Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια αποχαιρετάει τον Θεόδωρο Πολυχρονιάδη


Με θλίψη πληροφορήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2024 η τοπική κοινωνία της Βέροιας την είδηση του θανάτου του γιατρού και ανθρώπου του πολιτισμού Θεόδωρου Πολυχρονιάδη

Πολλά είναι και τα συλλυπητήρια μηνύματα συλλόγων και ανθρώπων που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν μέσα από τις πολυάριθμες δραστηριότητές του.

Τουριστικός Όμιλος Βέροιας




Αποχαιρετούμε σήμερα με συγκίνηση τον γιατρό Θεόδωρο Πολυχρονιάδη, ιδρυτικό μέλος, πρωτεργάτης της επανίδρυσης του ΤΟΒ! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του...
Σ' ευχαριστούμε για τη συμβολή σου στον ΤΟΒ γιατρέ μας!

ΚΕΠΑ

Η Βέροια αποχαιρετά έναν ακούραστο ανιδιοτελή, Άνθρωπο και Πολίτη, τον ιατρό Θεόδωρο Πολυχρονιάδη. Έναν ευγενικό, αισιόδοξο, ανήσυχο, μαχητικό, ευρηματικό συμπολίτη που ήταν από τους πρωτεργάτες σε Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς φορείς. Με την συμμετοχή και τη δράση του συνέβαλε ουσιαστικά στην άνθιση του πολιτισμού στον τόπο μας. Και έδειξε αυτόν τον δρόμο της αγνής προσφοράς σε πολλούς νεότερους! Η πόλη πενθεί! 
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, από το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της ΚΕΠΑ. 

Ο Πρόεδρος
Κώστας Ρίζος

Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του αγαπητού μας Θεόδωρου Πολυχρονιάδη. Ο Θεόδωρος υπήρξε μια εξαιρετική προσωπικότητα, πρότυπο ενεργού πολίτη, και ο πρωτεργάτης της αναβίωσης του Ομίλου μας το 2007. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του αλλά και ως μέλος του Δ.Σ., μας ενέπνευσε όλους με το πάθος, την αφοσίωση και την αγάπη του για τον πολιτισμό.

Ο Θεόδωρος δεν ήταν απλά ένας πρόεδρος. Ήταν οραματιστής, καθοδηγητής και φίλος. Η συμβολή του στον Όμιλο μας και η κληρονομιά του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην καρδιά και τη μνήμη μας. Χάρη στις προσπάθειές του, ο Όμιλος γνώρισε μια νέα άνθηση, φέρνοντας κοντά ανθρώπους με κοινή αγάπη για το θέατρο και τις τέχνες.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους και σε όσους από εμάς είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του. Η μνήμη του θα μας συντροφεύει πάντα και θα αποτελεί φάρο έμπνευσης για όλους μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
τα παλιά και νέα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας

2 σχόλια:

  1. Να θυμίσω επίσης ότι πρωτοστάτησε στον αγώνα για να γκρεμιστεί το αυθαίρετο προσκτισμα της Παλιάς Μητρόπολης... Κρίμα που δεν προλάβει να δει αποτέλεσμα στις προσπάθειες του. Ελπίζω η Κίνηση Πολιτών να τον δικαιώσει, έστω και μετά θάνατον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπηρξε μοναδικός και ακούραστος εργάτης της κοινωνικής προσφοράς.Μεγαλη απωλεια ο θανατος του.Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ