Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Super Mario που πας με τέτοια άμυνα; Σαββίδη βγάλε τα καβούρια από τις τσέπες

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Είδα χθες τα δύο ματσάκια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Εντάξει και οι δύο ομάδες παίζανε με αντιπάλους Β' και Γ' Εθνικής. Πολύ χαμηλό το επίπεδο. Μιλάμε για καφενεία. Ήταν τα πρώτα επίσημα ματς και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμα πολύ βαριά. Ωστόσο, δύο-τρία πραγματάκια κάνουν «μπαμ» από χιλιόμετα. Και όποιος δεν τα βλέπει, απλά είναι μυρωδιάς.

Η ΑΕΚ έχει κάνει καλές μεταγραφές, μου άρεσε πολύ αυτός ο Κοϊτά. Είναι διεισδυτικός, ταχύς και έχει φοβερό σουτ. Η Ένωση θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Στην άμυνα όμως μπάζει. Με τέτοια τετράδα Αλμέιδα δεν βγάζεις την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. 

Ξύπνα και φέρε δύο στοπεράρες από το πάνω ράδι και ένα δεξί μπάκ, που να βγάζει μάτια. Σούπερ Μάριο, άσε τα vega-vega και μάθε πως οι άμυνες φέρνουν τους τίτλους και όχι οι επιθέσεις! Με Μουγκουντί και Βίντα δεν την βγάζεις την χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς ανέτοιμος. Πολλές λάθος πάσες, νευρικότητα και καθόλου ένταση στις ενέργειες των παικτών του. Εντάξει, είμαστε ακόμα Ιούλιο και είναι λογικό. Αλλά και στην Τούμπα διακρίναμε κραχτές αδυναμίες. Πρέπει να επιστρέψει άμεσα ο Μεΐτε... Ρε Σαββίδη, δώστου άλλα 200.000 να τελειώσει το πανηγύρι, εδώ πας για Champions League, εκεί κόλλησες; Βγάλε τα καβούρια από τις τσέπες. 

Πρέπει να έρθει ένα μεγάλο στράικερ που θα βάλει 25 γκολ στην σεζόν (ακούγεται ο Τσαλόφ, τον είδα σε κάτι βιντεάκια, έχει το εύκολο γκολ!) και ένας εξτρέμ, γιατί με Τάισον στα 37, δεν βγάζεις όλη την σεζόν. Είδα πάλι αυτόν τον Σαματά. Ειλικρινά, ο Τσόλακ μπροστά του φαίνεται Ρονάλντο. Μιλάμε για μεγάλο τουρίστα. Και αυτός ο άνθρωπος παίρνει 1.000.000 ευρώ. Ήμαρτον Θεέ μου. Και στις δύο φάσεις που δημιουργήθηκαν, φάνηκε ξεκάθαρα πως το παιδί, δεν μπορεί! 

Επίσης ο ΠΑΟΚ θέλει ένα καλό δεξί μπακ. Με Σάστρε και Όττο, δεν πας ομίλους! Χρειάζεσαι έναν Μάτος που θα φυσάει από δεξιά και θα κάνει παπάδες με τον Ντεσπόντοφ. Ο χειρότερος παίκτης ήταν ο Μπάμπα. Παικταράς μεγάλος, αλλά χθες δεν βλεπόταν! 

2 σχόλια:

  1. Πρικτωρ ξέρεις την παροιμία " θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" . Τι ανακατεύεις mario αφού για τον μπαοκ θέλεις να γράψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν ΄΄καβούρια΄΄. Απλώς απαγορεύεται και ο ίδιος και τα ύποπτα κεφάλαια του να εισέλθουν στην Ελλάδα και οπουδήποτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο αν πουλήσει κανέναν ή λύσει συμβόλαια θα πάρει κανένα παλτουδάκι για το χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ