Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τράβα σπίτι σου, ρε γέρο!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Μ' έστειλε κουβά η Αυστρία. Αυτήν την ομάδα, αλήθεια την πίστευα πως θα προχωρήσει στο Euro, αλλά τελικά δύο λάθη με την Τουρκία ήταν μοιραία για να αποκλειστεί. 

Πάμε για σούπερ ματς την Παρασκευή με Ισπανία και Γερμανία. Κατά την γνώμη μου, αυτό θα έπρεπε να είναι το ζευγάρι του τελικού. Όποιος νικήσει θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στους «4» και μετά στον τελικό την Αγγλία ή την Ολλανδία. 

Γενικά, δεν είδαμε καλό Εuro. Μάπα το καρπούζι που λένε και οι μπακάληδες. Θυμάστε, τι Μουντιάλ είχαμε δει πριν από δύο χρόνια στο Κατάρ; Καμία σχέση! Τότε οι ομάδες φυσούσανε, ενώ τώρα οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Γι 'μένα, οι μεγάλες διοργανώσεις πρέπει να γίνονται πλέον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, τότε που όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην καλύτερη κατάσταση, όπως ακριβώς έγινε στα Εμιράτα.


Θα ήθελα να πω δύο κουβεντούλες για τον γέρο Ρονάλντο. Τον είδα πως έκανε σαν μικρό παιδί στον αγώνα με την Σλοβενία. Θύμωνε, έκλαιγε, τρελαινόταν, έβριζε, μάλωνε, σήκωνε χέρια ψηλά, ζητούσε συγνώμη και γενικά είχε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που δεν συνάδει με επαγγελματία ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου. 

Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι έχει καταλάβει και ο ίδιος πως δεν τραβάει πλέον και ότι είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν το αποδέχεται. Είναι τόσο εγωιστής, που δεν μπορεί να χωνέψει πως ήρθε το τέλος της καριέρας του. Είσαι 40 χρονών ρε μεγάλε, τράβα σπίτι σου και μην μας ζαλίζεις. 

Ήσουν κάποτε μεγάλος παικταράς, έβγαλες 5 δισεκατομμύρια ευρώ από τη μπάλα, έγινες ίνδαλμα για όλο τον πλανήτη, αλλά για όλα τα πράγματα στην ζωή, υπάρχει ένα τέλος. Σπίτι σου τώρα! Ξεφτυλλίζεσαι δεν το καταλαβαίνεις; Και με τέτοιο χαρακτήρα, δεν τον βλέπω να κάνει καριέρα ούτε στην προπονητική. Άσε που μου περνάει από το μυαλό πως γλυκοκοιτάει και το Μουντιάλ που γίνεται σε 2 χρόνια. Μ' αυτόν το Νάρκισσο, όλα να τα περιμένεις...

9 σχόλια:

  1. Αν στον φέρουν στην Αεκ μην το πάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Ρονάλντο σωματικά δεν έχει τις κινητικές προσεγγίσεις του παρελθόντος. Όλες οι κινήσεις του αρχηγού είναι για να πλησιάσει ο ίδιος στο τέρμα κι όχι η μπάλα". Περιληπτικά, αυτά γράφει η αθλητική εφημερίδα A Bola, για τον CR7. Όσο για τον προπονητή, σχολιάζει ότι έχει ιδέες αλλά του λείπει το θάρρος. Έτσι για να δούμε ότι στους Πορτογάλους σαφώς και υπάρχει η έννοια της κριτικής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιλέγουν τους εύκολους αφορισμούς. Τους χαιρετισμούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατασκοπε;δεν πας σπίτι σου εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ...ΧΑΣΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αίσιο τέρμα από 5 μέτρα με κεφαλιά εσείς βρίσκεται νυχτιά???::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε να πας εσύ σπίτι αμπαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Cr7 akomiban epeze simera sti real tha ewaze 30 pastelia. Asxete. Asxoliau me ta kafenia su. Tus basiliades tus sewomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατάσκοπε σε ζιντάν στον καφενέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν καθαρίσει το επόμενο ματς ο Ρονάλντο,να δούμε που θα κρυφτείς . Σχολιαστή από τα λιντλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ