Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τορορή: «Έχουμε χρέος να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ»

«Σ' αυτήν την κρίσιμη ώρα δεν περισσεύει κανείς»
Mετά τον Λεωνίδα Ακριβόπουλο, ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ (δείτε εδώ), ένα ακόμη προβεβλημένο στέλεχος της Ν.Ε. Ημαθίας παρεμβαίνει στις πολιτικές εξελίξεις. Ο λόγος για την Μαρία Τορορή, η οποία καλεί τον δημοκρατικό κόσμο να σταθεί δίπλα στο ΠΑΣΟΚ και να το δυναμώσει. Παράλληλα, ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για λάθη και παραλείψεις.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της:

«Ξέρω είναι καλοκαίρι και σας ενδιαφέρουν άλλα, αναζητά η ψυχή σας, άλλα πιο ξεκούραστα και λιγότερα βαρετά ΟΜΩΣ είναι μια κρίσιμη πολιτική ώρα για την χώρα.

Στην κυβέρνηση επικρατεί πολιτικό χάος, όπου από την μια η ανυπαρξία μιας ισχυρής αντιπολίτευσης δημιουργεί ένα παθογόνο πεδίο άσκησης πολιτικής και από την άλλη η ΝΔ έχει αλλοιώσει το παραδοσιακό ιδεολογικό της «πρόσημο» και η πλειοψηφία των στελεχών και ψηφοφόρων της αρχίζει να αντιδρά.

Τώρα που η αισχροκέρδεια στις συναλλαγές, η ακρίβεια των προϊόντων και αγαθών, η έλλειψη πολιτικής αποκέντρωσης με τις επαρχίες να ερημώνουν, η ανικανότητα ανασχεδιασμού ενός ανθεκτικού Εθνικού Συστήματος Υγείας, η δυσκολία η χώρα να συμβαδίσει σε ευρωπαϊκούς στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, το έγκλημα των Τεμπών, το σκάνδαλο των υποκλοπών, η «διάτρητη» ελληνική δικαιοσύνη, η προχειρότητα στην εκπαίδευση, η υψηλή αίσθηση ανισότητας στο εργασιακό τομέα και στην επιβολή φόρων αποτελούν αποδείξεις ότι η χώρα αναζητά μια αλλαγή σε επίπεδο αρχών, δημοσιονομικού, φορολογικού σχεδιασμού, προτάσεων και στοχευμένης κοινωνικής και αναπτυξιακής πολιτικής.

Είναι η κρίσιμη πολιτική ώρα όπου τα στελέχη και ο κόσμος που ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ έχουμε χρέος να δυναμώσουμε την παράταξη μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Ναι, αφορά στο πρόσωπο που θα ηγηθεί της παράταξης, αλλά πολύ περισσότερο αφορά στις πολιτικές προτάσεις στο πλαίσιο εφαρμογής μιας κυβερνητικής πολιτικής διακριτής από άλλους κομματικούς χώρους, που θα οδηγεί τον πολίτη στην επιλογή της αλλαγής.

Σε αυτήν την κρίσιμη ώρα δεν περισσεύει κανείς μας. Και επειδή καταλαβαίνω την απογοήτευση, θα ήθελα να πω ότι δεν θεωρώ ότι όλα είναι μάταια, ούτε ενστερνίζομαι τους αφορισμούς, πιστεύω στα πρόσωπα που έχουν συνέπεια λόγων και έργων και πως η καθημερινή ζωή μας αλλάζει κυρίως μέσα από τις πολιτικές πράξεις.»

5 σχόλια:

  1. Σε διάστημα τεσσάρων ημερών (από την κυριακή ) ,έχουν ανακοινωθεί επτά υποψηφιότητες !!!
    Μέχρι τέλος Ιουλίου ,μπορεί και να έχουν μαζευτεί καμμιά 20αριά υποψήφιοι.
    Το πράγμα ,λίγο απέχει από την γελοιοποίηση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν καλύτερα αν έφερναν έναν φυτεφτο από την Αμερική;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Oχι ,δε θάταν καλύτερα ,αλλά κάποιοι θάπρεπε να γνωρίζουν τα όρια τους...

      Διαγραφή
  2. Ποιοί παγκοσμιοποιητες βρίσκονται από πίσω άραγε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γίνει σύγκλιση των οργάνων , έτσι έκαμνε ο αείμνηστος Ανδρέας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ