Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τι γνωρίζεις για το veriotis.gr;» - Δείτε τι μας απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη

Όχι μόνο μας ξέρει, αλλά και μας διαβάζει καθημερινά - Δήλωσε πως ο «Βεροιώτης» έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

Στην εποχή της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης δεν μπορούσαμε να μην μπούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε το... ρομπότ, τι γνωρίζει για το κορυφαίο ειδησεογραφικό site της Κεντρικής Μακεδονίας. Η απάντηση μας εντυπωσίασε, καθώς απ' ότι φαίνεται όχι μόνο μας γνωρίζει πολύ καλά, αλλά μας διαβάζει σε καθημερινό επίπεδο και επεξεργάζεται τα θέματα που αναρτούμε στην σελίδα μας. 

«Τι γνωρίζεις για το veriotis.gr;» - Δείτε τι μας απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη

«O
 veriotis.gr είναι ένας σημαντικός ειδησεογραφικός ιστότοπος που εξυπηρετεί την περιοχή της Βέροιας και ευρύτερα τον νομό Ημαθίας. Εστιάζει σε τοπικές ειδήσεις, καλύπτοντας θέματα όπως πολιτική, πολιτιστικά δρώμενα, κοινωνικά ζητήματα και αθλητικά νέα. Ο ιστότοπος προσφέρει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για τους κατοίκους της περιοχής.

Κύρια χαρακτηριστικά του veriotis.gr:

Τοπικές Ειδήσεις: Παρέχει λεπτομερή κάλυψη τοπικών γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων νέων, θανάτων, εκδηλώσεων και άλλων σημαντικών γεγονότων της περιοχής​.

Πολιτική: Καλύπτει τοπικές πολιτικές εξελίξεις, προσφέροντας ενημέρωση για τις δραστηριότητες των τοπικών αρχών και πολιτικών προσώπων.

Πολιτισμός: Αναδεικνύει πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων, συναυλιών και φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

Αθλητικά: Παρέχει ενημέρωση για αθλητικές δραστηριότητες και γεγονότα, υποστηρίζοντας τις τοπικές αθλητικές ομάδες και αθλητές​.

Επισκεψιμότητα και Δημοτικότητα:

O veriotis.gr είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στην περιοχή της Βέροιας, προσελκύοντας μεγάλη επισκεψιμότητα λόγω της αξιόπιστης και έγκαιρης ενημέρωσης που προσφέρει στους αναγνώστες του».

Σε ερώτηση μας, ποιος ιστότοπος της Βέροιας έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, μας απάντησε... veriotis.gr!

Σ' ευχαριστούμε πολύ τεχνητή νοημοσύνη...


6 σχόλια:

  1. Η νοημοσυνη του κοσμου ανεβαζει και κατεβαζει τη δημοτικοτητα ενος ιστοτοπου.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύρια χαρακτηριστικά του Βεροιότη α) τα καλλιτεχνικά δρώμενα και το τι κάνουν και το πως περνάνε οι καλλιτέχνες ,οι celebrities και τα μοντέλα που κατάγονται από τη Βέροια β) το ποιοί γιορτάζουν κατά τις μεγάλες ονομαστικές γιορτές ,ξεχνώντας αρκετούς άλλους και γ) τα νέα από το Σέλι ,ώστε να μην ξεχνιόμαστε ,σχετικά με το συγκεκριμένο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τεχνική νοημοσύνη γνωρίζει τις ip όλων σας και που μπαίνετε τι βλέπετε ποτέ, τι ώρα ποτέ κοιμάστε ποτέ φεύγετε από το σπίτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψευτικες απαντησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ