Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και Βεροιώτες συμμετείχαν στο EuroPride 2024 - Πάνω από 15.000 «βούλιαξαν» τη Θεσσαλονίκη

Πάνω από 15.000 άτομα συμμετείχαν στην πολύχρωμη παρέλαση υπερηφάνειας με κεντρικό σύνθημα «Persevere Progress Prosper»

(Επιμονή Πρόοδος Ευημερία) που αποτέλεσε την κορύφωση του EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 29/6.

Πλήθος κόσμου από διάφορες χώρες και με αφετηρία το πάρκο της ΧΑΝΘ, κινήθηκαν στη μεγάλη, πολύχρωμη πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στον Λευκό Πύργο, ο οποίος φωτίστηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Στη συνέχεια, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πολύχρωμη παρέλαση ελευθερίας και υπερηφάνειας συμμετείχαν και αρκετοί Βεροιώτες, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για να προασπίσουν τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς ανέβασαν στα social media εικόνες και video,

29 προσαγωγές

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι προσαγωγές ατόμων, καθώς οι Αρχές, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας του Σαββάτου (29/06), προχώρησαν σε 29 προσαγωγές.

Δείτε φωτογραφίες:











27 σχόλια:

  1. Τέτοια βλέπουν οι Τούρκοι και σταμάτησαν τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ηθελαν να θεωρουντε νορμαλ ατομα δεν θα εφτιαχναν παρελαση αυτοι ειναι που προκαλουν εμεις γιατι δεν κανουμε παρελαση αρα ειναι προκλητικη και ανωμαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά πολλοί είναι αλλά σκόρπιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που εκπροσωπήθηκε η πόλη σε αυτή τη μεγάλη γιορτή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ! Και πολύ περήφανος που η Θεσσαλονίκη και η χώρα εν γένει φιλοξένησαν αυτόν τον ευρωπαϊκό θεσμό ! Καλά τα σχόλια αναμενόμενα αλλά είπαμε όσοι τα κάνουν είναι και κάποιας ηλικίας και σιγά σιγά μας αφήνουν ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι να μαφηνετε σιγά σιγά έχεις...ούτως η άλλως μηδενική προσφορά σας στην κοινωνία....

      Διαγραφή
    2. Κιμ πατα το κουμπι να τελειωνουμε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1 Ιουλίου 2024 στις 7:54 μ.μ.

      Η δική σας προσφορά είναι μηδενική. Λόγω της αμορφωσιας σας. Αλλά όπως είπα όσο ανεβαίνει το μορφωτικό επίπεδο θα εκλειψετε ευτυχώς. Και πολύ καιρό κράτησε το μίσος σας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1 Ιουλίου 2024 στις 8:09 μ.μ.

      Λέω να στείλουμε εσένα σε Ρωσιες και Βόρειες Κορεες να τελειώνουμε με εσάς. Βαρέθηκαμε.

      Διαγραφή
  5. στον φιλο 7:47μμ, Φιλαρακο μου αληθεια σου λεω σαν 20αρης, οτι βλεπεις για ποσοστα και συμφωνουν με pride κλπ ειναι μπουρδες. Οσοι κυκλοι ξερω ειναι κατα αυτης της παρανοιας, της ανωμαλιας, της ψυχασθενειας, της υποβαθμισης της πυρηνικης οικογενειας. Και περα απ αυτο αφηνω τα νουμερα των τελευταιων εκλογων να μιλησουν για να μην λεω πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ότι υπάρχουν και νέοι ακροδεξιοί το ξέρουμε καλό μου δεν μας λες κάτι καινούργιο. Αλλά ποσοστιαία είστε λιγότεροι οι ομοφοβικοί αμόρφωτοι σε σχέση με τους allies.

      Προφανώς και κινείσαι σε νεοναζιστικούς κύκλους με άτομα που πάσχουν από την ψυχική ασθένεια της ομοφοβίας - το μόνο που αποτελεί παράνοια και ανωμαλία- οπότε τέτοια ακους. Όσο για την πυρηνική οικογένεια χεστηκαμε, η οικογένεια έχει πολλές και υπέροχες μορφές. Και όλες αξίζουν προστασία.

      Πήγαινε σε έναν ψυχίατρο και επιμορφωσου είναι η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω. Αλλιώς θα περάσεις δύσκολα σε μια συμπεριλιπτικη προοδευτική κοινωνία.

      ΥΓ για τα νούμερα των εκλογών τι ; 3 ακροδεξιά κόμματα ούτε 15 % δεν πήραν μαζί παρά την απίστευτη ομοφοβία και μίσος που ξερασαν. Περαστικά.

      Διαγραφή
    2. Α επίσης δεν είμαι φίλος σου. Είσαι εχθρός της ανθρωπότητας, της λογικής, της μόρφωσης, της προόδου και επομένως και δικός μου.

      Διαγραφή
    3. Δλδ ρε κοπελιά επειδή ειμαστε υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας, είμαστε νεοναζί;

      Διαγραφή
    4. Από τη στιγμή που δηλώνεις υπέρ μιας περιορισμένης μορφής οικογένειας άρα κατά των δικαιωμάτων των υπολοίπων μορφών οικογένειας που είναι εξίσου σημαντικές ναι είσαι νεοναζί ανώνυμε 11:10 μ.μ. Καμία άλλη απορία ;

      ΥΓ νέος εδώ που λόγω του σκοταδισμού που επικρατεί στη Βέροια έφυγε για άλλα μέρη όπου όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως ισότιμοι. Περαστικά σας σκοταδιστές.

      Διαγραφή
    5. Το ακούσαμε κ αυτό. Ενώ εσείς που θέλετε να επιβάλετε αυτά τα πράγματα με έτσι θέλω, είστε απόλυτα δημοκράτες. Ανώνυμε φιλη

      Διαγραφή
  6. Καρναβαλια απο τα λιντλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μη τα πειράζετε τα... ΛΟΑΤΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασα ότι έχουν γραφτεί παραπάνω και με λύπη διαπιστώνω οτι τελικά πάντα σε αυτήν την πόλη υπήρχαν πουσ@@@ες και πουτ@@ες στην Ψυχή πρώτα και στο Σώμα κατά δεύτερον που υπερισχύουν όλα αυτά τα χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι τους χαρακτηριζεις με αυτες τις λεξεις;;; μηπως τελικα οντως υπαρχει καποια βαθύτερη έννοια στις λεξεις - ιδιοτητες αυτες;;;;

      Διαγραφή
  9. εν γενεί αποτυχαμε στο θεμα του ερωτα. λοατκι και κανονικοι με ακουρδιστα οργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τοσοι πολλοι τεμπεραραδες υπαρχουν στην θεσσαλονικη? Για κοψτε τους το επιδομα ανεργιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον /τους "μορφωνένους" και προοδευτικούς εδω μέσα. Η απέραντη εγωπάθεια, ψυχιατρικής μορφής, σας κάνει να νομίζετε οτι όλοι πρέπει να ασχολούνται με τις οπές σας. Ασχολείθστε και εδω στη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνεχίζω. Ασχολείστε με τις οπές σας και μόνον, γιατί αυτό έχετε σε απόλυτη προτεραιότητα και μόνον αυτό, σε μια πόλη και μια κοινωνία, σε βαθιά παρακμή. Έχετε το δικαίωμα, και αύριο ο γιος μου, να επιλέξετε τον τρόπο που θα σας χαλαρώνουν οι οπές σας. Κανείς δεν σας αφαίρεσε το δικαίωμα αυτό. Το να το διαφημίζετε όμως και μάλιστα να είστε και περήφανοι, πάει αλλού. Η φύση, επέλεξε την διαιώνιση των ειδών, με αρσενικό και θηλυκό. Όλα τα υπόλοιπα, είναι κάποια λαθάκια της φύσης αναλογικά μέσα στο πρόγραμμα και αυτά. Η ανοησία πάει σύννεφο και απο το εξής. Εάν δεν υπήρχε η κανονικότητα των γονέων σας και των άλλων γονέων, δεν θα μιλούσες και ούτε θα έβρισκες έτερους για να δώσουν χαρά στα σκέλια σας. Νομικά, έχετε ή θα έπρεπε, να έχετε όλα τα δικαιώματα που έχουν και οι υπόλοιποι ως ζευγάρια. Ομως, μακρυά απο υιοθεσίες. Μακρυά απο τα παιδιά. Θέλετε να επιβάλετε με την βία, μια άλλη, παρα φύσιν κανονικότητα. Είστε τόσο εμονικοί, που δεν επιτρέπετε σε κανέναν να έχει μια οποιαδήποτε άλλη άποψη. Αυτό ακριβώς είναι και ο φασισμός. Να βαφτίζεις με ύβρεις, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας στο ένα και μοναδικό που σας απασχολεί. Τις οπές σας. Δεν είμαστε εχθροί σας. Εσείς μας βαφτίζετε έτσι. Εύχομαι, να συνεχίσει η φύση να αναπαράγεται όπως ξέρει για να έχετε την ευκαιρία να βρίσκετε και εσείς χαρά. Ο φασισμός σας δεν θα περάσει. Διασκεδάστε όπου θέλετε, όπως θέλετε, με όποιον θέλετε. Εμείς, πλάκα κάνουμε κάποιες φορές μαζί σας. όπως εσείς με τον Ταμπάκη. Εκτός και αν ο Ταμπάκης είναι το φυσιολογικό και οχι το στραβό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Πατρινό καρναβάλι για πάντα,έλα να δεις τι θα πει Πατρινό...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ