Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τούρτα... ποντιακή υπό τους ήχους της Κρητικής λύρας του Ζωϊδάκη!


Γλυκιά έκπληξη στο γήπεδο της Πατρίδας
Μια γλυκιά έκπληξη δέχθηκε ο χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» Βαγγέλης Λάχανης, από τα παιδιά του Συλλόγου, το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Πατρίδας.


Και ενώ στην σκηνή βρισκόταν ο Νίκος Ζωϊδάκης, δίνοντας... «Κρητικό πόνο» με την λύρα του, μόλις το ρολόι έδειξε 00:00 της 24ης Ιουλίου, τα παιδιά του Συλλόγου εμφανίστηκαν στο τραπέζι που καθόταν ο χοροδιδάσκαλος με μια ιδιαίτερη τούρτα για να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του.


Ο Βαγγέλης Λαχάνης αρχικά σάστισε, μετά όμως έδειξε να συγκινείται από την κίνηση και την αγάπη των παιδιών και αφού σχολίασε την επικάλυψη της τούρτας, που δεν ήταν άλλη από τον εορτάζοντα με ποντιακή φορεσιά επί τω -χορευτικό- έργω, άκουσε τα γενέθλιο τραγούδι, έσβησε τα κεράκια και δέχθηκε και ένα μικρό... πασάλειμμα, έτσι για το πείραγμα.

Δείτε το βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ