Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη Β΄ Μοίρα Καταδρομών επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Νάουσας

Λίγο πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νάουσας επισκέφθηκε τη Β΄ Μοίρα Καταδρομών, με την οποία την συνδέουν μακρόχρονοι δεσμοί και ήταν πάντα δίπλα στο σχολείο σε ό,τι και αν χρειάστηκε.

«Ευχαριστούμε εγκάρδια το Διοικητή της Μονάδας, αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο και όλο το προσωπικό για τη φιλόξενη υποδοχή, την αγαπη, το ήθος τους σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής μας και για την αναμνηστική πλακέτα που μας δόθηκε. Ήταν από τις πιο όμορφες εκπαιδευτικές μας επισκέψεις. 

Οι μαθητές μας έζησαν στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες. Μικροί και μεγάλοι ξεναγηθήκαμε στο χώρο της μονάδας, ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία της και το επάγγελμα του στρατιωτικού. Οι μαθητές μας είχαν τη μοναδική δυνατότητα να εξασκηθούν σε έναν παιδικό στίβο μάχης και να απολαύσουν νόστιμα κεράσματα!» καταλήγει η ανακοίνωση του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ