Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον Φίλιππο και τη νέα σεζόν ο Μπένας

«Ψήφος εμπιστοσύνης» του Φιλίππου Βέροιας στον περσινό κορμό του ρόστερ, με τον Σταμάτη Μπένα να συνεχίζει στα «ερυθρόλευκα».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η ΔΕ του Φιλίππου Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την παραμονή του Σταμάτη Μπένα για τη σεζόν 2024-25!

Ο πολύπειρος PF/C έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Ενόπλων κι έχει καταγράψει πλούσια καριέρα σε όλες τις βαθμίδες των Εθνικών Κατηγοριών (από Α1 μέχρι Β´ Εθνική με ΜΕΝΤ, ΚΑΟΔ, Ερμή Λαγκαδά, Ηρακλή, Καστοριά, Ελευθερούπολη, Γέφυρα).

Ο Σταμάτης, με τα 2.06 μέτρα, αποτελεί την κολώνα της front line εντός του παρκέ κι ένα σημείο αναφοράς για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας εντός των αποδυτηρίων.

"Μπεν", σου ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία! Τιμή μας που αποτελείς για ακόμα μια σεζόν μέλος της μπασκετικής οικογένειας του Φιλίππου και ευχόμαστε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ