Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

2 τροχαία σε μόλις 2 χιλιόμετρα στην Εγνατία!


Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης. Την Δευτέρα 29/7, τα συνεργεία εργαζόταν στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, περίπου από τον κόμβο Αλεξάνδρειας και έπειτα.


Λίγα χιλιόμετρα πριν και κατά μήκος των εργασιών, η προειδοποιητική σήμανση, βελάκια, φωτάκια, προειδοποίηση στένωσης δρόμου, όχημα της Εγνατίας επισης με φωτάκια, προκειμένου να ενημερώσουν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μειώσουν φυσικά ταχύτητα λόγω των έργων.

Ταχύτητα δεν ξέρουμε αν μείωσαν όλοι οι οδηγοί, σίγουρα όμως κάποιοι, παρά τις προειδοποιήσεις, δεν ήταν και τόσο προσεκτικοί, με αποτέλεσμα νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας σε μια απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων να μετρήσουμε δύο τροχαία ατυχήματα, λες και η Εγνατία ήταν... πίστα για συγκρουόμενα!




Ελπίζουμε να μην υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά βρε άνθρωποι, τον νου σας στο τιμόνι και την προσοχή σας στον δρόμο πάντα, ειδικά όταν εκτελούνται έργα. Τόσο για την ασφάλεια των οδηγών αλλά και για την ασφάλεια των ανθρώπων που εκτελούν τα έργα.

3 σχόλια:

  1. Τα έργα που κάνουν πολύ σωστά ο χρόνος που τα κάνουν εντελώς λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έργα είναι προσωρινά! Η ταλαιπωρία μόνιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νεοι τρεχουν πολυ. Κατεβαστε τα ορια ταχυτητας στα 110 χιλιομετρα την ωρα για την αριστερη λωριδα και για την δεξια στα 90 πριν γινουν τα τροχαια ατυχηματα διπλασια απο τα περσινα. Και βαλτε ρανταρ που να κοβει κλησεις γιατι πολλοι οδηγοι δεν βαλανε μυαλο ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ