Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια ΕΠΣ Ημαθίας; Η Βέροια ετοιμάζει ρόστερ Super League 2

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις στοχευμένες μεταγραφές η ΒΕΡΟΙΑ 1960. Μετά τον τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλο, η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Βεροιώτικης ομάδας Αγάπιος Αναστασιάδης, συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 21χρονο Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή Σεβερίν Τζούνιορ Ζε Εσόνο.

Ο κεντρικός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά» και τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους, σε Superleague 2 και Γ΄ Εθνική, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιστικότητας και ήθους.

Η επίσημη παρουσίαση του Ζε Εσόνο θα γίνει την Δευτέρα ή την Τρίτη, ενώ εντός της βδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί άλλη μία μεταγραφική «βόμβα» με την συνεργασίας ενός γνωστού ποδοσφαιριστή.

27 σχόλια:

  1. Εντάξει ρε παιδιά εκεί στην Βέροια, μη γίνει και ανιαρό το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον μην πάρετε καλό τερματοφύλακα αφού θα παίζουμε μονότερμα τους άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά υπάρχουν για παραπάνω κατηγορίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΟΙΟΤΕ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΜΙΛΑΜΕ!

      Διαγραφή
    2. 3.30 Σε κάθε σχόλιο που γράφεις μας βγάζεις τα μάτια!! Αυτή τη φορά πηγές ένα βήμα μπροστά και μας έκαψες και τον εγκέφαλο! Τι σκ@τά ήθελες να γράψεις; Ενίοτε ή εννοείται;Καλά τη Βασίλισσα την έχεις στείλει στην γκιλοτίνα άπειρες φορές!!

      Διαγραφή
    3. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!

      Διαγραφή
    4. Δεν ασχολούμαι με εσένα ρε μεγάλε, αλλά με την ψυχική και σωματική υγεία του αθώου κοσμάκη. Δεν σου φταίει κανείς για να τον κάνεις να ματώνουν τα μάτια του εξαιτίας κάποιου ελληνόφωνου που,εν έτη 2024,ούτε το όνομά του δεν είναι άξιος να γράψει σωστά. Το χειρότερο είναι ότι διαβάζουν και μικρά παιδιά τα σχόλια και αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο αμόρφωτα πλάσματα..!! Και τέλος, σταμάτα επιτέλους να φωνάζεις!!! Εκτός απότακεφαλαία,υπάρχουν και τα πεζά γράμματα για να γράψεις ένα σχόλιο. Αν δεν μπορείς, σταμάτα να σχολιάζεις.

      Διαγραφή
    5. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΑΓΡΑΜΑΤΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ!

      Διαγραφή
    6. 12.56 Το να αποκαλείς ΕΣΥ τον οποιονδήποτε στον πλανήτη αγράμματο,είναι αξία ανεκτίμητη! Ο παππούς μου που δεν κατάφερε να βγάλει ούτε τη Γ' Δημοτικού, ήξερε πολύ καλύτερη ορθογραφία από εσένα τον ούγκανο!!Όσο για το πνεύμα...Η νοημοσύνη σου είναι τόσο χαμηλή, που και αέρα να σου πουλήσω ,θα τον αγοράσεις και πανάκριβα μάλιστα!

      Διαγραφή
    7. ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΟΥΓΚΑΝΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ! ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΕ!

      Διαγραφή
    8. 6.56 ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!!ΟΥΓΚ...

      Διαγραφή
    9. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΟΥΓΚΑΝΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ!

      Διαγραφή
  3. Βέροια ωραία προωθεί τα δικά της παιδιά,τα λόγια ... Συνεχίστε έτσι με ξένους για το πρωτάθλημα Α Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Ημαθίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θελουμε η Βέροια να ανεβεί η να γίνει φυτώριο ώστε να πουλάει παίκτες ;;
      Αποφασίστε τι θέλετε πρώτα μέσα σας
      Και αν δεν είστε υπεύθυνοι στην ομάδα αφήστε την να κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερα και κράξτε μετά. Έτσι κι αλλιώς μόνο αυτό ξέρουμε να κάνουμε σαν πόλη

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ!

      Διαγραφή
    3. 3.29 Γιατί βρίζεις τους παίκτες της ομάδας χαρακτηρίζοντας τους κάλλους; Μήπως εσύ έχεις τον κάλλο της αμορφωσιάς και πρέπει να γραφτείς άμεσα στην Α' Δημοτικού μπας και μάθεις ορθογραφία;

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΑΜΩΡΦΟΤΕ! ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ! ΠΑΝΕ ΕΣΥ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!

      Διαγραφή
    5. Βρε ουρακοτάγκε,που έχεις το θράσος να λες κάποιον αμόρφωτο(εννοείταιεντελώςανορθόγραα), ενώ υπογράφεις με σταυρό!! Το μόνο ορθό που έγραψες,κατά λάθος βέβαια γιατί σαν πιθηκομαϊμού που είσαι δεν έχεις ιδέα τι γράφεις, είναι ότι έχω κάτι καλό στο κεφάλι μου!!!Σε αντίθεση με εσένα που ούτε σκ@τά δεν συγκρατεί το κούφιο σου. Ζήτα βοήθεια από κάποιον ειδικό όσο είναι νωρίς.

      Διαγραφή
    6. ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΝΑΙΣΕ ΡΕ!

      Διαγραφή
    7. 5.20 ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ!! Όπως λέτε και στο χωριό σου. Τζάμπα πληρώνονταν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές σου. Αν έβγαλες το δημοτικό βέβαια...Ούτε να διαβάζεις δεν έμαθες...

      Διαγραφή
    8. 5.20 ΜΥΝ ΔΗΝΗΣ ΣΥΜΑΣΗΑ ΡΕ ΦΟΙΛΕ.ΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΑΙ ΕΣΗ ΣΗΝΕΧΗΣΑΙ ΤΙ ΖΟΗ ΣΟΥ.ΝΩΜΟΙΖΟΥΝ ΩΤΙ ΞΑΙΡΟΥΝ ΩΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΑΛΑ ΑΦΤΥ ΕΙΝΕ Η ΑΜΩΡΦΟΤΙ ΚΑΙ ΟΧΗ ΕΣΗ.ΑΝΤΑΙ ΚΕ ΝΑ ΚΑΝΥΣ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΟΙ.ΣΗΓΑ ΤΗ ΑΙΓΥΝΕ.ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΜΩΣ .ΚΑΙ ΕΓΟ ΚΑΝΟ ΣΠΑΝΗΑ ΚΑΝΑΙΝΑ ΛΑΘΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΩΚΛΥΡΥ ΠΡΩΤΑΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΙΝΑΧΟΡΙΕΜΕ.

      Διαγραφή
    9. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΑΟΥΓΚΑΝΟΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΗ ΡΕ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΕ!

      Διαγραφή
    10. 3.57 ΜΑ ΑΦΤΩ ΚΑΝΥ Ω ΑΝΘΡΟΠΩΣ.ΠΡΩΣΤΑΤΑΙΒΗ ΤΙ ΖΟΕΙ ΤΟΥ ΚΕ ΤΟΝ ΙΠΩΛΗΠΟΝ ΜΩΡΦΟΜΑΙΝΟΝ ΚΕ ΜΑΙ ΝΩΥΜΟΣΗΝΙ ΑΝΘΡΟΠΟΝ.ΑΙΣΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΙΦΗΣ ΤΑ ΑΙΓΓΑΙΦΑΛΥΚΑ ΚΕΙΤΑΡΑ ΩΛΟΝ.ΣΗΝΑΙΧΥΖΩΝΤΕ Η ΑΙΓΚΡΑΦΑΙΣ ΣΤΑ ΔΙΜΩΤΗΚΑ.ΣΑΙΠΤΑΙΒΡΥ ΞΑΙΚΥΝΑΝ ΤΑ ΣΧΩΛΙΑ.ΤΡΑΙΧΑ.

      Διαγραφή
    11. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΟΥΓΚΑΝΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ!

      Διαγραφή
  4. Δεν πάνα εξαφανιστεί εντελώς.. μαζί και ο κόσμος της. Μόνο έτσι θα πάει καλά αυτή η πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παράτησε Βεροιώτισσα, έ;;;

      Διαγραφή
    2. 12.28 Πιθανότερο είναι να την έπεσε σε κάποιον Βεροιώτη και αυτός να τον απέρριψε και να τον ξεφτίλισε (και καλά του έκανε)σε όλο τον κόσμο! Γι'αυτό και τόσο μένος από τον ντιγκιντάνγκα 5.36 προς τη Βέροια και τους Βεροιώτες.

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ! ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ! ΠΟΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ