Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Βέροιας: Εντόπισαν πάνω από 22 κιλά ηρωΐνης κρυμμένα σε παιδικό κρεβάτι

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι Αστυνομικοί της Ημαθίας, με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ηρωΐνης και την σύλληψη του διακινητή.

Συγκεκριμένα, στη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2024, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, εντόπισαν στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στον κόμβο του Κλειδίου, ένα όχημα το οποίο οδηγούσε 30χρονος Αλβανός, με το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 22 κιλών και 872 γραμμαρίων, που ήταν καλά κρυμμένες μέσα σε ειδική κρύπτη σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι, το οποίο μετέφερε ο 30χρονος στο πορτ μπαγκάζ. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ