Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον Φίλιππο για 3η χρονιά ο Γιαννόπουλος

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Γιαννόπουλου στο τεχνικό team για τη σεζόν 2024-25!

Αυτή θα είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά του Νίκου στον Φίλιππο Βέροιας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1995, ο Νίκος Γιαννόπουλος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από τις ακαδημίες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη. Εκεί αγωνίστηκε ως τα 18 και την αποφοίτηση του, μετρώντας παραστάσεις στο ανδρικό τμήμα, ενώ ακολούθησε ο ΓΑΣ Μελίκη, με τον οποίo απέκτησε εμπειρίες από τη Γ' Εθνική για μια τριετία. Η αθλητική του πορεία ολοκληρώθηκε στον ΓΑΣ Χαλκηδόνας και τη Β' Εθνική.

Είναι πτυχιούχος γυμναστής, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (injury management for team sports) και ασχολείται με αποκαταστάσεις χιαστού σε επαγγελματίες αθλητές, όπως και τη μείωση μελλοντικών τραυματισμών τους. Έχει, επίσης, συνεργαστεί με πολλούς επαγγελματίες αθλητές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ως personal trainer για την ενδυνάμωση και βελτίωση της αθλητικής τους απόδοσης.

Έχει εργαστεί ως γυμναστής και προπονητής στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη (ανδρικό τμήμα και ακαδημίες), ως γυμναστής ενδυνάμωσης και βελτίωσης στον ΠΚ Νεάπολης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Ευθύμη Κοθρά στον Φίλιππο Βέροιας ως γυμναστής και βοηθός.

Νίκο ευχόμαστε καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ