Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία των Τεμπών: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο σταθμάρχης

Την έξοδο των φυλακών πέρασε σήμερα ο σταθμάρχης Λάρισας που είχε βάρδια μόνος του το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφέτης ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, έκανε δεκτή της αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους, που είχε καταθέσει ο σταθμάρχης μέσω του δικηγόρου του Στέφανου Παντζαρτζίδη. Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι κατ' οίκον περιορισμός και επιπλέον απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο σταθμάρχης ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας και εργαζόταν σε δουλειά γραφείου στο σωφρονιστικό κατάστημα. Ακόμα και αν δεν είχε υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης επρόκειτο να αποφυλακιστεί την 1η Σεπτεμβρίου, με τη συμπλήρωση 18μηνου από τη σύλληψή του.

Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς στις 28 Φεβρουαρίου 2023 είχε προφυλακιστεί και ο προϊστάμενος του τμήματος επιθεώρησης του ΟΣΕ Λάρισας, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος επίσης με περιοριστικούς όρους.

9 σχόλια:

  1. Ντράπηκε και η ντροπή με τα χάλια της Ελλάδας και των κυβερνώντων της!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος κάνεις σύντροφε.
      Ο υπεύθυνος έβαλε υποψηφιότητα χωρίς ντροπή (για να έχει την ασυλία), με την καθοδήγηση του αρχηγού και τα πρόβατα τον ξανά ψήφισαν και ξαναβγήκε.
      Που την είδες τη ντροπή;

      Διαγραφή
    2. Αυτη η Κυβερνηση ειναι για φτυσιμο μαζι με τους βουλευτες της.......Δεν εχουμε σωτηρια με αυτους ...Ξυπνηστε πολιτες της χωρας....θελουν φτυσιμο ομαδικο

      Διαγραφή
  2. Η τραγωδία είναι της Ελλάδας, όχι των Τεμπών.

    Στα Τέμπη είναι ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον.
    Σταθμαρχες σαν τον τύπο αυτό, με τη χρυσή αλυσίδα στο χέρι, είναι γεμάτη η Ελλάδα σε όλο τον κρατικό μηχανισμό.
    Είναι οι ίδιοι που βγαίνουν φωτογραφία, οταν επισκέπτεται η κυβέρνηση την 3παρχια.
    Χωρις ΑΣΕΠ, χωρίς τυπικά κ ουσιαστικά προσοντα, έτσι για να διαιωνιζεται η (α) κατσταση(α).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κατ οίκον περιορισμός δεν συνεπάγεται την απαγορευση εξοδου απο το σπιτι ;; Υπαρχει δλδ πιθανοτητα να φυγει σπο τη χωρα;;;
    Αλλοι Πρεπει να μαθουν που μενει ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι κ χειροτερα ….. στο @@@@@ που ζουμε κ μεγαλωνουμε τα παιδια μας …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω του κρυβουν τα ματια μην τον γνωρισουμε και τον φτυσουμε ..... μονο βουρδουλα χρειαζεται μαζι με τον βουλευτη του που τον εβαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τον ΤΡΑΚΑ. Έφαγε τόσο κόσμο ο άσχετος και βγήκε πάλι παγανια σαν το χάρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγω που νομιζα, οτι ζω στην ελβετια!!!!! μαλλον μονο το τυρι ηταν απο την ελβετια ....κι αυτο ληγμενο ...αφου εγινε η εισαγωγη στην ελλαδα απο ελληνα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ