Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου»: Υπεγράφη το πρωτόκολλο συνεργασίας των Επιμελητηρίων Καβάλας-Ημαθίας-Κορίνθου

Τα Επιμελητήρια Καβάλας, Κορίνθου και Ημαθίας υπέγραψαν το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου ένα πρωτόκολλο συνεργασίας, εστιάζοντας στην ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος που αφορά τα βήματα του Απόστολου Παύλου.

Αυτή η συνεργασία έχει ως κύριο στόχο να ενισχύσει την τουριστική κίνηση και να αναδείξει τη θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά των περιοχών αυτών, οι οποίες έχουν ιστορική σημασία λόγω της παρουσίας του Απόστολου Παύλου κατά την πορεία του για τη διάδοση του Χριστιανισμού.

Ανάδειξη των Ιστορικών Σημείων:

Καβάλα: Η πόλη φιλοξενεί το σημείο όπου αποβιβάστηκε ο Απόστολος Παύλος κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Ευρώπη.

Κόρινθος: Στην αρχαία Κόρινθο, ο Απόστολος Παύλος έζησε και δίδαξε για αρκετό καιρό, καθιστώντας την πόλη αυτή σημαντικό κέντρο για τον Χριστιανισμό.

Ημαθία: Περιλαμβάνει τη Βέροια, όπου ο Παύλος κήρυξε και δημιούργησε μια από τις πρώτες χριστιανικές κοινότητες στην Ελλάδα.

Το πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στα Επιμελητήρια Καβάλας, Κορίνθου και Ημαθίας είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι τρεις περιοχές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία και τον πολιτισμό.

Δείτε το video του enanews.gr:

3 σχόλια:

  1. Τώρα έχουμε εκλογές
    Ξεκινάει η ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα κοντά στον μικρό επαγγελματία το επιμελητηριο, ακόμη και αυτές τις ημέρες που τον έχει τσακίσει η υπερφολογηση, τα ψηλά μισθολογικα κόστη, η αύξηση λογαριασμων ενέργειας και των τιμών πρώτων υλων.
    Ο Απόστολος Παύλος θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα στο ρεπορτάζ γράφει το εξής : "Ημαθία περιλαμβάνει τη Βέροια όπου ο Παύλος κήρυξε..... ποιος Παύλος;;;!!! τι εκφράσεις είναι αυτές. Είναι ο Απόστολος Παύλος , ο Απόστολος των Εθνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ