Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θολό τοπίο στην Μητροπόλεως - Mε δυσκολία περνούσαν τα αυτοκίνητα

Με μεγάλη δυσκολία κινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα αυτοκίνητα επί της οδού Μητροπόλεως. Τα έργα που γίνονται για το φυσικό αέριο στον πιο κεντρικό δρόμο της Βέροιας είχαν ως αποτέλεσμα να σηκώσουν πολύ σκόνη, με την διέλευση των οχημάτων να γίνεται με προβλήματα. 

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιο τροχαίο ατύχημα, αν και η ορατότητα ήταν αρκετα περιορισμένη. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, ειδικά για τους ανθρώπους που κινούνταν στα πεζοδρόμια.

Δείτε το video:


16 σχόλια:

  1. Ας βγάλει ο Δήμος καμία υδροφόρα να κάτσει η σκόνη. Θα πνιγούμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παράπονά σας στον εργολάβο, αυτός ευθύνεται για το χάλι αυτό. Ξυπνήστε.
    Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι χάλι θέλει και να μην συμβαίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι ότι ο Δήμαρχος λέει πως υπεύθυνη είναι η ΔΕΔΑ, η ΔΕΔΑ δεν κάνει τίποτα για να διευκολύνει τους πολίτες, οι πολίτες απλώς γκρινιάζουν και κανείς δεν καταγγέλει τον εργολάβο, και η ζωή τραβά την ανηφόρα. Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος;
    Πάλι δεν είδε δεν ξέρει δεν έχει ευθύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aχ, η αγάπη που χάθηκε στη σκόνη
    Aχ, η ζωή που χάθηκε στη σκόνη
    Aχ, το φεγγάρι, το φεγγάρι που έσβησε
    τ’ ασημένιο φεγγάρι
    H μέρα μου έρημη, κίτρινη μέρα
    Zωή μου που καίγεσαι
    στον κίτρινο αγέρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σισμανιδης τι κάνει? Που είναι και πρόεδρος??? Οι πολίτες θα κάνουν παράπονα στον εργολάβο? Πας καλά? Οι πολίτες έδωσαν το έργο? Δεν έχουμε αρμόδιους φορείς να επέμβουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 28 Ιουλίου 2024 στις 12:04 π.μ. Ο Σισμανίδης τρίβει τα χέρια του από τις αυξήσεις του καφέ , ρε φίλοι πάρτε μια απόφαση μόνο για πέντε ημέρες να μη βγείτε για καφέ , να δούμε πως θα πάει η κατάσταση ...... άκου καφετζής και πολιτικός ..... μπράβους έχει !

      Διαγραφή
  7. Η ταλαιπωρια ειναι προσωρινή αλλά τα έργα ειναι μονιμα!Εχετε μήπως καποιον τροπο ώστε να γίνονται οι εργασιες χωρίς οχληση;;;;Η κριτικη ειναι εύκολη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή δεν μπορουσε να γίνει το έργο και να σκουπίζουν κάθε μέρα;
      Σοβαρέψου γυφρτάκι;

      Διαγραφή
  8. Ο εργολάβος είναι τηλεθεατής του ΣΚΑΙ.

    Οι έγκριτοι και ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι του ακηδεμονευτου ενημερωτικού οργανισμού, είπανε ότι οι μισοί Έλληνες φέτος δε πάνε διακοπές.
    Σου λέει, καλοκαίρι θα λείπουν οι μισοί διακοπές, σχολεία κλειστά, οι γέροι λόγω θερμοκρασίας δε κυκλοφορούν θα μπω κέντρο.
    Σκόνη μετά όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νόμος 1069 ΦΕΚ Α΄191/23.8.1980 "Περί κινήτρων δια την ίδρυσιν Επιχειρήσεων Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως." Διαβάστε το άρθρο 2 & παράγραφος γ'.....προς ενημέρωση των πολιτών β'ασει του νόμου 1069/80...........
    Άρθρον 2
    Διεύρυνσις αντικειμένου και επέκτασις περιοχής αρμοδιότητος
    1. Με αποφάσεις των δημοτικών ή κοινοτικών συμβουλίων, που εγκρίνονται από τον Γενικό Γραμματέα της οικείας Περιφέρειας, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μπορεί να διευρυνθεί ο σκοπός των επιχειρήσεων και να περιλάβει, εκτός από την ύδρευση, την αποχέτευση και την άρδευση και τους ακόλουθους τομείς στην περιοχή της αρμοδιότητάς τους:
    α) τη συγκέντρωση, μεταφορά και απορριμμάτων,
    β) τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση, εκμετάλλευση, διοίκηση και λειτουργία των δικτύων τηλεθέρμανσης,
    γ) τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση, εκμετάλλευση, επίβλεψη, διοίκηση και λειτουργία των δικτύων φυσικού αερίου, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία,
    δ) την εμφιάλωση και εμπορία νερού,
    ε) τη διαχείριση, αξιοποίηση και εμπορία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που προέρχονται από τα αντικείμενα δραστηριότητας των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης ή των δραστηριοτήτων των οικείων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
    Με την ίδια απόφαση ρυθμίζονται τα θέματα της μεταβίβασης αρμοδιοτήτων, υποχρεώσεων, πόρων και συναφών θεμάτων, αναγκαίων για την εκτέλεση των παραπάνω έργων. Αν συμπεριληφθεί στους σκοπούς της επιχείρησης η μελέτη, κατασκευή, συντήρηση, εκμετάλλευση, επίβλεψη, διοίκηση και λειτουργία των δικτύων φυσικού αερίου, μπορεί η τυχόν υφιστάμενη αμιγής δημοτική ή διαδημοτική επιχείρηση φυσικού αερίου να απορροφάται από τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του οικείου Δήμου, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο επιχειρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οκ , θελουμε δε θελουμε θα υποστουμε την ταλαιπωρία χωρις να πολύ ψάχνουμε ευθύνες κτλ. Το θεμα ειναι να γινουν γρηγορα οι πρωτες συνδεσεις και να ειναι φτηνο το αεριο ωστε να δουμε οφελος και ζεστη το χειμωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά αξίζουμε. αφού τέτοιοι είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ