Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βολές ΣΥΡΙΖΑ για την λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ

«Ο αγροτικός κόσμος δεν έχει τίποτα να περιμένει από μια αναξιόπιστη Κυβέρνηση»

Από την θεματική αγροτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η πρόσφατη περίπτωση της λανθασμένης πληρωμής 14 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έχει δημιουργήσει σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον οργανισμό. Αυτό το περιστατικό είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα των προβλημάτων που υπάρχουν στη διαχείριση των επιδοτήσεων στον αγροτικό τομέα.

Προφανώς και ο αρμόδιος Οργανισμών Πληρωμών οφείλει να δώσει επ’ αυτού δημόσια εξηγήσεις. Πέραν, αυτού όμως ο αγροτικός κόσμος ανησυχεί και για τις πληρωμές του 2024.

Σημαντικό είναι πως έχουμε μπει στον Ιούλιο και δεν έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για τα ΚΥΔ. Από τους 650.000 αγρότες, μόνο οι 2500 υπέβαλαν δηλώσεις και πρόκειται για παραγωγούς που έκαναν μόνοι τους τις αιτήσεις.

Το θέμα δεν είναι να αλλάζεις συχνά την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά η διαφάνεια και να εφαρμόζεις πολιτικές που θα διευκολύνουν τη ζωή των αγροτών.

Ο αγροτικός κόσμος δεν έχει τίποτα λοιπόν να περιμένει από μια αναξιόπιστη Κυβέρνηση, η οποία νοιάζεται μόνο πώς να εξυπηρετήσει τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα σε βάρος της πλειοψηφίας του κόσμου της εργασίας σε ένα περιβάλλον αδιαφάνειας αναξιοπιστίας, διασπάθισης δημόσιου χρήματος και ένα όργιο απευθείας αναθέσεων και διορισμούς ημετέρων».

4 σχόλια:

  1. Ο αγροτικος κοσμος κανει υπομονη μεχρι τις επομενες εθνικες εκλογες ,που με μπροσταρη τον Στεφανο τον Κασελακη, ο ΣΥΡΙΖΑ προοδευτικη συμμαχια θα ξαναγινει κυβερνηση και θα λυσει τα προβληματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αγροτικός κόσμος δεν έχει τίποτα να περιμένει από μια αναξιόπιστη αντιπολίτευση ......το ίδιο ισχύει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι 2 είστε πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον...οι μεν αποτελούνται από παλαβους, οι δε από διαπλεκόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ