Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκηνές... «Φαρ Ουέστ» στη Ραχιά - Κουκουλοφόροι γκρέμισαν με ΙΧ περίφραξη σπιτιού για να σηκώσουν χρηματοκιβώτιο!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι - Φώναζαν και κόρναραν για να τους διώξουν!


Απίστευτες σκηνές, που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από μια καλογυρισμένη ταινία δράσης, εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τρίτη 23/7 στη Ραχιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν Τρίτη πρωί, περίπου 10:00, όταν μπροστά στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία της Βέροιας, «έσκασαν» τύποι με full face μέσα σε αυτοκίνητο προκειμένου να σηκώσουν από το σπίτι το χρηματοκιβώτιο.

Οι κουκουλοφόροι χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο ως... πολιορκητικό κριό με το οποίο γκρέμισαν την περίφραξη και μπούκαραν με λοστούς μέσα στο σπίτι. Η όλη φάση εκτυλισσόταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων της Ραχιάς, οι οποίοι, αφού κάλεσαν την αστυνομία, προσπαθούσαν να διώξουν τους κακοποιούς φωνάζοντας και άλλοι περνώντας έξω από το σπίτι με τα αυτοκίνητά τους και κορνάροντας.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες τελικά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και υποχρεώθηκαν σε... άτακτη υποχώρηση αφού τα βρήκαν «σκούρα» με το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του veriotis.gr, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν ήταν κλεμμένο από Θεσσαλονίκη και μετά την -ευτυχώς- αποτυχημένη τους επιχείρηση, το έριξαν στον Αλιάκμονα. Ένα όχημα έχει βρεθεί όντως βυθισμένο στα νερά του Αλιάκμονα, με την Ασφάλεια Βέροιας που έχει αναλάβει την υπόθεση, να μην το έχει συνδέσει ωστόσο -ακόμα τουλάχιστον- με την διάρρηξη και απόπειρα κλοπής από το σπίτι στη Ραχιά.

19 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα της αυξημένης εγκληματικοτητας το 2024,δεν οφείλεται στην αστυνόμευση αλλά στην δικαιοσύνη, όλο τους ίδιους πιάνουνε.

    Σε μια σωστά οργανωμένη κοινωνία δε θα υπήρχαν επαγγελματίες κλέφτες.
    Ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να τους πυροβολήσουν με τις καραμπίνες και όχι να τους κορνάρουν. Όταν υπάρχει ατιμωρησία οι εγκληματίες αποθρασυνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που δεν συνέβη στο Σελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ελλαδα δεν εχει κρατος επισημο. καποιες διαδικασιες εχει που σε κανουν να νομιζεις οτι υπαρχει κρατος. ομως ποιος νοιαζεται πλεον σε αυτη την χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι γνωστη αδικημένη κοινωνικη ομαδα θα ειναι πισω και απο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρτε τα όπλα και στον αέρα βαρατε, κρίμα και έχει τόσους κυνηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΟΡΟΥΣΑΝ full face ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από πότε έχουμε να δούμε περίπολο σε αυτά τα χωριά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προλαβαίνουν. Μερα νύχτα εχουν εγνοια να κοβουν κλίσεις στάθμευσης στη Βέροια. Παράγουν έργο και στέλνουν τα στατιστικά στο Υπουργείο και τα έσοδα στο Δήμο. Για την ασφάλεια του κόσμου ποιος νοιάζεται ; Εδώ δεν νοιάζεται ο Κουλης, ο οποίος τους παίρνει τους ψήφους απο τους χωριάτες.

      Διαγραφή
    2. Καλά, εσύ την θες την κληση σου ,που δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος. Και τους ληστές η τροχαία θα τους συλλάβει, ασχετε;

      Διαγραφή
  9. Να μπουν υποχρεωτικά κάμερες ασφαλείας στις εισόδους κάθε κοινοτητας. Όταν γίνει το κανό μετά όλοι ψάχνουν να βρουν υλικό για να τους βοηθήσει να βρουν τους δράστες. Όσοι λένε ότι είναι προσωπικά δεδομένα να βρουν την λύση μόνοι τους σε τέτοιες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ασφάλεια έπρεπε να αποκλείσει γρήγορα τις ελάχιστες εξόδους του χωριού προς βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ και δεκαετίες δεν έχετε μάθει να ψηφίζετε.
    Για αυτό και φτάσατε εδώ.
    Τα χειρότερα έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εί μαστε ότι ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας το λεω ειναι Ρομα απο αλλες πολεις. Ειδα σημερα 4 Ρομα απο Αθηνα να ερχονται Αλεξανδρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ