Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόλος έλξης η Νάουσα για τους λάτρεις της κολύμβησης

Τι δήλωσε ο Αρχιπροπονητής της κολυμβητικής ακαδημίας Βασίλης Λαζαρίδης 

Πόλος έλξης για την κλασική κολύμβηση αποτελεί τα τελευταία χρόνια η Νάουσα. Η πανέμορφη πόλη της Ημαθίας πρωταγωνιστεί. Σ' ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στο άλσος του Αγίου Νικολάου, λειτουργεί ένα κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων, με οκτώ διαδρομές, κλειστό, που βρίσκεται ενεργό σε ετήσια βάση.  Εκεί ο σύλλογος του πρωταγωνιστεί είναι η κολυμβητική ακαδημία της Νάουσας (ΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ), που βρίσκεται σε δράση για 13 ολόκληρα χρόνια.

Αρχιπροπονητής του συλλόγου είναι ο Βασίλης Λαζαρίδης, ο οποίος μιλώντας στο pisina.net, είπε: "Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, όπως αυτό του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα, με ένα κλειστό κολυμβητήριο 50 μέτρων που λειτουργεί σε ετήσια βάση, χειμώνα – καλοκαίρι, με θερμοκρασία νερού καθημερινά 26.7 °C, λειτουργούμε ιδανικά. 

Διαθέτουμε σήμερα πάνω από 300 αθλητές – αθλήτριες και αποτελούμε πόλο έλξης για όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ημαθίας και της Πέλλας. Έχουμε δείξει ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης. Η δουλειά που κάνουμε είναι ποιοτική και αυτό φαίνεται παντού. Υπάρχει μία άνθηση.

Τα χρόνια που προηγήθηκαν έχουμε αναδείξει πολλά παιδιά τα οποία έχουν ακολουθήσει εθνικές αποστολές στο εξωτερικό, είναι πανελληνιονίκες και ακολουθούν προετοιμασίες εθνικών ομάδων.

Φέτος, στην πρώτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, το 90% των παιδιών μας προκρίθηκαν για την τελική φάση και βρίσκονται σήμερα στο ΟΑΚΑ. Έχουμε ως στόχο διακρίσεις και μετάλλια σ’ αυτήν την μεγάλη διοργάνωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ