Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα έργα στην Μητροπόλεως έριξαν τον τζίρο των μαγαζιών

Για σχεδόν μια εβδομάδα, η Μητροπόλεως έγινε ένα απέραντο εργοτάξιο. Καθημερινά, συνεργεία του εργολάβου έσκαβαν τον πιο κεντρικό δρόμο της Βέροιας, προκειμένου να μπούνε οι βάσεις για την έλευση του φυσικού αερίου.

Η ζέστη, σε συνδυασμό με την σκόνη που είχε δημιουργηθεί στην ατμόσφαιρα, είχε ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αποφεύγουν να πλησιάσουν την συγκεκριμένη περιοχή. Όπως είναι λογικό, τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα μαγαζιά εστίασης, δέχθηκαν βαρύ πλήγμα στους τζίρους τους. Ευτυχώς, που τα έργα ολοκληρώνονται και πλέον οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους,

11 σχόλια:

  1. Παρότι καύσωνας και υψηλές θερμοκρασίες δεν το χάνετε το χιούμορ σας στην Βέροια. Οι εργασίες έριξαν τους τζίρους; Όχι ότι η Βέροια είναι μία πόλη που κυκλοφορούν μόνο συνταξιούχοι; Έχετε δει νεολαία μέσα στην πόλη εκτός κατά διαστήματα όταν και όποτε έρχονται οι φοιτητές; Δεν διαβάζετε τίποτα από τις ευρωπαϊκές εκθέσεις ότι οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά για διακοπές και περιττά έξοδα λόγω χαμηλών μισθών; Ότι μόνο 3 στους 10 θα πάνε διακοπές μιας εβδομάδας το πολύ; Ότι δαπανώνται λίγα λεφτά για φαγητό γιατί είναι πανάκριβα; Ο άλλος άνοιξε ψησταριά με τιμές φαρμακείου, 3 χοιρινές παντσετες 10 ευρώ όταν το κιλό έχει 14 παντσετες και 7 ευρώ. Κανένας δεν πρόκειται να ξοδέψει λεφτά από τον Σεπτέμβριο και ειδικά οι οικογένειες που θα έχουν νέους φοιτητές και έξοδα. Δύο φορές την βδομάδα έξοδο για καφέ και πολύ είναι. Πάρτε το χαμπάρι η Βέροια σβήνει. Οικονομία δεν έχει, χρήματα δεν κυκλοφορούν, οι νέοι από τα χωριά αφήνουν τις δουλειές στο χωριό και ψάχνουν δουλειά στην πόλη κλπ κλπ. Η μιζέρια θα είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτό τον τόπο.

    Ένας λογικός Βεροιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο ...👍

      Διαγραφή
    2. Η μιζέρια είναι μονίμως πρωταγωνίστρια σε αυτή την πόλη...

      Διαγραφή
    3. Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Τα σαββατοκύριακα όλη η Ημαθία στην Βέροια είναι! Η Βέροια και νέο κόσμο έχει πολύ και καθόλου μίζερη είναι! Μάλλον δεν έχετε πάει σε άλλες πόλεις να δείτε μιζέρια!

      Διαγραφή
  2. Η σκόνη θα φύγει.
    Οι άφραγκοι, όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μόλις αρχίσει το πανηγύρι στο Λίβανο ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπεσε ο τζίρος από τα έργα που από την Μητρόπολη και πάνω είναι νεκρή ζώνη γελάνε και οι πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε φίλε! Από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι! Ότι νάναι πια!

      Διαγραφή
  5. ενώ μέχρι τώρα ο τζίρος πετούσε !!! χαχαχαχαχχαχχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Βέροια είναι πιο χάλια και απο τα Γιαννιτσά. Σοφός άρχοντας χωριάτης που έρχεται Βέροια απο τα 13 και δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτή η Πόλη όταν η γειτονική Πόλη αναβαθμίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Σηγκρήνης το χωριό τα Γιανιτσά που δεν έχει ούτε 30.000 κατοίκους με την Βέροια που έχει 42.500 και βάλε! Η Βέροια σηνεχώς αναβαθμίζεται! Τα Γιαννιτσά είνα πίσω από των ήλιο!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ