Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα τραγούδια του έρωτα ταξίδεψε τους Βεροιώτες ο Χατζηγιάννης

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι θερινές εκδηλώσεις στο Άλσος

Τη μαγεία της μουσικής του Μιχάλη Χατζηγιάννη βίωσαν από κοντά οι κάτοικοι της Βέροιας, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου στο κατάμεστο Θέατρο Άλσος. 

Οι κερκίδες γέμισαν από νωρίς με πλήθος κόσμου, ανυπόμονο να απολαύσει τις μοναδικές μελωδίες και τους αγαπημένους στίχους που έχει χαρίσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην ελληνική μουσική σκηνή.


Από την πρώτη κιόλας νότα, το κοινό παρασύρθηκε σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα. Ο γοητευτικός καλλιτέχνης, με τη χαρακτηριστική του φωνή και την ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. 

Τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα και την αγάπη, τραγούδια που έχουν σημαδέψει σημαντικές στιγμές της ζωής του κοινού, αντήχησαν στο θέατρο και προκάλεσαν συγκίνηση και ενθουσιασμό.


Οι αγαπημένοι του ύμνοι όπως "Χέρια Ψηλά", "Δεν Φεύγω", "Είσαι Εδώ" και πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες, ακούστηκαν δυνατά και καθαρά, με τον κόσμο να τραγουδάει μαζί του κάθε λέξη. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενέργεια και πάθος, καθώς οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να χειροκροτούν σε κάθε ερμηνεία.


Οι στιγμές που δημιουργήθηκαν ήταν μοναδικές και ανεπανάληπτες. Οι θαυμαστές, κάθε ηλικίας, έδειξαν την αγάπη τους και την εκτίμησή τους στον καλλιτέχνη με κάθε δυνατό τρόπο, φωνάζοντας το όνομά του και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την ξεχωριστή αυτή βραδιά. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανταπέδωσε αυτήν την αγάπη, ευχαριστώντας θερμά το κοινό της Βέροιας για την υποδοχή και την υποστήριξή τους.

Η βραδιά αυτή στο Θέατρο Άλσος θα μείνει αξέχαστη για όλους όσους είχαν την τύχη να την ζήσουν από κοντά. Ο λατρεμένος τραγουδιστής απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας, αφήνοντας το κοινό της Βέροιας μαγεμένο και πλήρως ικανοποιημένο από την εμπειρία αυτή.

4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ