Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Μητροπόλεως για... γύρους και μπύρες οι «Μπαμπάδες με Ρούμι»

Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Άλσος, με τους θεατές να γελάνε μέχρι δακρύων και να τους επιβραβεύουν με το ζεστό τους χειροκρότημα. Ήταν εκπληκτικοί και έδωσαν ρεσιτάλ καλλιτεχνικής ερμηνείας. 

Με την ολοκλήρωση όμως της θεατρικής παράστασης, οι «Μπαμπάδες με Ρούμι» πείνασαν... Και πείνασαν πάρα πολύ... Έψαχναν έναν γευστικό προορισμό στο κέντρο της Βέροιας, προκειμένου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να απολαύσουν μια παγωμένη μπύρα. Και τι καλύτερο από το... «Το κάτι Άλλο» στην Μητροπόλεως.


Όσοι περαστικοί πέρασαν το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουλίου από την Μητροπόλεως, είδαν πασίγνωστους ηθοποιούς με μεγάλη πορεία στην τηλεόραση και στο θέατρο να τρώνε γύρους απ' όλα. Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι ακομπλεξάριστοι και χαμογελαστοί έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. 


Στη φωτογραφία βλέπετε την Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Χρήστο Γκολφινόπουλο. Η πρωταγωνίστρια της παράστασης ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία δήλωσε για το προσωπικό του μαγαζιού πως είναι οι καλύτεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ