Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το θαύμα της φύσης και οι άμπαλοι!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Εγώ μπάσκετ δεν γνωρίζω. Ποτέ δεν μου άρεσε η σπυριάρα. Ούτε ασχολήθηκα μαζί της. Θεωρώ πως είναι ανούσιο να βλέπεις τα πρώτα 30 λεπτά ενός αγώνα. Το μπάσκετ είναι να το παρακολουθήσεις μόνο για τα τελευταία 10 λεπτά. Άσε που ότι παίζεται με το χέρι είναι μ@λ@κι@. 

Απλά θα ήθελα να σχολιάσω τους δύο αγώνες της Εθνικής στην Ολυμπιάδα. Το συμπέρασμα είναι ένα... Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι μέτριοι. Σκεφτείτε να μην έπαιζε ο Γιάννης με πόσους πόντους θα χάναμε; Και σας ρωτάω έχουν καμία σχέση αυτά τα παικτάκια, με Διαμαντίδη, Παπαλουκά και Σπανούλη; Ή ακόμα παλαιότερα με Γκάλη, Γιαννάκη και Φάνη;

Λαρετζάκης σου λέει ο ένας. Καλαϊτζάκης ο άλλος, Μήτογλου ο παρ' άλλος. Αμ, ο άλλος ο Γουόκαπ; Ήμαρτον Θεέ μου με τον οικοδόμο. Που τον βρήκατε αυτόν και τον Ελληνοποιήσατε κιόλας. Γελάνε και τα τσιμέντα. Παπαγιάννης, μαμ κακά και νάνι. Είναι 2.15 μέτρα και όταν μπαίνει μέσα στην ρακέτα, τα κάνει πάνω του. Μόνο τρίποντα ξέρει να σουτάρει. Καλά για τον Καλάθη δεν λέω πολλά, το παιδί τόσο μπορεί, τόσο παίζει.

Ο Σπανούλης σαν προπονητής μπορεί να κάνει καριέρα στο μέλλον, αλλά τώρα είναι λιγουλάκος! Η έλλειψη εμπειρίας ήταν πασιφανές στο παιχνίδι. Μα είναι δυνατόν ρε Σπανούλη, να βγάζεις έξω τον Τολιόπουλο, τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και ενώ έχει πετύχει 4 τρίποντα. Και μου βάζεις ποιον; Τον Γουόκαπ, να σου κάνει τι ρε φίλε; Airball; Εκεί αν είχες έναν προπονητή σαν τον Αταμάν, θα είχες πάρει το ματς. Πόσο πολύ λείπει ο Σλούκας από αυτήν την Εθνική;

Έβλεπες τον Αντετοκούνμπο και το μάτι του γυάλιζε. Έπαιζε σαν σκύλος, τα έδινε όλα. Τι κι αν βγάζει 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, έδινε και την ψυχή του για το εθνόσημο. Όλοι τους και μόνος του. Από την άλλη πλευρά, έβλεπες τους ατάλαντους να είναι νωχελικοί και αδιάφοροι. Γιάννη αγόρι μου, πήγαινε πίσω στο ΝΒΑ. Είναι ντροπή να έχεις για συμπαίκτες αυτούς τους άμπαλους. Είσαι ένα θαύμα της φύσης, μακάρι να είχες άλλους 2-3 δίπλα σου που να ξέρουν να σουτάρου. Μόνο έτσι η Εθνική θα είχε ελπίδες να δει κανένα μετάλλιο.

8 σχόλια:

  1. Αν δεν έπαιζε ο Νιγηριανός, θα παίζαμε περισσότερο ομαδικά, πιστεύω θα ήμασταν καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατασκοπε;τώρα αλήθεια. Στα περισσότερα άρθρα σου βγάζεις κακία,και οπως είπες αρχικά,φενεσαι όντως ασχέτως από μπάσκετ. Παίζεις σε έναν όμιλο που οι αντίπαλοι σου παίζουν όλοι σε ένα σύνολο 80% στο nba, φαντάσου πόσο κακία έχεις αν αυτά τα παιδιά βγάζανε μάτια θα έλεγες άλλα,ότι σε συμφέρει και απορώ πως σου δίνουν πάτημα και γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του κατασκόπου. Όσον αφορά τον Αντετοκούμπο,ασχέτως καταγωγής, παθιάζεται περισσότερο από τους γηγενείς Έλληνες στο παιχνίδι και συγκινείται στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Σίγουρα είναι περισσότερο Έλληνας απ' όλους οσους κυβερνησαν αυτον τον τόπο και τον κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μπερδέψει την μπάλα με το αυγό,και τον Μητσοτάκη με τον Αντετοκούμπο,μήπως ήθελες σε άλλο άρθρο να σχολιάσεις;; Άλλα αφού το πηγές προς τα εκεί,κατηγορείς τα παιδιά ότι δε ξέρουν μπάσκετ,μαζί με τον κατάσκοπο τον φίλο σου,αν σου φερναν μετάλλιο τι θα σχολιαζες μετά;θα είχες τα κοτσια να γράψεις το ίδιο ή σαν ελληναρας θα πανηγυριζες;;σε τι διαφέρεις λοιπόν από αυτούς που διοικούν έξυπνες του πληκτρολογίου;;

      Διαγραφή
  4. Εσείς οι ποδοσφαιρικοί πέστε έναν Έλληνα προπονητή ποδοσφαίρου διεθνώς καταξιωμένο. Επίσης υπάρχουν και καλύτερες ομάδες από την δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον 10:20 μ.μ. Αγαπητέ καταρχάς ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι ρατσιστής. Αν όμως γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα δούμε αλλοδαπούς αρσιβαρίστες, μαθητές, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες κ.τ.λ. που έκλαιγαν όταν άκουγαν τον εθνικό μας ύμνο και συγκινούνταν όταν έβλεπαν την ελληνική σημαία. Μας έλεγαν ότι ένιωθαν έλληνες, μόλις όμως πέτυχαν αυτό που είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους έγιναν οι μεγαλύτεροι εχθροί της χώρας μας μας.Οπότε καλό είναι να σκεφτόμαστε αυτά που λέμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν πρόκειται να ξυπνήσουμε ποτέ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα ξεχάσω τον σημαιοφόρο στην Επανωμή, που τώρα ονειρεύεται την μεγάλη αλβανία.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ