Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πριν πετάξεις, σκέψου!

Στην περιοχή της Παλιάς Μητρόπολης στο κέντρο της Βέροιας, δίπλα από κάδους απορριμμάτων, βρέθηκαν μερικά ζευγάρια παπούτσια μικρών παιδιών. Μπορεί για κάποιον να είναι πλέον άχρηστα, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που τα χρειάζονται. 

Όπως για παράδειγμα η Δομή Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα, όπου υπάρχουν δεκάδες παιδάκια που αναζητούν είδη ρουχισμού και υποδημάτων. Πάνω από 100 παιδάκια ζούνε μόνιμα στο κάμπ, ενώ υπάρχουν και πολλές έγκυες. 

Γι' αυτό καλό θα ήταν πριν πετάξουμε κάτι, να σκεφτούμε μήπως για είναι χρήσιμο για κάποιους άλλους συναθρώπους μας.

4 σχόλια:

  1. Όχι,σε όλη την πόλη υπάρχουν καθημερινά πεταμένες έξω από τους κάδους σακούλες με ρούχα και εννοείται οτι αυτά τα ρούχα κάθε πρωι πετιούνται μεσ'τα απορριμματοφόρα και αντιμετοπιζονται σαν σκουπίδια. Λογικά, κανείς μας δεν έχει παρατηρήσει τους μπλε και μοβ κάδους ανακύκλωσης ρούχων που υπάρχουν σε πάρα πολλά σημεία της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν μωβ και μπλε κάδοι για ρούχα;

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΗΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ..ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΕΤΑΛΕΥΣΗ..ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!😢😢😢

      Διαγραφή
  2. Αυτά δεν είναι σακούλες πολιτών είναι ότι περισσεύει κ δεν κάνει από αυτούς που τα παίρνουν απο συλλογους δήθεν έχουν ανάγκη άπληστοι •••••

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ