Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντίο «Μπρέντα Γουόλς» των παιδικών μας χρόνων


Πέθανε η ηθοποιός του «Bevelry Hills 90210» Shannen Doherty

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, η γνωστή «Μπρέντα» πρωταγωνίστρια της σειράς «Beverly Hills 90210», της πιο αγαπημένης ξένης σειράς των '90s.


Η Shannen Doherty έγινε γνωστή ως Brenda Walsh στην σειρά Beverly Hills 90210, η οποία έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1990. Υποδυόταν την δίδυμη αδερφλή του Brandon Walsh, που ερχόμενοι από την επαρχία της Μινεσότα, προσπαθούσαν να ενσωματωθούν στο πλούσιο στο Bevelry Hills, να κάνουν φίλους, να ερωτευθούν.


Επικές οι σκηνές με τον μεγάλο της έρωτα «Ντίλαν» και μήλον της έριδος με την κολλητή της φίλη «Κέλυ», τον κατά κόσμον Luke Perry, που επίσης έφυγε από την ζωή πριν από λίγα χρόνια από εγκεφαλικό.

Ή Μπρέντα έφυγε από την σειρά μετά την τέταρτη σεζόν το 1994 και αργότερα επανήλθε στον χαρακτήρα της με αρκετές guest εμφανίσεις το 2008.


Τον θάνατο της ηθοποιού, η οποία έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ανακοίνωσε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, μετά από πολλά χρόνια που πάλευε με την ασθένεια. Αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη, ήταν περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς και από τον σκύλο της, Bowie. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορέσουν να θρηνήσουν εν ειρήνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ