Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια παραλία; Έκαναν «camping» σε χασισοφυτεία στα ορεινά της Κοζάνης!


Στην σύλληψη τριών Αλβανών, δύο 29χρονων και ενός 40χρονου, προχώρησαν την Παρασκευή 26/7 οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας.

Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν σε δύσβατη δασική ορεινή περιοχή της Κοζάνης να διατηρούν οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. Συγκεκριμένα, καλλιεργούσαν 958 δενδρύλλια ύψους από 50 έως 100 εκατοστών, ενώ, προκειμένου να την προσέχουν έστησαν... αντίσκηνα!




Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Βεγορίτιδας, εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε δασική ορεινή περιοχή της Κοζάνης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (26 Ιουλίου 2024) το πρωί 3 αλλοδαποί άνδρες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι 3 προαναφερόμενοι άνδρες και διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε δύσβατη και δυσπρόσιτη δασική ορεινή περιοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 958 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 50 έως 100 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Επίσης κατασχέθηκαν 3 σκηνές κατασκήνωσης, εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης (σκαπτικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος, λιπάσματα κ.α.) και 4 κινητά τηλέφωνα.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:


7 σχόλια:

  1. Το νου σας μην παρουν φωτιά τα βουνά.
    Θα μαστουρωσουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικά σε 20 μέρες το πολύ θα τους βγάλουν έξω για να ξανά πιάσουν δράση και πάλι απ την αρχή!!! Διασκεδαστική δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά και πρόσεχε εσύ να μην διώξεις καμία γάτα ή σκύλο απο το τραπέζι που τρως στην ταβέρνα διότι έχει φυλακή μέσα όχι αναβολές και μ@λ@κί..

      Διαγραφή
  3. Από πέρσι σας είπα ότι οι παραγωγοί ναρκωτικών είναι Αλβανοί. Θα υπάρξουν κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια ναρκωτικά μιλάς; Βασικά σε ποια εποχή ζεις;
      Θέλω να δω πού θα κρυφτείς όταν γίνει νόμιμο. θα κατέβεις στους δρόμους να διαμαρτυρηθείς; χαχαχα
      Εμείς οι Έλληνες οι τίμιοι, πανάθεμά μας.

      Διαγραφή
    2. καταστρεφουν ανθρωπους τα ναρκωτικα. Ηδη σουταρα καποιες φιλες μου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ