Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύμφωνο συμβίωσης... ετεροφυλόφιλων αυτή τη φορά στη Βέροια

Μεταξύ Ε
λληνοαμερικανού και Αμερικανομεξικάνας
Το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου στο συμβολαιογραφείο της Μπέσυς Αχτσή στη Βέροια, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή «συμφώνου συμβίωσης» μεταξύ ενός ετεροφυλόφιλου ζευγαριού, πελατών του γνωστού δικηγόρου Θεσσαλονίκης Θάνου Καρατσιώλη, με καταγωγή από τη Βέροια.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το «σύμφωνο συμβίωσης» μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών έχει τεθεί σε ισχύ στην ελληνική έννομη τάξη από το 2008, ενώ από το 2015 ισχύει και για ομοφυλόφιλα ζευγάρια…


Εντυπωσιακό στοιχείο αποτελεί το γεγονός, ότι ο «γαμπρός» είναι ελληνοαμερικάνος ενώ η «συμβία» του είναι αμερικανομεξικάνα και αποφάσισαν να ενώσουν τις καρδιές τους, μέσω αυτού του μοντέρνου τρόπου πολιτειακής αναγνώρισης συμβίωσης, προκειμένου να παραμείνουν στην Ελλάδα ως μόνιμοι κάτοικοι και να αντιμετωπίζονται από την ελληνική έννομη τάξη ως καθόλα νόμιμο ζευγάρι.


Τόσο ο Θάνος Καρατσιώλης όσο και η Βασιλική Αχτσή έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες «σύμφωνα συμβίωσης» για τους πελάτες τους, πολλά εκ των οποίων, ειδικά τα τελευταία χρόνια, σχετίζονται με ομοφυλόφιλα ζευγάρια!


Ας ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον σε όλων των ειδών τα ζευγάρια!

6 σχόλια:

  1. Πολύ σημαντική είδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά λες, όλοι προτιμούμε τα βαφτίσια του 2ου παιδιού του Μάκη από το Ρουμλούκι με τα υπέροχα φορέματα της μητέρας της κουμπαρας, το κουστούμι του πατέρα

      Διαγραφή
    2. Κόκορας στα Μέγαρα4 Ιουλίου 2024 στις 11:56 μ.μ.

      Από εδώ και πέρα, οι ενώσεις ετεροφιλόφιλων, λόγω της σπανιότητας, θα είναι πρώτη είδηση....

      Διαγραφή
  2. Κόκορας στα Μέγαρα4 Ιουλίου 2024 στις 11:52 μ.μ.

    Ωραία.. και τώρα παιδιά, κάντε και ένα θρησκευτικό γάμο σε ένα εξωκκλήσι, με έναν καλόψυχο ιερέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιο γεγονός πρωτοφανές στην πόλη μας, δεν ξέρω αν μπορώ να το διαχειριστώ! Δύο άνθρωποι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης! Ευτυχώς που είχα πρόχειρα τα ζάναξ!
    (Πότε θα μάθουμε, ρε παιδιά, να δίνουμε βάση σε πράγματα που όντως παρουσιάζουν ουσιαστικό ενδιαφέρον; Η ένωση δύο ανθρώπων οποιουδήποτε φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε και σύντομα η ώρα η καλή με ένα γάμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ