρια μου να κάνετε διακοπές διότι εάν κρίνω από τα γραφόμενα τις χρειάζεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχχχχ , το καλύτερο σχόλιο της εβδομάδας!

      Διαγραφή
  3. Αν η οικονομική ζωή της Βέροιας είναι οι καφετέριες ,τότε καληχύχτα...
    Γιατί δεν βάζετε κάποιον οικονομικό σας συνεργάτη ,να αναζητήσει στατιστικά στοιχεία ,για το πόσοι νέοι της πόλης ,μετά την κρίση που ξεκίνησε το 2010 (ήδη 14 χρόνια !!!) ,απορροφήθηκαν σε επιχειρήσεις της περιοχής ,πόσοι έφυγαν σε άλλες πόλεις ,πόσοι έφυγαν στο εξωτερικό ,τι προοπτικές έχουν οι επαγγελματίες που έχουν απομείνει ,ποιό το μέλλον της τοπικής αγοράς ,γιατί τα κλειστά μαγαζιά αυξάνονται συνεχώς ;
    H πόλη δεν παράγει πλέον (αργοπεθαίνει όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα) ,οι συνταξιούχοι οι άνεργοι και αυτοί που δεν εργάζονται γενικώς ,είναι αυτοί που κυριαρχούν ,ειδικά τα πρωινά ,οπότε με τι δυνατότητες και με πόσα και ποιά εισοδήματα ,να μπορέσουν να συντηρήσουν τόσα καταστήματα που εξειδικεύονται σε πώληση καφέ και ελαφρών γευμάτων (τυρόπιτες-σάντουιτς),που και αυτά έγιναν πανάκριβα όλα τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάστορα μη μπερδευεσαι γιατί έχεις μπερδευτεί στα τόσα πολλά ερωτήματα σου. Είσαι λίγο ρομαντικός και βλέπεις ότι πάντα άλλος φταίει και όχι ο εαυτός μας. Όλοι ψάχνουν δουλειές σε επιχειρήσεις όπως λες όμως ζητάνε,μονιμοτητες,γραφεία κτλ δηλαδή όλοι πρέπει να γίνουν γραφειαδες ειδάλλως φταίν άλλοι και όχι εμείς,οι νέοι όπως λες προτιμάνε το αραλικι από το χωράφι,το εργοστάσιο,γιατί αυτοί γεννήθηκαν για γραφειαρες και προτιμούν το καφέ από το μεροκάματο,όσο για τα μαγαζιά που λες, ίσως είσαι νεαρός και παπαγαλιζεις,ξέρεις τι χρημα βγάζανε τα μπαράκια στη Βέροια;τι κόβανε σε τζιρο πχ την Κυριακή;ξες οι ζελεδατοι που είχαν τα μαγαζιά αυτά τι αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν;τα γούστα τους;όλα αυτά τα λεφτά όσοι είχαν μυαλό τα επένδυσαν,οι άλλοι να χαμε να λέγαμε οπότε ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας πριν αρχίζουμε να λέμε ότι πάντα όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμάς

      Διαγραφή
    2. Ναι έτσι ήταν αλλά τότε υπήρχαν εισοδήματα από αραγωγη και όχι μόνο από υπηρεσίες και συντάξεις.

      Διαγραφή
    3. Στον 9:28 , λεβεντιά καμαρωτη μου βλέπω ότι έγραψες το σχόλιο σου μόλις πήρε να νυχτώνει για να είσαστε ασορτι. Κύριε βαθιά νυχτωμενε ξέρεις πολλούς γιατρούς ,μηχανικούς,δικηγόρους κτλ που θα ήθελαν ή θα έπρεπε να πάνε στα χωράφια ,και καμμία 500χιλιαδες μετανάστες στις δομές να συντηρούνται από εμάς. Είμαι σίγουρος ότι είσαι πτυχιούχος κάποιας σχολής και από επιλογή δουλεύεις στα χωράφια των 35€ το οκτάωρο,μπράβο σου ελπίζω να σε ακολουθήσουν και άλλοι για να χτυπηθεί η ανεργία. Αρπακολατζη την εποχή που περιγράφεις του χρηματιστηρίου και την μετέπειτα γεννούσαν και τα κοκόρια,και τώρα πληρώνουμε τα αυγά. Σε ένα έχεις μόνο δίκαιο ότι φταίμε εμείς γιατί αυτοί που μας πηδάνε τώρα και παλιότερα εμείς είμαστε η αιτία.

      Διαγραφή
    4. Από το πληκτρολόγιο είσαι μαγκακος αλλά από δουλειά είσαι αετός,ξέρεις στο χωριό το δικό μου λένε ότι τις μεγαλύτερες εφευρέσεις τις κάναν και τις κάνουν τεμπέληδες που αντί να δουλέψουν σκέφτονται την πατέντα,σαν εσένα δηλαδή,και που ασχολούμαι μαζί σου αξία σου δίνω, άλλα γράφεις στο πρώτο μήνυμα άλλα απαντάς τώρα για να βγάλεις κακία ότι να ναι,τελικά σαν εσένα είναι πολλοί και δυστυχώς για εμάς έχετε και άποψη για πράγματα που πραγματικά είστε στα μαύρα μεσάνυχτα,οπότε ότι πεις,δε σου χαλάω χατιρι,σε όλα ναι ,μαζί σου ανώνυμε 8:25

      Διαγραφή
    5. Σύμβουλος οικονομικός επιχειρήσεων είπε ότι η Βέροια θα πέσει πάρα πολύ. Θα κλείσουν όλοι οι ποιοτικοί γιατί δεν θέλουν να πουλάνε εννοείται βρωμιά για μεταξωτές κορδέλες και θα γίνουν μεγάλες αλυσίδες. Θα μείνουν μόνο αυτοί που πουλάνε φθηνά και γενικότερα η ανάπτυξη της πόλης πάει από το κακό στο χειρότερο. Και αυτό οφείλετε στον ίδιο τον Βεροιώτη και τη νοοτροπία του. Βλάχος δηλαδή και να έχει χρήμα θα πάει στο πολύ φθηνό. Γενικά να θυμάστε ότι αυτοί που κλείνουν θα ανοίγουν ξανά με πολύ φθηνά πράγματα για να βγούνε οικονομικά. Ο κόσμος της Βέροιας δεν γνωρίζει από ποιότητα και είναι υπογεγραμμένο αυτό με σφραγίδα ειδικού

      Διαγραφή
    6. Βλέπεις πολλές ταινίες μυστηρίου με συνομωσίες και δράκους, τέτοια ανάλυση με τόση δόση μυστικοπάθειας για έναν απλό καφέ,πραγματικά στο δίνω,δε μας είπες όμως,εσύ τι μέρος του λόγου είσαι;

      Διαγραφή
    7. Σώπα ρε που θα μας βγήκες και σύμβουλος επιχειρήσεων! Ο κόσμος της Βέροιας μια χαρά νοοτροπία έχει! Εσύ φαίνεται ποίος είσαι μόνο από αυτό που είπες για τους βλάχους! Και η Βέροια είναι καλύτερα από άλλες πόλεις!

      Διαγραφή
    8. Σε λίγο θα μας πεις ότι έρχεται το τέλος του κόσμου! Μια χαρά είναι η Βέροια! Είναι πολύ καλύτερα από άλλες πόλεις!

      Διαγραφή
  4. Ποιος το έγραψε; Μαθητής λυκείου; Άκου οικονομική ζωή της πόλης οι καφενέδες Αρε κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάντε κάτι να μη κλείσουν τα παντα ! Φερτε φοιτητές, γεμίστε τα στρατόπεδα όπως παλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φαντάρους δεν έχουμε, δε θέλει να πάει κανείς!

      Διαγραφή
    2. βλεπω στα beach bar κορινου και πλαταμωνα τιγκα απο νεους ηλικιας 26-30. Εκεινοι δεν θα πρεπε να εργαζονται?

      Διαγραφή
    3. Μα υπάρχει σχολή αστυνομίας στο Πανόραμα! Και η Βέροια έχει και στρατόπεδο!

      Διαγραφή
  6. Μάλλον οι θαμώνες έπιασαν δουλειά και πλέον δεν έχουν χρόνο για χασομέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε όχι ρε, καταστροφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς να κλείσει. Επιτέλους αυτή η φούσκα με τα καφέ πρέπει να ξεφουσκώσει κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παράξενος χειμώνας μπαίνει, παράξενη εποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαι σίγουρος πολύ γι αυτό που λες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λέτε; Η οικονομική ζωή της κάθε πόλης,όπως και στη Βέροια, είναι τα εργοστάσια! Άκου εκεί η καφετέριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα θέλατε να είστε και εσείς καφετζούδες αλλά που τέτοια προσόντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακολουθώ ΣΚΑΙ tv καθημερινά.

    Εχουμε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στη ευρώπη και τον χαμηλότερο πληθωρισμό.
    Θα πάρουν τον Χατζηδάκη στις βρυξελες αν συνεχιστεί το οικονομικό θαύμα που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ο 17 Ιουλίου 9:28 μ.μ. Έχει δίκιο αλλά και ο 18 Ιουλίου 8:25 π.μ. έχει δίκιο, αλλά εν μέρει, διότι αν είσαι σπουδαγμένος θέλεις να δουλέψεις πάνω σε αυτό, αλλά αν δεν δουλεύεις πως θα ζήσεις, με τα χρήματα των γονιών που μπορεί να μην έχουν;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από ποιο γράμμα ξεκινάει το ονομα της καφετέριας; Αν δεν επιθυμείτε να ειπωθεί ολογράφως το ονομα της…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η οικονομική ζωή του χωριού της Βέροιας περιορίζεται στις καφετέριες στις χασαποταβερνες κ στα άθλια κρατικά καρτέλ των σούπερ μάρκετ. Το χωριό μας είναι σε τραγική κατάσταση. Εσύ Βεροιώτη πέτα χαρταετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν αξιοποιηθεί τό ποτάμι η Μπαρμπούντα τρία χιλιόμετρα μέχρι τά παλιά σφαγεία ,δεν θά υπάρχει άνεργος στη Βέροια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικά πρέπει να είσαι κομπλεξικός για να λες μία πρωτεύουσα νομού με 43.500 και βάλε κόσμο χωριό! Και η Βέροια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από άλλες πόλεις! Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ