Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το διήμερο 31/7-1/8 η θερινή πανήγυρης του Αγίου Αντωνίου - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν


Το διήμερο Τετάρτη 31 Ιουλίου και Πέμπτη 1 Αυγούστου πραγματοποιείται η θερινή πανήγυριες του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας, κατά την οποία θα γίνει και η υποδοχή του Τιμίου Σταυρού από την Ι. Μ. Παναγίας Σουμελά.

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διεξαγωγή θρησκευτικών εκδηλώσεων προς τιμή του Αγίου Αντωνίου του Βεροιέως στην πόλη της Βέροιας την 31η Ιουλίου και 1η Αυγούστου 2024 κατά την Υποδοχή του Τιμίου Σταυρού από την Ι. Μ. Παναγίας Σουμελά στον Ι. Ν. Αγίου Αντωνίου, η Α.Δ. Ημαθίας αποφάσισε:

Α. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, από την 01:00΄ ώρα της 31-07-2024 έως την 23:00΄ ώρα της 01-08-2024 ως κάτωθι:

1. Στην οδό Αγίου Αντωνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου.

2. Στην πάροδο Αγίου Αντωνίου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής.

3. Στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου.

Β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων κατά τη διάρκεια της Υποδοχής και, ακολούθως, Λιτανείας του Τιμίου Σταυρού την Τετάρτη 31-07-2024 και κατά τις ώρες 19:00΄ έως 22:30΄, ως κάτωθι:

1. Στην οδό Αγίου Αντωνίου από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως την συμβολή της με την οδό Βερμίου.

2. Στην οδό Μαλακούση από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής.

3. στην οδό Βενιζέλου από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς,

4. Στην οδό Εληάς από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ανοίξεως,

5. Στη Λεωφόρο Ανοίξεως από τη συμβολή της με την οδό Εληάς έως τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου

6. Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.

Α. Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Β. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Γ. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 Ν.2696/99 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η ισχύς της Απόφασης αυτής αρχίζει από τη δημοσίευσή της, σύμφωνα με το Άρθρο 109 του Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το Άρθρο 4 Ν.3861/2010 και την τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα ισχύουν από την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρονικό ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.

3 σχόλια:

  1. θα βγάλουνε κανα τεμαχισμένο κόκκαλο να προσκυνήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ προσκύνα σφυροδρέπανα και Σοβιετικές μούμιες και άφησε τους άλλους στην ησυχία τους

      Διαγραφή
  2. Αν ρωτάς και δεν ειρωνεύεσαι, ας πήγαινες στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, χτες να προσκυνουσες τεμάχια από το λείψανο της Αγίας Ειρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ