Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πίσω από μία πετυχημένη εκδήλωση, κρύβονται οι εθελοντές!

Ήταν μια από τις κορυφαίες και πιο οργανωμένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν φέτος στον δήμο Βέροιας. Το βράδυ του Σαββάτου, 20 Ιουλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αιγές» διοργάνωσε τον ετήσιο καλοκαιρινό χορό του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ελεύθερου δημοτικού πάρκιγνκ της Βεργίνας.


Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr) και αυτό πιστώνεται τόσο στις προσπάθειες της δραστήριας Προέδρου του Συλλόγου, Ευδοξίας Μανωλοπούλου, όσο και στους εθελοντές που έδωσαν και την ψυχή τους για να βοηθήσουν στην άρτια οργάνωση και στην εξυπηρέτηση του κόσμου. 



Άλλοι έπιασαν στασίδι στο ταμείο, άλλοι πήραν το δύσκολο πόστο να ψήνουν σουβλάκια, ενώ κάποιοι άλλοι πρόσφεραν ποτά και αναψυκτικά στον κόσμο. Όλοι έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι και δίκαια απέσπασαν τα εγκωμιαστικά σχόλια των καλεσμένων.




Χαμογελαστοί, ευγενικοί και με επαγγελματισμό, κέρδισαν τις εντυπώσεις και στάθηκαν πολύτιμος αρωγός ώστε ο καλοκαιρινός χορός να έχει επιτυχία και όλα να κυλήσουν ομαλά. Μπράβο στους εθελοντές που απέδειξαν την μεγάλη αγάπη που έχουν για τη Βεργίνα!








1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ