Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια μπάνια του λαού; Άρχισαν τα τηλέφωνα και οι... πιέσεις στους Πασοκτσήδες της Ημαθίας

Παρά την υπερβολική ζέστη, στην Ημαθία, το πολιτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει «κόκκινο» καθώς οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ πλησιάζουν. 

Τα μέλη και οι φίλοι της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας δέχονται συνεχώς τηλεφωνήματα και «πιέσεις» από τα επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων που ζητούν στήριξη. Η μάχη για την προεδρία του κόμματος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπη, με την ένταση και τον ενθουσιασμό να κυριαρχούν στους κόλπους του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το veriotis.gr, στην Ημαθία θα στηθούν κάλπες και στους τρεις δήμους: Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πάνω από εκλογικά κέντρα θα στηθούν στην ευρύτερη περιοχή. 

Τα επιτελεία των υποψηφίων εργάζονται εντατικά για να κερδίσουν την υποστήριξη των ψηφοφόρων, και η προεκλογική δραστηριότητα είναι έντονη. Στη Βέροια, αναμένεται να επισκεφθούν αρκετοί υποψήφιοι, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τα τοπικά στελέχη και θα δώσουν προεκλογικές ομιλίες, προσπαθώντας να πείσουν τους αναποφάσιστους και να ενισχύσουν τη βάση υποστηρικτών τους.

Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, καθώς θα καθορίσουν τη νέα ηγεσία που θα οδηγήσει το κόμμα στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι μια ευκαιρία για τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να εκφράσουν την προτίμησή τους και να συμβάλουν στη διαμόρφωση της πολιτικής κατεύθυνσης του ΠΑΣΟΚ.

Η προεκλογική περίοδος είναι μια περίοδος εντατικών διαβουλεύσεων και στρατηγικών κινήσεων από όλους τους υποψηφίους. Καθώς πλησιάζει η ημέρα της ψηφοφορίας, η αγωνία και ο ενθουσιασμός αυξάνονται. Η συμμετοχή των μελών στις εκλογές θα είναι καθοριστική για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του κόμματος και την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

22 σχόλια:

  1. To θέμα είναι τι γραμμή θα δώσουν οι πολιτευτές που πήραν πολλούς σταυρους. Τσαμήτρος Αποστόλου και Γκιόνογλου (Αλεξάνδρεια). Εκεί θα παιχτεί το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς λάθος να πιστεύεις ότι έχουν τόσο μεγάλη δύναμη ,ώστε να δίνουν και γραμμή !!!
      Ευχαριστώ να λένε που έμεινε κόσμος στο ΠΑΣΟΚ και τους ψήφισε.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ

      Διαγραφή
    3. Τι επιρροή να έχουν ούτε 3000 σταυρούς δεν πήραν αυτοί …αλλά έχε χάρη που έχει μικρύνει το κόμμα και κρίνετε μεταξύ συγγενών και συμφερόντων

      Διαγραφή
  2. Φιλαράκι μην ξεχνάς και τον γραμματέα, έχει πολύ δύναμη στη Νάουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ....

    ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

    ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΧΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα είσαι όργανο του Κλάους Σβαμπ....

      Διαγραφή
  4. Πρώτη Κυριακή θα νικήσει ο Ανδρουλάκης και δεύτερη Κυριακή ο Δούκας γιατί όλοι οι άλλοι θα πανε μαζί του. το έχουμε δει πολλές φορές το έργο. Εδώ στην Ημαθία είναι πολλοί με τον Ανδρουλάκη γιατί ο Δούκας δεν έχει πυρήνες. Όποιος είναι έξυπνος θα κάνει από τώρα τα deal του με τον επόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Διαμαντοπούλου καλά θα πάει στη Βέροια γιατί έχει πολλούς Κοζανίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτήν πως να στηρίξουν , αφού πολέμησε το 2012 τους αναπληρωτές με την κατάργηση της προϋπηρεσίας , δεν ξεχνιούνται αυτά , για αυτό από τότε δεν στηρίζω το πασοκ ....

      Διαγραφή
  6. εγω λεω ολοι η αγροτια θα ψηφισει ανδουλακη και υψηλη κοινωνια δουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πάει να ψηφίσει και ο Τόλκας; Ήρεμα ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδιάφοροι όλοι τους. Δεν καταλάβανε ότι σέρνεται το ....κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Deep state και το WEF του Νταβός, δίνουν τή σκυτάλη από τον Κυριάκο στους επόμενους που είναι και αυτοί δικά τους παιδιά (μέλη) του Νταβός.. για να τρέξουν μερικά χιλιόμετρα και αυτοί μέχρι να τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι είναι ίδιοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και τού ΣΥΡΙΖΑ είναι όλοι μέλη της ίδιας οργάνωσης που ίδρυσε ο Κλάους Σβαμπ !!! Οπότε δεν πάμε να ψηφίσουμε γιατί μας κάνουν συναυτουργους στις λαβοματιες ενάντια στην πατρίδα μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέρω, άμα δεν είναι ο Δούκας πρώτος, θά πούνε ότι χάλασαν τά κομπιούτερ όπως τότε με τον Κυριάκο, και θα δώσουν αναβολή επ' αόριστον μέχρι να... γυρίσουν το παιχνίδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άννα Διαμαντοπούλου... Μόνο αυτή μπορεί να λεηλατηση τον Μητσοτάκη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σημίτης έκανε το ΠΑΣΟΚ ρδέλο.
    Σημιτοφατσες ΌΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΄΄Ολοι οι νδ στη Βέροια θέλουν Διαμαντοπούλου για να συγκυβερνήσει με Κούλη. Ταλαίπωρε λαέ, τι σου ετοιμάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες και ο Ανδρουλακης δεν θα τρέξει να συγκυβερνήσει…το όνειρο του αυτό είναι απλά δεν του έκατσε στις τελευταίες εκλογές

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ