Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο γιος της Ελένης Τσαλιγοπούλου

Την ονομαστική του εορτή είχε πριν από λίγες ημέρες ο γιος της Ελένης Τσαλιγοπούλου, Αργύρης. Η Ναουσαία ερμηνεύτρια, με αφορμή την ημέρα αυτή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ακόλουθους μια σπάνια φωτογραφία με τον 43χρονο γιο της Αργύρη.

Μητέρα και γιος ποζάρουν δίπλα δίπλα χαμογελαστοί, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να εύχεται με αυτό τον τρόπο χρόνια πολλά στον μονάκριβό της, όπως έγραψε στην λεζάντα.


Η Ναουσαία τραγουδίστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, εστιάζοντας πάντα στις συνεντεύξεις της στη δουλειά της και στη μουσική. Στις λίγες φορές που αναφέρθηκε στην ζωή της, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της σε μικρή ηλικία, αφού γέννησε τον Αργύρη μόλις στα 18 της χρόνια. Την μικρή διαφορά ηλικίας σχολίασαν και οι διαδικτυακοί φίλοι της, υπονοώντας πως μοιάζουν συνομήλικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ