Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταδίωξη για ναρκωτικά στον Περιφερειακό της Βέροιας - Πέταξαν τσαντάκια με κόκα και χασίς από το αυτοκίνητο


Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον Περιφερειακό της Βέροιας, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμα σε όχημα προκειμένου να το ελέγξουν.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 42 και 34 ετών, με τον οδηγό του οχήματος στη θέα των αστυνομικών να πατάει γκάζι για να διαφύγουν. Αμέσως οι Αστυνομικοί τους ακολούθησαν, με τον συνοδηγό να πετάει από το παράθυρο 2 τσαντάκια με ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας κατάφεραν άμεσα να τους συλλάβουν και να κατασχέσουν τα τσαντάκια αλλά και το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Τα τσαντάκια περιείχαν 10 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 11,21 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 3,18 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ