Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ταξίδεψαν με «Ελληνικό Κινηματογράφο» στον Πολυπλάτανο

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου, ο Πολυπλάτανος Ημαθίας γέμισε από τις μελωδίες και τις εικόνες αξέχαστων ταινιών, σε μια μαγευτική καλοκαιρινή εκδήλωση αφιερωμένη στον «Ελληνικό Κινηματογράφο». Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου, μικρούς και μεγάλους, που με ενθουσιασμό παρακολούθησαν τις προβολές κλασικών ταινιών και συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες.



Η ιδέα για αυτή την εκδήλωση γεννήθηκε από την αγάπη για τον ελληνικό κινηματογράφο και τη διάθεση να δημιουργηθεί ένας θεσμός που θα φέρει κοντά την τοπική κοινωνία κάθε καλοκαίρι. Με την πολύτιμη βοήθεια και την ενεργή συμμετοχή όλων των κατοίκων, αλλά και των χορηγών, η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και προσδοκίες για το μέλλον.



Καθώς οι πρώτες προβολές άρχισαν, οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν νοερά σε άλλες εποχές, μέσα από τις εικόνες και τις ιστορίες των αγαπημένων ταινιών. Το γέλιο, η συγκίνηση και η νοσταλγία ήταν διάχυτα στον αέρα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και συντροφικότητας.




Μετά την εντυπωσιακή παρουσία και την υποστήριξη όλων, αυτή η πρωτοβουλία έγινε θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε καλοκαίρι, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες στην τοπική κοινωνία. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο αναφοράς για τον Πολυπλάτανο και τον πολιτισμό του, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του ελληνικού κινηματογράφου.









Πηγή Φώτο: Παναγιώτης Ευθυμιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ